Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visada yra kalta administracija, nes ji nedaro to, nedaro ano, blokuoja visus BE REIKALO, niekam nieko nepaaiškina..

O visada administracija yra maloni ir visada linkusi padėdi, nieko šiaip neblokuoja.. Dabar parodysiu eilinią sceną kuri vyksta kone kiekvieną dieną. 

[12:55:51] Giedrius R.: Na dabar paaiškink už ką ban :)

[12:56:05] *** Giedrius R. nusiuntė IMG_27062014_125613.png ***
[12:58:07] Valdas @ SuperGames.LT: Laba diena, pateikite savo vartotoja vardą, o ne nuotrauką.
[12:58:19] Giedrius R.: Giedrius R.
[12:59:03] Valdas @ SuperGames.LT:  Giedrius R. (IP adresas: 78.60.56.23)
Dalyvis (-ė)

Narys
AkisAkisAkis
216 Pranešimai:
Moderatorius Jus įspėjo už šį turinį. Spauskite čia, kad sužinotumėte daugiau informacijos. Įspėjimai
Reputacija: 82
Kartais pasakantis ką gero
2014 birželio 23 - 00:16
Šlotu
  :mucha:
[12:59:18] Giedrius R.: Negaliu aš užbanintas
[12:59:18] Valdas @ SuperGames.LT: Pažeista taisyklė : Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.
[12:59:20] Giedrius R.: KLAIDA META
[12:59:31] Valdas @ SuperGames.LT: Aš nukopijavau visą postą ir pažeistą taisyklę
[12:59:42] Giedrius R.: :D
[13:00:09] Giedrius R.: *Myliu SuperGames.lt*, tu supranti, kad turiu gauti įspėjimą o ne BAN? :)
[13:00:20] Valdas @ SuperGames.LT: Jūs ir gavote įspėjimą, o ne ban
[13:00:44] Giedrius R.: [12:58] Valdas @ SuperGames.LT: 

<<< Laba diena, pateikite savo vartotoja vardą, o ne nuotrauką.
[13:00:54] Giedrius R.: Tai ir *Myliu SuperGames.lt* priimkit, ir pamatysit
[13:01:00] Giedrius R.: kiek gi galima
[13:01:09] Valdas @ SuperGames.LT: Giedrius R.
Užsiregistravo 2014-05-27
NUŠALINTAS NEGALI RAŠYTI PRANEŠIMŲ
[13:01:19] Giedrius R.: 
Atsiprašome, tačiau Jūs neturite teisės atlikti šio veiksmo!

[#1001]
Jūsų paskyra buvo laikinai sustabdyta. Paskyra vėl taps aktyvi 2014 birželio 30 - 10:27. Daugiau informacijos

Naudingos nuorodos
Mūsų pagalbos dokumentacija
Susisiekti su forumo administratoriumi
[13:01:22] Valdas @ SuperGames.LT: Negali rašyti įspėjimų : nes gavo įspėjimą
[13:01:29] Valdas @ SuperGames.LT: O yra nušalintas, nes gavo antrą
[13:01:32] Giedrius R.: o aš net forumu negaliu žiūrėt
[13:01:41] Valdas @ SuperGames.LT: Kai gauni antrą įspėjimo nebegali forumo žiūrėti, kol baigias laikas.
[13:01:44] Giedrius R.: duok man to free post PRINT
[13:01:49] Valdas @ SuperGames.LT: Čia jau sistema
[13:02:13] Valdas @ SuperGames.LT: Sekunde
[13:02:52] Valdas @ SuperGames.LT: http://prntscr.com/3wz7rr
[13:03:14] Giedrius R.: jus apsimetat?
[13:03:29] Giedrius R.: Jus supratot ką parašiau? :) PACITAVAU KĄ PARAŠĖĖĖ
[13:03:49] Valdas @ SuperGames.LT: Viską ko prašėt, viską atsiunčiau, pakartokit.
[13:04:00] Giedrius R.: apgailėtina krč..
[13:04:10] Valdas @ SuperGames.LT: Kur aš jums nedaviau informacijos ?
[13:04:18] Valdas @ SuperGames.LT: [13:01] Giedrius R.: 

<<< duok man to free post PRINT
[13:04:23] Valdas @ SuperGames.LT: [13:02] Valdas @ SuperGames.LT: 

