Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4004 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, parduodu Random Steam Giftus po 5LT perkant 5 giftus šeštas nemokamas.

D.U.K
1. Kas tie Random Steam Gift'ai?
Juos nusipirkę jūs gausite nenumatyta žaidimą jų vertė gali būti, kad ir 100 Eurų, bet galiu užtikrinti, kad pirkę už 5LT jūs tikrai gausite brangesnį žaidimą.
2. Iš kur man žinoti kokį žaidimą gavau?
Taigi juos nusipirke jūs gausite į savo Email žinute su nuoroda kurioje bus pavaizduotas žaidimas su aprašymais ir vaizdo įrašais apie žaidimą, o apačioje bus KEY (numeris) kurį turėsite įvesti į savo Steam paskirą, kad jį aktyvuotumėte.
3. Kokia man nauda?
Mano draugai pirkdami nuo manęs ir gaudami kodą (KEY) jie jų neaktyvuoja, o tiesiog parduoda už tam tikrą pinigų sumą.
4. Kokie žaidimai gali iškristi?
Na galiu pasakyti tai, kad jums gali iškristi bet kokie pavyzdžiui: Watch Dogs, The Forest, Dayz, Rust, BorderLands 2 ir dar visokiausių brangių žaidimų...
5. Kaip reikia atsiskaityti?

Atsiskaitymas tik BANKINIU PAVEDIMU.

Taip pat parduodu triejų Steam žaidimų aktyvavimo kodus:

1. Tales of Maj.
2. Mini Motor Racing EVO.
3. KAMI.

Visi trys žaidimai po 5LT

Norintys pirkti, kreipkitės į Skype: lukysas3

Redaguota , nario Sfap
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4004 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...