Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4389 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man tai visai įdomiai atrodo, bent jau bando kažką naujo padaryt, ne kaip COD tas pats šūdas kitoj saujoj

Tikrai nenorėčiau sutikti vien dėl Modern Warfare trilogijos. Kol kas ji vienintelė iš pirmo asmens šaudyklių mane įtraukė.. Apie visus kitus COD darbus nėra ką ir be šnekėti, dirbta, perdirbta, kad tik pinigų užsidirbti.

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Tikrai nenorėčiau sutikti vien dėl Modern Warfare trilogijos. Kol kas ji vienintelė iš pirmo asmens šaudyklių mane įtraukė.. Apie visus kitus COD darbus nėra ką ir be šnekėti, dirbta, perdirbta, kad tik pinigų užsidirbti.

Pilnai sutynku. Taip pat mane labai įtraukė BF 3 MP. Žymiai geresnis už bf4 mp (dėja ant bf3 nėra premium,o ant bf4 kur visai nelošiu yra...). 

Hardline tikrai manau jeigu bus gerai išdirbtas ateityje (kitos dalys jeigu bus panašios į hardline),gali vėl pralenkti COD.

Pilnai sutynku. Taip pat mane labai įtraukė BF 3 MP. Žymiai geresnis už bf4 mp (dėja ant bf3 nėra premium,o ant bf4 kur visai nelošiu yra...). 

Hardline tikrai manau jeigu bus gerai išdirbtas ateityje (kitos dalys jeigu bus panašios į hardline),gali vėl pralenkti COD.

http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium  :song:

Šiaip video nepatiko. Jau darosi tas pat, kas ir su cod buvo. Tas pats per ta patį, jau nebedomina žaidėjų... Geresnė grafika, pakeista istorija ir šiek tiek interface'as daugiau viskas tas pat...

Jau greitai....

logo_gameleon.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4389 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...