<<< Sekunde
[13:04:39] Giedrius R.: O dabar perskaitykit Deivido tema, pažiūrėkit kur klaida
[13:04:43] Giedrius R.: Ir atsakymus pažiūrėkit
[13:04:50] Giedrius R.: tema gi pažeidžiau taisyklę, pzdc
[13:04:54] Giedrius R.: sakyčiau free postinu *Myliu SuperGames.lt*
[13:04:59] Giedrius R.: ar rašau lempas, pzdc
[13:05:16] Valdas @ SuperGames.LT: Jūs nesuprantate už ką gaovte įspėjimą ?
[13:06:01] Giedrius R.: su jumis beviltiška aiškintis, jei padarėt - nieko neatversit atgal, tik ginsites
[13:06:13] Valdas @ SuperGames.LT: Na tai kad jūs rašot :
[13:06:18] Valdas @ SuperGames.LT: [13:04] Giedrius R.: 

<<< O dabar perskaitykit Deivido tema, pažiūrėkit kur klaida
Ir atsakymus pažiūrėkit
tema gi pažeidžiau taisyklę, pzdc
sakyčiau free postinu *Myliu SuperGames.lt*
ar rašau lempas, pzdc
[13:06:33] Valdas @ SuperGames.LT: Tai aš suprantu taip, kad jūs nesuprantat ir nesuvokiat už ką gavot įspėjimą ?
[13:06:43] Giedrius R.: Taip nesuvokiu
[13:06:43] Valdas @ SuperGames.LT: Jeigu nesuprantat, sakykit, aš galiu paaiškinti.
[13:06:51] Valdas @ SuperGames.LT: Šaunu, va pradėkim nuo taisyklės
[13:07:12] Giedrius R.: Dabar nueikit į tema Deivido :)
[13:08:54] Valdas @ SuperGames.LT: Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.  Rašyti PILNUS PRANEŠIMUS, pas tave yra tik 1 žodis, o sakinys susideda mažiausiai iš 2. Pvz iš tarinio ir veiksnio. Turiningas pranešimas, reiškia tai, kad pranešimas turi turėti reikšmę , o tavo pranešime parašya ŠLOT. Tai tiesiog pakomentavai rašytojo teksto klaidą.  Taisyklėje dar parašyta, ir paminėra , kad vietoje vienetinių žodelių ok,fainai,jėga - geriau nieko nerašyti.
[13:09:35] Giedrius R.: ai gerai, tesiog bloga
[13:09:36] Giedrius R.: jau
[13:10:16] Valdas @ SuperGames.LT: Ir dabar sakysite visiem, kad administracija tokia ir tokia, neprižiūri forumo. O kai gaunat įspėjimus - šaukiat ir nervojatės. Nors taisyklės  pažeistos.
[13:10:17] Giedrius R.: nuo tavo šitu nesąmoniu, dar pirmai ką kita apie tave galvojau, bet dabar kaip ir kiti galvosiu negalvojau kad tiesa bus tokia žiauri :) man jau net nereikia skaityt ką parašot aišku
[13:10:23] Giedrius R.: Visi planai viskas *Myliu SuperGames.lt*
[13:10:32] Giedrius R.: Taip ir bus
[13:10:35] Valdas @ SuperGames.LT: Dabar mes kalti, kad jūs pažeidėt taisykles ?
[13:10:40] Valdas @ SuperGames.LT: Prašome nesikeikti.
[13:10:40] Giedrius R.: :DD
[13:10:46] Giedrius R.: šhh
[13:10:53] Giedrius R.: jug ne forumas
[13:10:54] Valdas @ SuperGames.LT: Jūs manęs netildykite
[13:10:58] Giedrius R.: ar forume įspėsit?
[13:11:11] Valdas @ SuperGames.LT: Ne, už keiksmus skype ir būsite blokuojamas skype.
[13:11:23] Valdas @ SuperGames.LT: Niekas nėra gavęs įspėjimo forume, už keiksmus skype 
[13:11:29] Giedrius R.: tikrai?
Giedrius R.
[13:11:49] Valdas @ SuperGames.LT: Tikrai :) Įrodykit
[13:11:54] Giedrius R.: Kontaktas gautas nuo Giedrius R.
[13:11:59] Valdas @ SuperGames.LT: O, kodėl ištrynėt tą postą,kur rašo, įrodysiu.
[13:12:07] Valdas @ SuperGames.LT: Taip, na Aleksas, klausau
[13:12:18] Giedrius R.: nės norėjau koreguot, nesgavo
[13:12:28] Valdas @ SuperGames.LT: Na kas su aleksu ?
[13:12:39] Giedrius R.: Žinot pats, jei jus o ne Justas :)
[13:13:32 | Pakeitė 13:13:36] Valdas @ SuperGames.LT: Jeigu Aleksas leidžia paprašykit jo , kad atsiūstų mano ir jo viską chatą . Tada rašykit, kad galit kažką įrodyti, nes jis pats jums jį atsiūs, ir ten tik malonus bendravimas
Giedrius R.
Giedrius R.
[13:14:54] Valdas @ SuperGames.LT: Kalbat nesamones, dabar aš visą ta chatą , įdėsiu į forumą ir visiem dabar rodysiu, kaip visada viskas vyksta.
[13:15:07] Giedrius R.: (y)
[13:15:17] Giedrius R.: nespėsit ;)

