Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3993 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.

Daug nekalbėsiu ir neatidėliosiu, manau man nebereikia paskyros su tiek daug žaidimų, nes aš težaidžiu 2 žaidimus (CS 1.6 ir CS:GO) ir nusprendžiau parduoti, palyginus su STEAM parduotuvės kainomis atiduosiu labai pigiai, kitaip tariant - pusverčiui.

1 euras - 3,45 lito

šaltinis - čia

SVARBI INFORMACIJA - YRA 1 VAC BANAS

ŽAIDIMAI IR JŲ KAINOS LITAIS IR EURAIS

Counter-Strike Global Offensive (eurais - 10.99, litais - 37.92)

Counter-Strike 1.6 (eurais - 7.99, litais - 27.57)

Left 4 Dead 2 (eurais - 13.99, litais - 48.27)

Counter-Strike Source (eurais - 18.99, litais - 65.52)

Amnesia: The Dark Descent (eurais - 16,49, litais - 56.89)

Don't Starve (eurais - 14.99, litais - 51.72)

Counter-Strike: Condition Zero (eurais - 7.99, litais - 27.57)

Call of Duty: Black Ops (eurais - 39.99, litais - 137.97)

Call of Duty: Black Ops II (eurais - 59.99, litais - 206.97)

Ricochet (eurais - 3.99, litais - 13.77)

Day of Defeat (eurais - 3.99, litais - 13.77)

Day of Defeat: Source (eurais - 6.99, litais - 24.12)

Deathmatch Classic (eurais - 3.99, litais - 13.77)

Dino D-Day (eurais - 9.99, litais - 34.47)

Half-Life (eurais - 6.99, litais - 24.12)

Half-Life 2 (eurais - 6.99, litais - 24.12)

Half-Life 2: Deathmatch (eurais - 3.99, litais - 13.17)

Half-Life 2: Episode one (eurais - 5.99, litais - 20.67)

Half-Life 2: Episode two (eurais - 5.99, litais - 20.67)

Half-Life 2: Lost Coast (eurais - 27.99, litais - 96.57)

Half-Life: Blue Shift (eurais - 3.99, litais - 13.17)

Half-Life: Opposing Force (eurais - 3.99, litais - 13.17)

Half-Life: Source (eurais - 7.99, litais - 27.57)

Half-Life Deathmatch: Source (eurais - 7.99, litais - 27.57)

Left 4 Dead (eurais - 13.99, litais - 48.27)

Portal (eurais - 6.99, litais - 24.12)

Portal II (eurais - 14.99, litais - 51.72)

Team Fortress: Classic (eurais - 3.99, litais - 13.17)

Visi žaidimai (eurais - 380.20, litais - 1311.69)

(skaičiavime gali būti klaidų)

Yra dar žaidimų, bet jie yra nemokami.

Taigi, kokia kaina? Kaip ir sakiau atiduosiu pusverčiui, prašau 150-200 LT, atsiskaitymas banku, tarpininkaus kuris nors moderetorius.

Domina keitimas su primokėjimu, galima derėtis.

Išsamiau į PM.

Redaguota , nario Stifleris`
  • ,
(redaguota)

Tas account'as maximum 80lt tevertas, jeigu būtų be vac užblokavimo.. Be visą to jo balance yra pinigų, dėl kurių jis tą steam galės atsigrąžinti, vos per 2 minutes.. Norit pirkit, jeigu litų ne gaila.. Sprendžiat patys.  :D

Litų balanse nėra. Vertas 80lt? CS:Source, CS:GO ir CS 1.6 kartu sudėjus daugiau kainuoja, negu tu sakai apie visos paskyros vertę.

nepirkti del vac ban geriau.

VAC ban tik ant vieno žaidimo, kurio nusipirkę tikriausiai, net nežaisit, nes žaidimų visų išbandyt reiktų minimum kelių sav.

Nepatikimas, apgavo ant steam.

