Peršokti į turinį

haW Prisistato.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3571 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki! :)


Nusprendžiau prisistatyti, aišku kažkur turetu buti prisistatymas senas iš senu šitame forume laiku, gal ~2 metų atgal :lol:  Tačiau jo turbut jau nebeliko tai prisistatau iš naujo. Esu senbuvis, įstojau į ši žaidimų forumą kai buvo dar pavadinimas: labusai.com, nick'us keičiau dažnai tai netgi neatsimenu kokie ir buvo.


Truputi apie mane:


Esu Robertas, draugai vadina Robka, tai skaitos tipo kaip pravardė nors jos neturiu, man 17 metų, greitai 18 (1996.09.24), mano ugis butu ~173 o svoris apie ~65 . Esu Lietuvos pilietis iš Vilniaus rajono, Lietuvoi pragyvenau jau  17 metų, tai jau nemenkas stažas, moku tokias kalbas kurios daugeliui lietuviams nepatinką, t.y Lenku, Rusų :mucha: Su draugais bendrauju Rusiškai, Vilniaus rajone jugi gyvenų.


Apie pomiegius: turiu daug pomiegiu ir keleta išvardysiu, pagrinde stovi kaip ir Street Workout (Gatves gimnastika), mano megstamiausias pomegis galima sakyti ir veikla arba sporto šaką, užsiimu jau venerius metus ir keletas menesių [+]. Uždejau sportą tai ir dar papasakosiu, ankščiau lankiau lengvaja atletika ir turejau neblogus rezultatus, bet su laiku augant perejau prie svarščiu kilnojimo, o galiausiai savo noru prie Street Workout, bet ir dabar mėgstu pakilnot svarsčius. ))


Apie laisvalaikius, tai mėgstu pralaist laiką linksmai su linksmą kompanija arba vasarą prie kokio ežero su xebra, pameškeriaut :mucha: Apie mano charakteri tai trumpai, kas su manimi gerai tai ir aš su juo gerai, o kas blogai su manimi tai ir aš taip pat. Dažniausiai esu draugiškas, linksmas, megstantis paprikolinti, suprantu prikolus. :D


Tai tiek apie mane. manau užteks. :kiets: 


Nuotraukos:


http://imagizer.imageshack.us/a/img834/2951/v26e0.jpg


http://imagizer.imageshack.us/a/img842/7653/8tr1l.jpg


Redaguota , nario haW
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3571 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...