Ir poto forume atsiranda nauji nariai ir visi būna labai nepatenkinti administracija, kad ji nedaro tvarkos forume.Nors pats šis narys ne kartą mačiau kaip rašo , kad forume nėra tvarkos, o kai pats pažeidžia taisykles - nepripažysta. 

Kaip su tokiais kovoti ir ką jiems daryti ? 

Atvejis numeris 2 

[13:11:49] Erlandas²º¹4: Valode

[13:12:04] Erlandas²º¹4: Turių nusiskundimą
[13:12:05] Erlandas²º¹4: Dėl
[13:12:07] Erlandas²º¹4: Prano
[13:12:16] Erlandas²º¹4: Iš oro dėjo ispėjimą
[13:16:19] Valode: Nick
[13:16:26] Erlandas²º¹4: Pranas
[13:16:44] Valode: Jūsų
[13:16:50] Erlandas²º¹4: ?
[13:16:54] Valode: Prašau pasakyti savo vartotojo varda.. facepalm
[13:17:13] Erlandas²º¹4: markus1990
[13:17:19] Erlandas²º¹4: galvojau kad to. :DD
[13:17:50] Erlandas²º¹4: Gali baną ipist Larry_Quest?
[13:17:54] Valode:   markus1990 (IP adresas: 78.58.54.61)
Naujokas (-ė)

Narys
AkisAkis
68 Pranešimai:
Moderatorius Jus įspėjo už šį turinį. Spauskite čia, kad sužinotumėte daugiau informacijos. Įspėjimai
Reputacija: -1
Bus matyti ko vertas
2014 liepos 01 - 18:51
Žudyt tokius reikią

Šį pranešimą redagavo Pranas: 2014 liepos 01 - 19:03 
Pažeista Sukčių duomenų bazės taisyklė: "DĖMESIO !!! TEMOJE RAŠYTI GALI TIK NUKENTĖJĘS, MODERATORIAI, KALTINAMASIS IR ŽMONĖS TURINTYS SVARBIOS INFORMACIJOS !!!! "
[13:17:59] Erlandas²º¹4: http://www.supergames.lt/topic/186098-padėk-vaikams-afrikoje/ Ziurek kaip apipisą
[13:18:04] Valode: NU IR WATAFAk
[13:18:05 | Pakeitė 13:18:22] Valode: IR ORO ?
[13:18:08] Valode: AR IŠ ORO BANAS ?
[13:18:13] Valode: AŠ IR ORO BANAS KLAUSIU
[13:18:29] Erlandas²º¹4: ir kas čia tokio už 2 zodzius isp reik pist?
[13:19:24] Valode: Pirmą - už 2 žodžius BETKADA GAUSI ĮSPĖJIMĄ KAIP : BEREIKŠMIS POST, BE ARGUMENTŲ. O ANTRĄ , GAVAI ČIA UŽ TAI - JOG RAŠAI SUKČIŲ DUOMENŲ BAZĖJE : JOS TAISYKLĖ : TEMOJE RAŠYTI GALI TIK NUKENTĖJĘS, MODERATORIAI, KALTINAMASIS IR ŽMONĖS TURINTYS SVARBIOS INFORMACIJOS !!!! " , U PARAŠEI TEMOJE ATSAKYMĄ - TAISYKLĘ - PAŽEIDEI. ĮSPĖJIMĄ - GAVAI.
[13:19:47] Erlandas²º¹4: Caps Lock Off.
[13:20:02] Erlandas²º¹4: Poxuj man tas webas.
[13:20:26] Valode: viso gero
[13:20:34] Erlandas²º¹4: ir pashol *Myliu SuperGames.lt*

