Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, susidūriau su keista problema, gal kam jau taip buvo? Taigi, nežinau, turi būt taip, ar - ne, bet per visą mano kompo korpusą teka elektros srovė, išorėje jis visas apdažytas, taigi nesijaučia jei prisilieti, bet iš galo ir vidui tai aiškiai nukrato jei prisilieti kur nors... Taip būna net kai PC būna išjungtas ir net gi kai būna atjungtas maitinimas nuo PSU (srovė ateina per VGA laidą iš monitoriaus, o į monitorių - per monitoriaus maitinimo laidą), atjungus VGA laidą, įtampos nebelieka... Tai ta įtampa visam korpuse turi būt ar ne? Na dėl tos įtampos tai dar dzin, nemalonu kai nukrato, bet daugiau nieko blogo nėra. Toliau - kai telefoną su aktyviu mobiliuoji interneto ryšiu pridedu prie maitblokio (tiesiog padedu ant kompiuterio korpuso viršutinės dalies galo po kuriuo yra PSU) pasigirsta trukdžių garsas (kaip prie senos veikiančios radijos pridėjus skambinantį telefoną) ir PC persikrauna... Dafaq? Išsiėmiau PSU iš korpuso, kaišiojau prie jo tą mobą, tai įsitikinau jog būtent taip ir yra (ta prasme problema ne su motinine, ar dar kuo kitu). Any help?

Filthy-Frank.jpg

Tu telefoną naudoji internetui gaudyti? Kaip modemą? Ar tiesiog padedi.

Kaip čia tau paaiškint... Naudoju jį kaip modemą, jungiu prie jo kompą per USB ir kai pridedu prie PSU PC išsijungia... Šiaip ar taip, testavau, tai atjungus telefoną nuo PC ir tiesiog naršant su telefonu internete (sėdint youtube (jog pastoviai būtų naudojamas interneto ryšys)) ir pridėjus prie PSU - tas pats - RESTART...

Man yra buvę, kad dėžės gale ten kur visokie vgu pzdu ir pan. ten elektros duodavo per nagus, na, o kalta buvo elektros instaliacija. Kai namuose normaliai išvedžiojo elektrą viskas susitvarkė.

Įdomiai, manyčiau gali ir man taip būt, kadangi dabar sėdžiu sode ir tikrai nesistebėčiau, jog ten kažkas būtų negerai, prieš gerus metus ten įjungus PC lempos prigesdavo, vėliau sutvarkė, bet matomai persistengė... Namie tokios problemos kaip ir neturėjau, ar bent jau nepastebėjau... Šiaip ar taip, čia tikrai galimas variantas, bet ar kartais PSU neturėtų stabilizuot tos srovės ir panaikinti tą instaliacijos problemą? Tai pat ir ant monitoriaus maitinimo laido kažkoks adapteris stovi...  8|

Filthy-Frank.jpg

Jo, pas mane irgi pries pakeiciant visa elektros instaliacija buvo taip pat. Prlieti gale kompo, nukrato.. padedi tel ant PC, skambina ar ateina SMS, kompas issijungia.

Po kurio laiko dingo isvis elektra, nes sudege provotke visa. Teko keist i nauja, dabar viskas puikiai, jokiu nukratymu bei issijunginejimu.

Netgi budavo kad PC negalejau ijungt, reikejo is rozetes istraukt, palaikyt apie 5min ir tada vel ijunginet PC, tada isijungdavo.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Hmm idomiai cia pas taves , man taip yra buve kai netaip motina buvau idejas tada ji per visa korpusa elektra eidavo

Pas mane motina į dėžę čiut čiut telpa, prisukau dviem varžtais viršui, o apačioj net kažkaip į skyles nepataiko, tai sudėjau VGA ir VGA prisukau ten kur būna ties išėjimais, tai apačia ant VGA ir laikosi... Manyčiau reiktų įsigyt normalų PC korpusą... Bet vis vien, tai jog elektra eina per pačio PSU korpusą, su PC korpusu niekuo nesusiję...

Jo, pas mane irgi pries pakeiciant visa elektros instaliacija buvo taip pat. Prlieti gale kompo, nukrato.. padedi tel ant PC, skambina ar ateina SMS, kompas issijungia.

Po kurio laiko dingo isvis elektra, nes sudege provotke visa. Teko keist i nauja, dabar viskas puikiai, jokiu nukratymu bei issijunginejimu.

Netgi budavo kad PC negalejau ijungt, reikejo is rozetes istraukt, palaikyt apie 5min ir tada vel ijunginet PC, tada isijungdavo.

Ačiū už pasisakymą, manyčiau pas mane visą problemą ir sudaro klaidinga elektros instaliacija...

Ryt grįšiu namo, pas mane namie kaip ir tvarkingai viskas veikia, tad tada ir pažiūrėsiu ar problema išsisprendė ir ar ji buvo dėl elektros instaliacijos...

Filthy-Frank.jpg

Gali buti , motina liecias su korpusu

From scale 1 to 10, how retarded are you?

Man visalaik prilietus veikiantį kompiuterį šiek tiek nukrato, vien to dėl, kad PSU nebeturi dėti kur elektros, tai kai paliečiu šalia radijatorių, jis irgi turi šiek tiek įtampos. :D Tai dar gali būti vienas atvėjis, kad nusipirkai per daug vatų turintį PSU tavo build'ui.

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Žodžiu, tai va, grįžau namo... Tik įjungus PC patikrinau ar nekrato - nekratė, bet prilietus PC ir metalinį karkasą kuris laiko stalviršį - nukratė (čia matomai kažkokį skirtumą turi įsižeminimas, bet iš manęs elektrikas toks, kad...). Prieš rašydamas šį komentarą, dar kartą patikrinau ar nekrato - tiek palietus metalinį karkasą, tiek jo neliečiant - nebekrato... Matomai kalta buvo netinkama elektros instaliacija. PSU pas mane yra 500w, įsigijau jį su visu  PC gal prieš 4-5 metus, nuo to laiko pakeičiau viską išskyrus dėžę ir tą PSU, taigi, manyčiau jog PSU man kaip tik (dar lygtais galios netrūksta), tad aš ir laimingas... O dėl to persikraudinėjimo pridėjus prie PSU telefoną su veikiančiu interneto ryšiu, tai dar nebandžiau, pabandysiu už 30min, kai prasidės nemokamo interneto terminas (naktimis), taigi, pranešiu ar problemos nebeliko - kai ištestuosiu... Šiaip ar taip, ačiū tiems kas suteikėt informacijos, bandėt padėt, manyčiau - problema išspręsta...

Filthy-Frank.jpg

Man taip budavo kai i rozete pereinama bloka su daugiau skyluciu ikisdavau(kitaip tariant pajalnika) ir prijunginedavau ten visa pc i viena. Tai elektra tinkamai nepasiskirstidavo ir korpusas ielektrintas budavo, viska graziai sujunginejau atskirai be jokiu prailgintuvu ir viskas ciki.  

Ta tavo pereinama bloka kitaip tariant niekaip negalima pavadint "pajalniku", nebent "trojniku" arba "pirichadniku".

Va kas yra pajalnikas:

4cf35365bc8e3.jpg

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...