Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4016 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Rink žodžius ir gerai pagalvok, ką kuri, turi neatsibost... mašinų šokis. Dar geriau sugalvok.

:DDD Žiūrėk žodis, tu esi *Myliu SuperGames.lt* :). Mašinos realybei turi hydrauliką. Naudojant ją amerikoje vyksta įvairus battle'ai šokant su mašina. Nesi girdėjas ? Ohh, tavo problemos tuomet, išmok kritikuoti, o ne kažkokius snarglius į komentarus dėlioti, protingiau atrodysi.

Tai gal ir gali patikt atskirai auditorijai, bet tik ne man. Tikrai nesuprantu tokio video esmės, kai rodo "ale šokį su mašina" per žaidimą, daugiau nei pusę video, pradžia visai nebloga buvo, bet pabaiga tikrai nuvylė. Ir nesikeik, dar pienas nuo lūpų nenudžiuvęs, o tokie žodžiai... kritiką išmok priimt. :)

NTYfKMx.jpg

Grafikos paslaugos. Spausk ant paveikslėlio.

Tai gal ir gali patikt atskirai auditorijai, bet tik ne man. Tikrai nesuprantu tokio video esmės, kai rodo "ale šokį su mašina" per žaidimą, daugiau nei pusę video, pradžia visai nebloga buvo, bet pabaiga tikrai nuvylė. Ir nesikeik, dar pienas nuo lūpų nenudžiuvęs, o tokie žodžiai... kritiką išmok priimt. :)

Tu neparašei kritikos, kritiką tai yra, tai kas yra blogai, kodėl yra blogai viskas įrodytą savais faktais, kad įtikinti autorių, kad tavo žodžiai yra verti, kad į juos reikia atsižvelgti ir daryti tai, kas buvo paminėta gerai ir tobulinti, kas buvo paminėta blogai. Šiuo atveju pas tave jos nebuvo nes, prisipisai prie cardanco, ko tu nixuje nesupranti, nes plbm, žaidi kokiam LMG'e tarp vaikų. Kiekvienas žaidimas yra paremtas realybe, šiuo atveju ir gta san andreas'as juk žaidime vyksta realybė. Nesvarbu, kad ten žaidimo fiziką ir logiką atsilieka nuo tikrovės, bet ten vistiek yra tikrovė, čia taip pat. Video yra kuriami pagal tikrove, remetis realybe, o ne kokie bmx nesveiki stuntai ar cop case'ai jumpinant nuo stogų ir etc. Jaigu tau nepatinka, tu nežiūrėk, tau neduodu žiūrėti, tavęs neverčiu žiūrėti, nepatinka, spaudi mygtuką back ir viskas, peržiūri kitas temas, peace ar ne ? 

Seniuk, keiksmažodžius naudojau ir naudosiu, ypač prie tokių loxų kaip tu, bandydamas juos pažeminti ir pastatyti ant žemės, nes biški pasikėlęs esi ir jautiesi kažkas, nors šiame forume esi mažas niekutis, kuris visiškai nieko nesugeba, kai tik malti savo liežuviu. Kad kritikuoti, reikia pačiam, kažką mokėti, dažniausiai iš tos pačios srities, mapperis mapperį kritikuoti gali, bet žmogus, nenusimanantis apie mappingą ir pats nemappintojas, jis kritikuoti negali, nes jis visiškai nepataikys į tematiką. Senus prikolus naudoji, pienas, lūpos, pačiam dar protas neišsivystęs, o jau šūdą mali, keliaujam pabendrauti per skambutį, skype, teamspeak, galiausiai telefonas ? Pažiūrėsim, kas dar valosi pieną, o kas dar valysis, mmm ? Ką galvoji, o gal tesiog susitikti kur nors, pabendrauti ir išsiaiškinti ? Pirmą, tai pats rink žodžius, neturi ką pasakyti, mauk iš temos, man bus ramiau ir tau geriau. 

O, jau pasiekėm tą stadiją, kai siūloma susitikti... Žaidimų aš nežaidžiu, seniai nebeidomu, tad nekišk mane į kažkokius LMG ar dar kažką. Žinok aš irgi galiu parašyt ilgą, ale protingą tekstą ir bandyt pažemint tave, bet tiesiog nesu linkęs pyktis kažkokiuose forumuose, nes čia bet kas gali primest kietą, ar baisiai protingą, siūlyt susitikt "išsiaiškint", bet kažin kaip būtų realybėj? Šiuo atveju pasakiau savo nuomonę, o tu iškart užsipuolei, nebuvo net dėl ko. Žodžiu, neturiu noro čia ginčytis, tai toliau kurk savo video ir aš jų nei komentuosiu, nei žiūrėsiu, jeigu jau taip. Gali pasirinkt ar atsakyt į šitą post`ą ar ne, iš manęs čia nebebus nei vieno pranešimo. Pabaigai, tau pamąstymui, kaip galima kažkokiam forume, to žmogaus net nepažįstant, su juo nekalbėjus, nebendravus sakyt, jog jis pasikėlęs? 

NTYfKMx.jpg

Joptvaju mat, o ką rodyti ? Tame ir esmė, šokinėjimas, mašinų šokis. Kuom remiesi viską žiūrėdamas? 

Pažiūrėk į mano parašą.

O, jau pasiekėm tą stadiją, kai siūloma susitikti... Žaidimų aš nežaidžiu, seniai nebeidomu, tad nekišk mane į kažkokius LMG ar dar kažką. Žinok aš irgi galiu parašyt ilgą, ale protingą tekstą ir bandyt pažemint tave, bet tiesiog nesu linkęs pyktis kažkokiuose forumuose, nes čia bet kas gali primest kietą, ar baisiai protingą, siūlyt susitikt "išsiaiškint", bet kažin kaip būtų realybėj? Šiuo atveju pasakiau savo nuomonę, o tu iškart užsipuolei, nebuvo net dėl ko. Žodžiu, neturiu noro čia ginčytis, tai toliau kurk savo video ir aš jų nei komentuosiu, nei žiūrėsiu, jeigu jau taip. Gali pasirinkt ar atsakyt į šitą post`ą ar ne, iš manęs čia nebebus nei vieno pranešimo. Pabaigai, tau pamąstymui, kaip galima kažkokiam forume, to žmogaus net nepažįstant, su juo nekalbėjus, nebendravus sakyt, jog jis pasikėlęs? 

NTYfKMx.jpg

Šaunu, kad dingsi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4016 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...