Nežinau, kažkodėl anksčiau dar prie porą metų, visi būvo draugiški, ypač administracijai, nei pataikavo, nei stūmė, tieiosg administracija buvo kaip paprasti nriai, tiesiog prižiūri tvarką ir daro atnaujinimus ( kaip ir idabar, bet daugelis nesupranta, jog vasara, ir atnaujinimams reikia palaukti) o dabar,  ant administracijos visi stūmi, kaip ir pastebiu, dažniausiai bereikalo, gal aš ten nežinau kaip yra, bet dabar beveik visi nekenčia administracijos, bet vistiek lankosi forume, tai turbūt čia taip madinga, kad jeigu pastūmi reiškias tu ten esi labai šūstras ir gausi daug rep, tai aš be logikos dabar... dėl tokių invalidų ir žlunga forumas.

Nežinau, kažkodėl anksčiau dar prie porą metų, visi būvo draugiški, ypač administracijai, nei pataikavo, nei stūmė, tieiosg administracija buvo kaip paprasti nriai, tiesiog prižiūri tvarką ir daro atnaujinimus ( kaip ir idabar, bet daugelis nesupranta, jog vasara, ir atnaujinimams reikia palaukti) o dabar,  ant administracijos visi stūmi, kaip ir pastebiu, dažniausiai bereikalo, gal aš ten nežinau kaip yra, bet dabar beveik visi nekenčia administracijos, bet vistiek lankosi forume, tai turbūt čia taip madinga, kad jeigu pastūmi reiškias tu ten esi labai šūstras ir gausi daug rep, tai aš be logikos dabar... dėl tokių invalidų ir žlunga forumas.

These words made me cry...

Teisingai pasakyta

Vargu ar galima tikėtis pakliūti į administraciją su įspėjimais :(

Viskas galima, tik reikia mokėti tvarkytis pačiam, ir būti aktyviam. O dėl moderatoriaus atranku, tai taip reiktu jų, kaikurios išmesti, nes tik ateina pasižiūri ir išeina, o kiti net nesilanko. O dėl temos, tai Valdai, mažiau kreipk į tokius dėmesi, gi nori pasirodyti prieš draugus, ar kitą. Tiesiog tokį nari block ir viskas :)

eceb06095b665d615f465c5c3919a059989.gif

Net juokinga darosi. Valdas bando parodyt, kad jis su savo moderatorių komanda yra vos ne angelai ir jų visi veiksmai yra geri, bet kas juokingiausia, kad kai paprašai kokių nors įrodymų, jis pareiškia "kas norėjo įrodymų, kas parašė man į PM", nors neesmė, kad buvo kartų, kai pats prašiau tų įrodymų, bet jis nukreipdavo temą pastoviai. Kas per protas, kad turėtų pareikšt, kad kiti nariai, norėdami MANO įrodymų, turi rašyti jam į PM, o aš norėdamas pamatyti juos - negaliu. O neturėtų būt taip, kad Valdas negalėtų viešinti MANO informacijos kitiems ir viską aiškintis tik su manim? (čia kaip pavyzdys). Tad nežinau, man tokie dalykai yra labai nelogiški, pirmą kartą matau tokią tvarką, o Valdo naivumas labai stebina, mato, kad apie jį nuomonę pakeitę daugelis narių, tai jis tokiomis temomis ir bando pasiguost, kad jis yra gerutis, NORS KLAIDAS DARO VISI, bet jam tai sunku pripažint. Tos rašliavos "laikai keičiasi, nariai irgi", "gėda man dėl narių", "nariai blogi" ir taip toliau, todėl čia jau ir durnas suprastų, kad NARIAI YRA NEPATENKINTI TAVO DARBU ir nori matyt pokyčius, o tu vis myžčioji kokie blogi NARIAI. Jie lankosi čia, nes vis dar tikisi, kad Valdas su moderatoriais imsis kokių veiksmų, bet Valdo žodžiai ir liks tik žodžiais. Man net keista darosi, kaip jis su malonumu blokuoja tuos, kurie forumuose yra du, tris metus, juos visada pastebi, o tuos free-posterius, spamintojus palieka, lyg jų nesimatytų. :D Buvo phpBB, buvo Aurimas, buvo malonumas čia lankytis, bet mano nuomone, Valdui atėjus į administratoriaus postą, viskas daroma pagal jo lazdelę, o ne pagal narių poreikius ir pasiūlymus. Pastebėjot, kiek narių pasiūlytų dalykų atmesta? Nors jie yra tikrai logiški ir įvykdomi, kad ir kokios skilties sukūrimas. Valdas verčiau suras kokią priežastį ją atmest, nei paimt ir pabandyt tai padaryt ir pažiūrėt viso to rezultatą. Nu graudu, Valdai, graudus darosi ir forumas, nes čia ieškot teisybės ar net bandyt normaliai diskutuot nebeįmanoma. Tu gali parašyt 2000 pranešimų, kurie būtų argumentuoti, rišlūs, logiški ir kurie nebūtų po vieną žodį - tu būsi vienaip ar antraip užbanintas, bet gali parašyt 2000 pranešimų su "sveikas", "sėkmės", "gražu", ir tu vistiek dalyvausi diskusijose.. :D Lyg nebūtų maloniau forume turėt tokių narių, kurie nerašo šūdų? Ar geriau matyt, kad didėja pranešimų skaičius, forumo nariams aiškint, kad tai yra aktyvumas, nors tą augimą sudaro vienos rašliavos?

