Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na ką gi, sveiki forumiečiai!. Ilgai galvojęs ar verta man kurti šią tema ar taip ir jos nesukursiu, bet sumasčiau kad surizikuosiu ir pabandysiu kažką padaryti. Ėsmė šios temos tokia kad ieškau išties rimto žmogaus projekto, kuris būtų tikrai protingas, etiškas, pareigingas, darbštus. T.y ieškau žmogaus su kuriuo būtų galima kūrti samp projekta. Apie šias paieškas galvojau tikrai ilgai kadangi prieš keleta metų kūriau samp serverius. Bet susimoviau, dažniausiai tai buvo tikrai ne mano kaltė, o tesiog kito asmens pasidavimas... Todėl šį kart ieškau rimtesnio žmogaus, tokio kuris mokėtu bendrauti, nebūtų savanaudis. Ieškau protiškai subrendusio asmens, nesvarbu kiek jums metų. Galvojau ieškot tokio žmogaus draugų rate, bet sugalvojau kad vertėtu tai padaryti čia. Pats aš kaip asmenybė esu tikrai puiki asmenybė (kaip tokio amžiaus) Na, aš turiu te 13metų bet smegenų manau tikrai šiam reikalui užtenka. Pačiau apie manę, taigi Aš Esu Gediminas Iš Kauno mokausi moykloje. Mėgstu pafilosofuoti apie gyvenimo prasme, turiu savo minties galia. Puikiai dirbu smegenimis. Esu begalo draugiškas, kiekvienoje situacijoje moku būti vis kitoks. Vengiu kofliktu, bet būna situaciju kad pratrūkstų, bet stengiuosi susigriebt ir tobulėti. Taigi, tiksliau sakant ieškau tokio žmogaus kuris minimaliai mokėtu koduoti pawno. Bei šiektiek mokėti, išmanytu IPB foruma. Aišku atsiras tokių forumiečiu kurie čia pradės komentuoti bereikalingus komentarus ir kitka... Žodžiu į jūsų įžeidinėjimus ar panašiai, aš nereguoju. 

Su manimi galite susisiekti per skype ge2max

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...