Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

39 balsai

1. 1. Kokiam serveryje žaistum?

• Real life
      24
    • Panašiam į mini-games ir freeroam
      15

Recommended Posts

(redaguota)

Tai va, kur žaistumėte, ar tame pačiame real life, ar kitokio stiliaus serveryje ( ir ne drift, ir ne dm ar tdm. panašus į mini-games ir fr )

Jūsų nuomonė man yra svarbi :)

Senai kurtas aprašymas, į kurį atsižvelgiu. ( antras variantas )

Taip pat galvoju, kad vienam serveryje galės ir rl ir mini-games/fr žaisti.

Redaguota , nario DavidB

CS:GO FRAGMOVIE

Nežaistumėm, nes jau visiems gilei paėdęs nervus tas tavo samp, projektų tik daugėja, bet žaidėjų mažėja, nes prie to pačio šūdo jau visiems (noliferiams gal dar neatsibodę) tiesiogine to žodžio prasme užpiso sėdėti ir matyti tiek daug serverių kuriuose žaidžia 5-10 žmonių, net graudu žiūrėti.

Aš tiesiog noriu pabandyti kas gausis. Nors nemanau, kad daug žais, bet...

Aš manau tau Real Life geriau serverį kurt bandyt reikėtu negu koki freeroama , nes tų freerumų jau yra ,jei ir sukurtum manau niekas neitu nes nebūtu tikslo lošt, visi eitu kur daugiau žmonių į lithuania freeroama ar pnš padaužyt vienas kitų sumašinom  ko daugiau vaikams reikia ... , na o su Real life gal kas nors ir išeitu jei turėtum pinigų reklamai , serveriui , svetainei , unikalių , nematytu , gerų įdėjų kurios būtų serveryje ir trauktu į jį žmones , kantrybės , tikslą kurio siektum , puikią administratorių komandą . Čia vėlgi mano nuomonė ;d

Senbuvis

(redaguota)

Aš manau tau Real Life geriau serverį kurt bandyt reikėtu negu koki freeroama , nes tų freerumų jau yra ,jei ir sukurtum manau niekas neitu nes nebūtu tikslo lošt, visi eitu kur daugiau žmonių į lithuania freeroama ar pnš padaužyt vienas kitų sumašinom  ko daugiau vaikams reikia ... , na o su Real life gal kas nors ir išeitu jei turėtum pinigų reklamai , serveriui , svetainei , unikalių , nematytu , gerų įdėjų kurios būtų serveryje ir trauktu į jį žmones , kantrybės , tikslą kurio siektum , puikią administratorių komandą . Čia vėlgi mano nuomonė ;d

Tame freeroome/mini-geimuos būtų tikslas žaisti. Pvz:. minigeimuose galėtum daug ką išlošt, galėtum tiunint betkokia mašiną bet kaip ir pan. aišku turiu idėjų ir real life serverių ir tų rl tiiikrai daugiau negu fr kaip, kad tu sakai, tačiau tai būtų ne vien tik fr, bet ir minigames.

Senai kurtas aprašymas, į kurį atsižvelgiu.

Redaguota , nario DavidB

Tame freeroome/mini-geimuos būtų tikslas žaisti. Pvz:. minigeimuose galėtum daug ką išlošt, galėtum tiunint betkokia mašiną bet kaip ir pan. aišku turiu idėjų ir real life serverių ir tų rl tiiikrai daugiau negu fr kaip, kad tu sakai, tačiau tai būtų ne vien tik fr, bet ir minigames.

Senai kurtas aprašymas, į kurį atsižvelgiu.

Na mano nuomone nebandyk čia kurti minigame , fr , nes Lietuviams naujovių neįkiši , nes sa:mp tikrai 65%  žaidžia vaikai iki 13 metų, jie tiesiog nori būti kaip "visi" ir lošti paprastuose serveriuose.

Senbuvis

(redaguota)

Asmeniškai už Real life  ,nes Lietuvoje aš nei vieno normalaus nemačiau būtų ištiesu manau labai įdomu ten pažaisti

O iš kur žinai, kad jis kažką geresnio sukurs real life serveryje, nei dabar kitur yra?

Manau kurk panašų į mini-game ir freeroam, jeigu turi kažkokių įdomių minčių tam.

Redaguota , nario Sneroq

asmeniškai manau, kad real life serveryje daugiau nieko geresnio nebe sukursi..

Pagrindiniai dalykai, nuo kurių viskas priklauso, tai - vaizduotė ir sugebėjimai. Jeigu galvoji, kad nieko naujo nesukursi, reiškias neturi abiejų arba vieno iš dviejų. Jeigu galvoji, kad žaidėjui bus per sunku, neįkandama - padaryk, kad būtų nesunku. Jeigu nemoki, vėl gi tie patys du punktai, dėl kurių viskas priklauso. Kuriant projektą, siūlyčiau labiau patobulinti apsaugas ir žaidėjui kuriamą aplinką. Dabar kiek lankiausi serveriuose - vien mažvaikiai. Šaudo, gaudo, negali normaliai išsilaikyt vairavimo licenzijos, nes kažkoks sobeiter'is su tank mode įsitrenkė į mano mašiną ir sprogau. Ir žmonės ne vien tik su sobeit'u taip daro. Nežinau iš kur tas toks noras pakenkti kitam žmogui. O dar graudžiau būna, kai tu stovi vietoj, prisijungia netoli tavęs kitas žaidėjas ir bėgdamas pro tave - pašaudo į tave ir tada nubėga. Apie bendravimą iš vis patylėsiu, nes šis dalykas dabar labai gilioj duobėj, minusuotas. Jeigu nebus susitvarkoma su minėtais dalykais - prasmės kurti projekto nėra.

SHFitnE.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...