Palieskime moderatorius. Ar Tu peržvelgi jų sąrašą? Ar moderatoriai neturėtų dalyvauti aktyviai diskusijose, padėti nariams, rodytis, kad jie egzistuoja kaip moderatoriai? Nes dabar iš viso moderatorių sąrašo žinau tik Kęstutį, Justą... ir viskas. :D O kur kiti? Kodėl jie pasislėpę po lapais? Atrinko žaliukus, kurie nei nusimano apie žaidimus, techniką, tik moka parašyt "man patiko", arba pakritikuot. Forumo moderatorius turi sudaryti tik aktyviausieji, o ne tie, kurie labiausiai rašydami anketą sulindo subinėn ar ten spalvingiau parašė savo aprašymą. Forumo moderatorius turi žinot bent iš matymo daugelis narių, kad prireikus žinotų kur kreiptis, nes dabar parašysiu vienam, kurio forume nematęs ir nežinosiu sulauksiu pagalbos ar ne, nes galiu parašyti tam, kurį dažnai matau diskutuojant ir iš karto susidarau nuomonę "o, jis nusimano, parašom jam!" ir bent turėsiu vilties, kad man padės.

Nors ir bandau čia kažką aiškintis, vistiek viskas veltui, nes tema bus užrakinta ir Valdas vėl pasakys pabaigoje "paspauskite mygtuką pranešti" ir t.t., tačiau galiu būt ramus, nes išsakiau savo nuomonę, kuri žinoma, nieko nereiškia. ;)

Ačiū už skaitymą, meduoliai.

Straipsnis, kuris mane privertė susimąstyt :)