Prašyčiau įrodymus, aš apie tave irgi galiu parašyt, pirkau iš tavęs STEAM už 5LT, išsiunčiau, prapuolei, tada sakai, kad tą STEAM pardavei ir siųlei kitą pirkt, aš atsisakiau ir paprašiau grąžint pinigus, tada tu pasakiai, kad jų neatgausiu, tada galvoju, tiek to, ir pasiėmiau STEAM, apgavystės čia nematau.

žadi supergames puslapį parduot steama už 400lt? nori prikolo? šen  arba rytoj pridės tave į skype koks vaikas ir sakys duodu už steama 50lt daugiau nevertas.

Gal nevien vaikai čia sėdi, taip pat mane domina keitimas.

Redaguota , nario Stifleris`

Blemba gudrutis. skaičiuoja bundle žaidimus po vieną pvz cs cz ir rico chet ir t.t. Kaina yra 80LT jeigu vac bo2 50lt. Thats it

Nematau nieko čia apgaulingo, kainas rašiau nuo steamcommunity.com, dėl VAC bano parašiau, kaina 1/3 tikrosios vertės, perkant iš steam parduotuvės. Ricochet rašiau, nes man už jį teko mokėti, taip pat ir už kitus, tik kelis esu gavęs nemokamai.:)

Nematau nieko čia apgaulingo, kainas rašiau nuo steamcommunity.com, dėl VAC bano parašiau, kaina 1/3 tikrosios vertės, perkant iš steam parduotuvės. Ricochet rašiau, nes man už jį teko mokėti, taip pat ir už kitus, tik kelis esu gavęs nemokamai.:)

Dabar suprask, kad ricochet tu nepirkai tu tiesiog pirkai bundle - del 1.6 bet gavai 7 free žaidimus už kuriuos tu prašai litų. Tas pats ir su hl2, tai pat l4d2. Nesvarbu ar tu pirkai jį, jis buvo free ir žmonėm neįdomu tai.

Don't panic Apple...

Įsijunk savo interneto naršyklę ir spausk F13 tada pažiurėk kas atsitiks.

Litų balanse nėra. Vertas 80lt? CS:Source, CS:GO ir CS 1.6 kartu sudėjus daugiau kainuoja, negu tu sakai apie visos paskyros vertę.

Perkant per akcijas CS:Source, CS:GO ir CS 1.6-20lt

Paskyros kaina max-100lt. 

Labai rizikinga pirkti steam paskyras (net jei jose nėra pinigų). Jas lengva susigrąžinti, o jei jus apgauna, nieko negalima padaryti, nes pirkti steam paskyras prieštarauja steam taisyklėm. 

76561198057577083.png

Iškepu tau blynų su uogienė , duodu atsigert pieno ir dar ant čiulpinuko , ok?

Ne ok :D

Už 60lt, gal net pigiau gaučiau...  O paskyra tikrai neverta tokių pinigų, + su VAC banu. Be to, dauguma žaidimų yra gauti nemokamai. Biznio čia neprasuksi...

Nu davai gauk už 60lt su tokiais žaidimais, tu pažiūrėk kainas.

Perkant per akcijas CS:Source, CS:GO ir CS 1.6-20lt

Paskyros kaina max-100lt. 

Labai rizikinga pirkti steam paskyras (net jei jose nėra pinigų). Jas lengva susigrąžinti, o jei jus apgauna, nieko negalima padaryti, nes pirkti steam paskyras prieštarauja steam taisyklėm. 

Bent jau įdomus komentaras. Taip, daug žaidimų pirkta per akcijas, bet vistiek už juos mokėta, ir ne visada visiems žaidimams būna akcijos, kaina max 100lt? Tikrai ne, tu pažiūrėk, call of duty black ops, ir kiti žaidimai kiek verti. Dėl rizikos sutinku, bet neapgauti noriu, o reikia pinigų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3993 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...