Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visi kalti tik aš vienas ? ar visi dūhai o aš vienas mldc - administracijai pohui ant visko aurimo vpš nebuna - Valdas biški buna Justas.Š man geriausias nebedarot nieko sg pasenes forumas visi įšeina arba kitur . 

Šneki, kad šnekėti... Šis forumas mano nuožiūra kaip gyvavo taip ir gyvuoja. Dėl lankomumo ar tavo vadinamo išėjimo iš forumo man kyla klausimas. Iš kur turi tokios informacijos? Man regis tai tėra dar vienas žmogus kuris stengiasi kuo labiau pašokinėti, pasidraskyti.

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

• Parašė po 2 savaičių...

Temą prikeliam, įkėliau dar vieną žmogutį :) 

[13:11:49] Erlandas²º¹4: Valode

[13:12:04] Erlandas²º¹4: Turių nusiskundimą
[13:12:05] Erlandas²º¹4: Dėl
[13:12:07] Erlandas²º¹4: Prano
[13:12:16] Erlandas²º¹4: Iš oro dėjo ispėjimą
[13:16:19] Valode: Nick
[13:16:26] Erlandas²º¹4: Pranas
[13:16:44] Valode: Jūsų
[13:16:50] Erlandas²º¹4: ?
[13:16:54] Valode: Prašau pasakyti savo vartotojo varda.. facepalm
[13:17:13] Erlandas²º¹4: markus1990
[13:17:19] Erlandas²º¹4: galvojau kad to. :DD
[13:17:50] Erlandas²º¹4: Gali baną ipist Larry_Quest?
[13:17:54] Valode:   markus1990 (IP adresas: 78.58.54.61)
Naujokas (-ė)

Narys
AkisAkis
68 Pranešimai:
Moderatorius Jus įspėjo už šį turinį. Spauskite čia, kad sužinotumėte daugiau informacijos. Įspėjimai
Reputacija: -1
Bus matyti ko vertas
2014 liepos 01 - 18:51
Žudyt tokius reikią

Šį pranešimą redagavo Pranas: 2014 liepos 01 - 19:03 
Pažeista Sukčių duomenų bazės taisyklė: "DĖMESIO !!! TEMOJE RAŠYTI GALI TIK NUKENTĖJĘS, MODERATORIAI, KALTINAMASIS IR ŽMONĖS TURINTYS SVARBIOS INFORMACIJOS !!!! "
[13:17:59] Erlandas²º¹4: http://www.supergames.lt/topic/186098-padėk-vaikams-afrikoje/ Ziurek kaip apipisą
[13:18:04] Valode: NU IR WATAFAk
[13:18:05 | Pakeitė 13:18:22] Valode: IR ORO ?
[13:18:08] Valode: AR IŠ ORO BANAS ?
[13:18:13] Valode: AŠ IR ORO BANAS KLAUSIU
[13:18:29] Erlandas²º¹4: ir kas čia tokio už 2 zodzius isp reik pist?
[13:19:24] Valode: Pirmą - už 2 žodžius BETKADA GAUSI ĮSPĖJIMĄ KAIP : BEREIKŠMIS POST, BE ARGUMENTŲ. O ANTRĄ , GAVAI ČIA UŽ TAI - JOG RAŠAI SUKČIŲ DUOMENŲ BAZĖJE : JOS TAISYKLĖ : TEMOJE RAŠYTI GALI TIK NUKENTĖJĘS, MODERATORIAI, KALTINAMASIS IR ŽMONĖS TURINTYS SVARBIOS INFORMACIJOS !!!! " , U PARAŠEI TEMOJE ATSAKYMĄ - TAISYKLĘ - PAŽEIDEI. ĮSPĖJIMĄ - GAVAI.
[13:19:47] Erlandas²º¹4: Caps Lock Off.
[13:20:02] Erlandas²º¹4: Poxuj man tas webas.
[13:20:26] Valode: viso gero
[13:20:34] Erlandas²º¹4: ir pashol *Myliu SuperGames.lt*

(redaguota)

Ajajai Valduk koks likai toks ir liksi. :D

Tokiems dalykams turėjai ir turėsi laiko, ką nesąmonės darai, galėtum atnaujinti smukstanti apačion SuperGames.lt forumą. Tau iki šiol dar trūksta dėmesio, nors tu puse čhat arba paslepi arba iškarpai, dabar nesiruočiu kelk SS, bet esi iš prigimties sukčius kuris savo "garbę" praradęs esi (nors kurdamas bereiškmes temas mėgini kažką beviltiškai įrodyt). Tas Pranas ir Rimas du kvaileliai ne pirmas ir paskutinis kartas kaip free įspėjimus mėto, šiandien pasistengsiu sukurti temą apie juos, ir pažiūrėsi kaip išginsi, bet busiu pasiruošęs. :)

O kas svarbiausia - esi senai visiems atsiboęs su savo kartojančiais sakiniais.

"Mes malonus"

"Visad linke padėti"

"Copy-paste acc su įspėjimu"

"Aš jums atsakiau į šį klausima, ko dar norite"

"Klausau (po poros tila)"

Nu pasakykit dar vieną dalyką kodėl jus įspėjinėjat narius už paprasčiausius dalykus, prisigalvojat nesąmoniu, savo taisyklių, už neatiduma ar pvž?

Va vienas iš pvž kuris man virš galvos pakomentavo, o gavo iš Valduko tik - rep kuri tuojaus įspės ir išsiteisins -

Ir ką?

Redaguota , nario Giedrius R

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...