Net juokinga darosi. Valdas bando parodyt, kad jis su savo moderatorių komanda yra vos ne angelai ir jų visi veiksmai yra geri, bet kas juokingiausia, kad kai paprašai kokių nors įrodymų, jis pareiškia "kas norėjo įrodymų, kas parašė man į PM", nors neesmė, kad buvo kartų, kai pats prašiau tų įrodymų, bet jis nukreipdavo temą pastoviai. Kas per protas, kad turėtų pareikšt, kad kiti nariai, norėdami MANO įrodymų, turi rašyti jam į PM, o aš norėdamas pamatyti juos - negaliu. O neturėtų būt taip, kad Valdas negalėtų viešinti MANO informacijos kitiems ir viską aiškintis tik su manim? (čia kaip pavyzdys). Tad nežinau, man tokie dalykai yra labai nelogiški, pirmą kartą matau tokią tvarką, o Valdo naivumas labai stebina, mato, kad apie jį nuomonę pakeitę daugelis narių, tai jis tokiomis temomis ir bando pasiguost, kad jis yra gerutis, NORS KLAIDAS DARO VISI, bet jam tai sunku pripažint. Tos rašliavos "laikai keičiasi, nariai irgi", "gėda man dėl narių", "nariai blogi" ir taip toliau, todėl čia jau ir durnas suprastų, kad NARIAI YRA NEPATENKINTI TAVO DARBU ir nori matyt pokyčius, o tu vis myžčioji kokie blogi NARIAI. Jie lankosi čia, nes vis dar tikisi, kad Valdas su moderatoriais imsis kokių veiksmų, bet Valdo žodžiai ir liks tik žodžiais. Man net keista darosi, kaip jis su malonumu blokuoja tuos, kurie forumuose yra du, tris metus, juos visada pastebi, o tuos free-posterius, spamintojus palieka, lyg jų nesimatytų. :D Buvo phpBB, buvo Aurimas, buvo malonumas čia lankytis, bet mano nuomone, Valdui atėjus į administratoriaus postą, viskas daroma pagal jo lazdelę, o ne pagal narių poreikius ir pasiūlymus. Pastebėjot, kiek narių pasiūlytų dalykų atmesta? Nors jie yra tikrai logiški ir įvykdomi, kad ir kokios skilties sukūrimas. Valdas verčiau suras kokią priežastį ją atmest, nei paimt ir pabandyt tai padaryt ir pažiūrėt viso to rezultatą. Nu graudu, Valdai, graudus darosi ir forumas, nes čia ieškot teisybės ar net bandyt normaliai diskutuot nebeįmanoma. Tu gali parašyt 2000 pranešimų, kurie būtų argumentuoti, rišlūs, logiški ir kurie nebūtų po vieną žodį - tu būsi vienaip ar antraip užbanintas, bet gali parašyt 2000 pranešimų su "sveikas", "sėkmės", "gražu", ir tu vistiek dalyvausi diskusijose.. :D Lyg nebūtų maloniau forume turėt tokių narių, kurie nerašo šūdų? Ar geriau matyt, kad didėja pranešimų skaičius, forumo nariams aiškint, kad tai yra aktyvumas, nors tą augimą sudaro vienos rašliavos?

Palieskime moderatorius. Ar Tu peržvelgi jų sąrašą? Ar moderatoriai neturėtų dalyvauti aktyviai diskusijose, padėti nariams, rodytis, kad jie egzistuoja kaip moderatoriai? Nes dabar iš viso moderatorių sąrašo žinau tik Kęstutį, Justą... ir viskas. :D O kur kiti? Kodėl jie pasislėpę po lapais? Atrinko žaliukus, kurie nei nusimano apie žaidimus, techniką, tik moka parašyt "man patiko", arba pakritikuot. Forumo moderatorius turi sudaryti tik aktyviausieji, o ne tie, kurie labiausiai rašydami anketą sulindo subinėn ar ten spalvingiau parašė savo aprašymą. Forumo moderatorius turi žinot bent iš matymo daugelis narių, kad prireikus žinotų kur kreiptis, nes dabar parašysiu vienam, kurio forume nematęs ir nežinosiu sulauksiu pagalbos ar ne, nes galiu parašyti tam, kurį dažnai matau diskutuojant ir iš karto susidarau nuomonę "o, jis nusimano, parašom jam!" ir bent turėsiu vilties, kad man padės.

Nors ir bandau čia kažką aiškintis, vistiek viskas veltui, nes tema bus užrakinta ir Valdas vėl pasakys pabaigoje "paspauskite mygtuką pranešti" ir t.t., tačiau galiu būt ramus, nes išsakiau savo nuomonę, kuri žinoma, nieko nereiškia. ;)

Turime Progreenui pamainą :)

