Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4413 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, norėjau paklaust ar išeina padaryti taip, kad GUI lentelėje rodytų pavyzdžiui tokį dalyką:

format(msg,sizeof(msg),"Siandien administratoriu fonde yra: %i LT",afondas);

Noriu padaryti kad kai parašai šią komandą išmeta GUI lentelę ir toje GUI lentelėje rodo kiek yra pinigų tam admin fonde.

Dabartinė GUI komanda:

if(!strcmp(cmdtext, "/afondas", true))
{
ShowPlayerDialog(playerid, 521, DIALOG_STYLE_MSGBOX,"{FFAA33}ADMIN. FONDAS", "{FFFFFF}Noredami isimti pinigu is fondo rasykite /af_paimti\nNoredami ideti pinigu i fonda rasykite /af_padeti\n{F81414}DEMESIO{FFFFFF}: Sie pinigai skirti TIK eventu planavimui!", "Gerai", "");
    return 1;
}

Visas paprastos komandos kodas:

if(!strcmp(cmdtext, "/afondas", true))
		{
			new msg[128];
			format(msg,sizeof(msg),"Siandien administratoriu fonde yra: %i LT",afondas);
			SendClientMessage(playerid, COLOR, msg);
			SendClientMessage(playerid, ZALIA, "* Jei norite, galite paimti ( /af_paimti ) arba ideti ( /af_padeti ) pinigu i fonda.");
			SendClientMessage(playerid, ZALIA, "* Demesio: Administratoriu fondo pinigai yra skirti TIK zaidejams serveryje (renginiu forma).");
    		return 1;
		}
Redaguota , nario .weeD`

❤️

(redaguota)

Pakeisk su dabartine eilute ir viskas.

Aš ne to prašau, aš klausiu ar išeitų į tą pačią gui lentelę įdėti, kad man ir rodytų tą pinigų sumą kuri yra fonde.

Man reikia kad būtų taip:

ShowPlayerDialog(playerid, 521, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "ADMIN FONDAS","Siuo metu fonde yra: %i LT\nFondo pinigai skirti tik eventams", "Gerai", "");

Man reikia kad ta eilutė ''šiuo metu fonde yra'' veiktų ir rodytų tikslią sumą jeigu aš ir iš fondo išimčiau, pvz dabar yra 50k, rašo kad yra 50k, išimsiu 50k rašys kad yra 0, man to reikia ir dar papildu aš noriu kad ir kitą tekstą rašytų, kad pinigai naudojami tik eventam ir t.t

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4413 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...