Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forumo nariai. Iš karto pasakau, tiems kam neįdomu tiesiog nekomentuokite, gal rasiu asmenų kurie tikrai susidomės ir norės nupirkti tai, ką aš parašysiu.

Taigi netempęs gumos noriu pasakyti, kad parduodu BiotecK lyg, kaip čia pasakius hack'ą, bet tai ne hack'as kuris padeda jums nuvogti administratorius ar kažką panašaus... - ne, tai tiesiog lyg keli failai padedantys jums lengviau žaisti maždaug tokio pobūdžio modifikacijose (DeathRun, Knife). Į šitą paketą įeina 5 failai:

1. demoplayer.dll (dedamas į Counter Strike instaliavimo direktoriją)
  2. on.cfg (paspaudžius atitinkamą mygtuką jūsų config'as įsijungia ir įsijungia on.cfg configas)
  3. off.cfg (atleidus tam tikrą mygtuką išsijungia on.cfg config'as ir įsijungia off.cfg configas)
  4. commandmeniu (įvairūs dalykai, speed hack, no recoil, no flash, KB (knife bot, automatiškai kapoja su knife esant priešininkui, galima pasirinkit ar su mouse1/mouse2) kamerų pasikeitimai, no smoke ir t.t. (nėra tiktai visokių WH, aim'ų ir t.t.), jį aktyvuoti galima lyg ir su "H" mygtuku (nepamenu tiksliai).
  5. BiotecK.cfg (config'as skirtas deathrun serveriui, jūs galite tuo metu išsijungti visą hud'ą, kad būtų daugiau fps. Šiuo atveju jūsų speed'as labai, labai padidės... galėsite pasiekti (bent jau pasiekiu aš 2500), kaip jį reikia aktyvuoti paaiškinsiu per Skype.

Na ir viskas, nėra daugiau ką čia aiškinti. Kas susidomino parašykite į AŽ (PM), duosiu Skype arba duokite patys ir pats pasikviesiu bei susitarsime dėl kainos. Atsiskaitymo būdai tinka palei jus. Galės tarpininkauti koks moderatorius/administratorius.

GALITE SAKYTI, KAS AŠ KAŽKOKS "VAIKAS" KURIS NESUGEBA NIEKO PADARYTI, O TIK ČYTINTI IR PANAŠIAI, BET NE. AŠ TIESIOG TARP SAVO FAILŲ RADAU ŠĮ PAKETĄ, KURIS YRA ČIA ILGĄ LAIKĄ IR MAN TIKRAI NESUNKU YRA JĮ PARDUOTI, GAL KAS IŠ TIESŲ SUSIDOMINO.

JEI KYLĄ KLAUSIMŲ - PARAŠYKITE TEMOJE, GALIU EITI PIRMAS JEIGU FORUMO NARYS TURI APIE 1500 PRANEŠIMŲ, ARBA MAN PAČIAM YRA PAŽĮSTAMAS (PVZ. YIIN)

Redaguota , nario #SlapTap`
  • ,
(redaguota)

Viskas paaiškinta .

Paaiškinsiu tau irgi, jeigu įdomu. Visas tas hack'as ar kaip čia paaiškinus buvo paeditintas ir tikrai žiauriai paedidintas. + tai nėra pilna versija. Antra jis neįsijungia automatiškai, nors yra pliusių kaip ir manajame kadangi tas pats commandmenu ir t.t. Dėl to ir kainos yra visiškai pigios (nesiektų net gi 5 LT). Nebent buvo atsitikęs toks atvejis, kad kažkas paplatino paeditint'ą ir tiesiog įkėlė.

Redaguota:

Ką tik peržiūrėjau visus bind'us (to configo kur įkeltas į youtube kur tu įkėlei) tai tikrai netapati versija. Pabandysiu atsisiųsti tą ir išbandyti jeigu viskas kaip pas mane (jeigu suklydęs buvau) prašysiu, kad rakintų temą.

Redaguota , nario #SlapTap`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...