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Taip - mano moderatoriai patys geriausi. Visi už vieną vienas už visus, mes vieningi kaip kumštis.TAU ČIA NE TAVO KOMANDĄ , KURI VIENAS KITO NEGINA ! Taip. VISI MANO DARBAI RAŠOMI AŽ , nes nesu pagyrūnas, nerašau ką padariau ir tt. Prašei ? Parašiau į PM , tikiuosi gavai. Ir niekas jokių temų - niekada nenukreipia. Jeigu nukreipi - tik tu su savo off-topic. Kai nebėra prie vieno prikibti, kimbi prie kito - ir dar kaltini mane. Ir jeigu nepastebi - forumu nepatenkiti visada tie patys veidai. Jei tau taip blogai ? Ponas. Niekas tavęs čia nelaiko, galite iš karto - tą pačia sekunde palikti forumą :) Dar rašai, kad tavo informaciją turiu kalbėti tik su tavimi ir tik tau ją rodyti, o kad tu visiem nariam skleidi neigiamą informaciją, tai kaip čia gaunas ? Vienas kaltas kitas ne. Dėl blokavimų, vieną milijoną kartų sakiau, VISI ČIA LYGŪS, METUS, DU , TRIS SEPTYNIS, AR KETURIAS DIENAS - VISI VIENODI IR VISI YRA LYGIAI TAIP PAT BAUDŽIAMI.  TAISYKLĖS VISIEMS VIENODOS  TAIP PAT IR MODERATORIAMS. PHBB BUVO - buvo sena sistema - kuri apkrovė forumą, adminitracija nieko nematė, buvo klaiku. Atsirado IPB, forumas tapo daug greitesnis ir patogesnis tiek administracijai, tiek nariams. Čia tik teigiamas bruožas, jei neturi prie ko prikibti - nesakyk nieko. PROTINGESNIS ATRODYSI. Aurimas ir dabar yra - jis niekur nedinges, jis kas diena mane stebi ir stebi jus :) Niekas nėra daroma pagal mano lazdelę, viskas ir visi galutiniai variantai priimami TIK AURIMO !!!!!!!!! NE MANO ! Apie pasiūlymus sakau iškarto, kad daugumą pasiūlymų po šiai dienai yra tokie pat kaip ir 2010 metais :) Visi lygiai tai pat atmesti aurimo, aš atmesdamas, iškarto parašau priežastį, surask nors vieną vietą, kur neparašiau kodėl atmesta, o parašiau tiesiog atmesta. Duosiu tau tada 20 LT banku :) Na na ? WAITING. Kaip ir sakiau dėl įspėjimų, nesikartosiu, nes kalbi vėjus. VISI NETEISINGAI UŽDĖTI ĮSPĖJIMAI YRA NUIMAMI, KOL KAS BUVO TOKS TIK 1 . Forumo moderatoriai neprivalo diskutuoti visur, jie rašo tik ten - kur nori. Jie neturi forume būti kažkam pavyzdžiai ( IŠ DALIES , dėl rašymo ) jie gali aktyviAI Tvarkyti forumą ir nerašant jame. O aktyviausias  - nereiškia geriausias. Vieni moderatoriai padaro darbą per 1 dieną , o kitiem kurie aktyvūs užtrunka ir 2-3 dienas :) Priklauso nuo sugebėjimų  - o ne nuo aktyvumo. Bet jei aktyvumas 0 - tai rigi blogai. Bet manau pastebi - kad visi moderatoriai ilgiau nei 2 dienas nebūna neprisijungę :) AURIMAS MAN PASAKĖ GRIEŽTAI - FORUMO MODERATORIAI YRA NE TOKIE " KLAUSKITE AŠ GALIU PADĖTI " Jie atsakingi už FORUMĄ , o ne už PAGALBĄ ŽAIDIMŲ ATŽVILGIU !!!!! 

Beto, labai mane erzini, pats kreipinėji temas, mano žodžius emi ne iš eilės, o imi iš betkokio vidurio, kur norint suprasti esmę reikia kelių sakinių. Pvz va : spauskit mygtuką pranešti. 

Prie ko jis čia ? 

Manau pats verti save į kvailį.. Gėda man nuo tokių narių. Laikas valyti forumą. 

Prie ko "spausti mygtuką pranešti"? Prie to, kad tu visada taip parašai užrakindamas temą. Supranti, nariams garantuoju, kad yra įdomu ką jūs nuveikėt, tada matosi progresas, o dabar tu slepi ir atmazus mėtai, kad nesi pagyrūnas, iš karto nuomonę susidarau, kad nieko nedarai ir viskas. :D Man nerūpi ką kiti mano apie mane internetu, niekas manęs nepažįsta, nesureikšminu tokių dalykų, tad neįkasi. ;) Aš nusišnekėčiau, neprirašyčiau tokių litanijų ir nariai neitų už mane, o čia lankausi tik dėl pasijuokimo iš tavo tvarkos, nes ji apgailėtina ir juokinga. :D Matai, tau net "geriausi moderatoriai" yra tie, kurie nu yra visiški žaliukai. :D

Atsiūsk temas kur taip rašau, ir pAMATYSI, kad visur rašoma tas pats kitų narių, čia niekas nedirba ir t.t. 

Svarbūs atnaujinimai - pranešami, o kiti ne .

Matau nebeturi ką pasakyti ir nebesakyk, o jeigu lankai čia tik dėl pasijuokimo tai sakau tau VISO GERO 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...