Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, šiandien skriptinau po ilgos pertraukos, viskas normaliai, lyg ir atsimenu viską bet tokia problema iškylo.

Mano kodas būtų

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin]
	{
    SendClientMessage(playerid, RED , " Adminas ");
	}

Lyg ir viskas normaliai bet gaunu tokį errorą

C:\Users\Aivariokas\Desktop\samp\gamemodes\server.pwn(126) : error 001: expected token: ")", but found "{"

Bandžiau keiteliuoti tuos tokenus bet nieko nepavykstą

Kas padės, tam REP

--

Išsprendžiau, kodas turėtu but

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin])

Pamiršau )
Redaguota , nario NEXTIDO

What you must understand about me is that I’m a deeply unhappy person.

(redaguota)

Pranešk. O dabar pasakyk man, kur tu čia matai freepost'inimą ? Mano žinutė susijusi su tema, klausimas normalus, neinu per visas temas ir nerašinėju bet kokių atsakymų. Ir dar paaiškink man, kaip tu supranti sąvoką 'freepost'.

Tavo tema susijus su pawno ar scriptinimu? Tu paprašei pagalbos ar padėjai šiuoje temoje?

Kalba eina ne apie tai kiek parašei o ką rašai, tai mastyt pradėk  :|

Ši forumo kategorija susijus su sa:mp klausimais ar pagalbos prašymų, tu turėjai atrašyti taisyklingają formą, čia taspats lyg tu prašytum pagalbos dėl kompiuterio problėmų o aš pradėčiau kalbėt apie antys ir gulbes ar tiesiog tave pradėčiau įžeidinėt.

Kitą kartą kai kursi temą, pavadinsiu tave storu ir manau pagal tavo mastymą tai nebus free post ir neturėsi dėl ko pyktį.

Sekmės
Redaguota , nario NEXTIDO

What you must understand about me is that I’m a deeply unhappy person.

Tavo tema susijus su pawno ar scriptinimu? Tu paprašei pagalbos ar padėjai šiuoje temoje?

Ši forumo kategorija susijus su sa:mp klausimais ar pagalbos prašymų, tu turėjai atrašyti taisyklingają formą, čia taspats lyg tu prašytum pagalbos dėl kompiuterio problėmų o aš pradėčiau kalbėt apie antys ir gulbes ar tiesiog tave pradėčiau įžeidinėt.

Kitą kartą kai kursi temą, pavadinsiu tave storu ir manau pagal tavo mastymą tai nebus free post ir neturėsi dėl ko pyktį.

Sekmės

Pirma, tai kaip tau atrodo, su kuom susijęs mano pirmas pranešimas ? Su varnų šaudymu ? Antra, prašant pagalbos reikia sukurti atskirą temą, o ne kažkieno kitoj ir ne padėjau, o paklausiau klausimo susijusia su tavo tema. Trečia, sakei, kad pranešei dėl freepost. Paklausiau kaip tu supranti sąvoką 'freepost'. Neatsakei. Parašei kažką savo. Tai kaip suprantu kaltinai dėl freepost, bet po to persigalvojai ? Ketvirta, žmogus, kuris tarp tokio kodo:

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin]
	{
    SendClientMessage(playerid, RED , " Adminas ");
	}

ir dar kompiliatoriui parašius kur problema:

expected token: ")", but found "{"

per pusę valandos nesugebėjęs ištaisyt siūlo pradėt man mąstyt ? Nemanai, kad ironiška ? Arba tu iš vis nesivarginai ir rašei iškart temą.

čia taspats lyg tu prašytum pagalbos dėl kompiuterio problėmų o aš pradėčiau kalbėt apie antys ir gulbes ar tiesiog tave pradėčiau įžeidinėt.

Nežinau kur tu mano pranešime matai antis ar gulbes, galbūt apsirūkęs. Uždaviau normalų klausimą. Kaip tu tą klausimą supratai - tavo reikalas. Vietoj to, kad būtum atsakęs - pranešei dėl freepost. Aš paklausiau kaip tu supranti sąvoką 'freepost'. Neatsakei, o pradėjai savo kalbėti. Kaip galima susikalbėti su žmogumi, kuris nekreipia dėmesio į kito žmogaus sakomus dalykus ?

SHFitnE.jpg

(redaguota)

Sekmės

Pawno yra kompiliatorius žmogau, o pawn programavimo kalba. Ir jei kas „freepostina“, tai manau tai darai tik tu. Iš musės dramblį padarė ir ginčijasi toliau.

Ši forumo kategorija susijus su sa:mp klausimais ar pagalbos prašymų

Tau iškilo klausimus, tai tu ir klausi. Tai dabar taip išeina, kad jei tu paklausiai niekas tau negali atsakyti, nes žiūrėk dar ne taip atsakys ir gausis „free-post“. Tai tu čia logiškai mąstyt pradėk, nes tau vieninteliam kažkaip ne taip.

Redaguota , nario MartynasK
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...