Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Dalinuosi [ players.php ] kaip ant las-venturas, ir kitur [ monitorius ].

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai, dalinuosi monitoriumi, kuris bus apačioje, kur yra prisijungusių narių statistika, ir panašiai. Tik žemiau jį išvysti galite čia - www.las-venturas.lt / www.lv-life.lt

Parsisiuntimas - https://www.mediafire.com/?w6aasslk7jj00cq

Uždėkit reputacijos tašką, jai atsisiuntėte, ir nesunku.

Ačiū už reklamą. BTW parašyk kūrėjus ir iš kur ištraukei ;)

logohover.png

Ans ir buvo platintas :D Gi sacio VVP šis kodas buvo,o visi ištraukė paprasčiausiai... (kiek bent žinau).

Blogos žinios,manau iki šiol tik Las-venturas tokį turėjo,daugiau nei prieš mėnesį,o kiti galėjo ir patys pasidaryti panašiai analogiškus kaip ir mano atveju teko..

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

(redaguota)

Ištraukei iš lvlife vvp, ją kūrė Big_Smoke (Just). Todėl, kad iš savęs net neverta sakyti.

LVLIFE VVP KŪRIAU AŠ. UŽ KURĮ GAVAU PINIGUS. 

ŠIs failiukas grynai iš mano VVP :) Nors nurodyk kas autorius. O las-venturas.lt jau po mano skripto LVLIFE.LT įsidėjo, o LVLIFE.LT buvo prieš 2 mėnesius. Tai kas tau čia riperis? :) Mūsų mylimiausias inviukas su brituku. Beto LVLIFE.LT VVP players.php failiuką ne visi pasileis :D Nes be mysql.php jis neveiks :) nes yra surištas su LVLIFE DB, kad atvaizduotu žaidėjų statusus. Sėkmės.

Redaguota , nario sancio_

graphic.png

ŠIs failiukas grynai iš mano VVP :) Nors nurodyk kas autorius. O las-venturas.lt jau po mano skripto LVLIFE.LT įsidėjo, o LVLIFE.LT buvo prieš 2 mėnesius. Tai kas tau čia riperis? :) Mūsų mylimiausias inviukas su brituku. Beto LVLIFE.LT VVP players.php failiuką ne visi pasileis :D Nes be mysql.php jis neveiks :) nes yra surištas su LVLIFE DB, kad atvaizduotu žaidėjų statusus. Sėkmės.

Na,o šitą dalyką manau galima nesunkiai interpretuoti,galima ir į pati vieną scriptą viską sukišti tik sql užklausas susirašyti.

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

Dėl to, kad tai ne mūsų pačių idėja (apačioje rodyti serveryje prisijungusius žaidėjus) tai taip, tai tiesa. Tačiau, kad mes ne patys kodą rašėm, o įmėm tavo kodą, tai yra MELAS.

logo.png

Dėl to, kad tai ne mūsų pačių idėja (apačioje rodyti serveryje prisijungusius žaidėjus) tai taip, tai tiesa. Tačiau, kad mes ne patys kodą rašėm, o įmėm tavo kodą, tai yra MELAS.

Kažkur parašytą, kad ėmet mano kodą? :) Teisiog idėja ne jūsų. O kodas būvo patalpintas šiame forume jau po to, kai jūs nukopijavot idėją. 

graphic.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...