Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4410 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Po šiokios tokios pertraukėlės vėl nusprendžiau pamėgint kažką naujo. Deja, ne visada išeina padaryti tai ką suplanuoji, tad šiek tiek su tekstūromis padariau klaidų, galbūt netinkamas parinkau.

SF Taksi fotografijų albumo nuoroda: http://imgur.com/a/nwi7j

Puikus mapas.

Brūkštelk kada į PM, Darius. :D

Dėkuj, būtinai ;)

Man labai patiko tavo darbas, šaunuolis.

Dėkuj.

Išties gražu, šaunuolis.

Dėkuj.

Pati vieta nelabai, pats SF centras. Ir nemanau ,kad taksistam reikia tiek daug vietos. 9/10.

Galėjau viską į vieną krūvą sukišt, vargu ar ir tada tai kam būtų patikę. Dėkuj ;)

Man tai bent jau negraži textūra pastato, dvi spalvos tiesiog pilka ir geltona :/ Bet šeip visas mepas labai gražus :P

Norėjau kad būtų sienos tamsios, ir per vidurį eitų geltona linija. Aš ir pats nenorėjau tos pilkos spalvos, bet deja, kitokios neradau, o juoda vargu ar būtų tikusi šioje vietoje. Dėkui ;)

Viskas gražu, tik man užkliuvo grindinys, kažkaip pasigedau prie įėjimo kitokios textūros.

Tai kad nelabai ir norėjau daugiau spalvomis paįvairinti šį darbą, jau ir taip ten visa paletė.. Dėkui :)

Pati bazė graži , pastato textura tai pat , bet nepatiko pačios aikštelės textūra ji labiau tiktu prie įėjimo , 8/10.

Dėkui už nuomonę.

Nu gražu, bet aikštelės textūra nelabai patiko. 9/10.

Dėkui :)

Tiesą sakant tokių vertinimų nesitikėjau, ir keista, kad nepastebėjot klaidų, kurių tikrai nemažai... :) Ačiū.. :)

Nepatiko, tik pastatas ir sienos, viska pagerina nebent grazios teksturos. Daug vietos ir taxi masinu per daug

Na man fontanai vidurį aikštelės tikrai nepatinka, taksi mašinos ir buvo tam sudėtos, kad užimtų šiek tiek vietos, be jų, mapp darbas būtų dar tuštesnis nei yra dabar. Ačiū už nuomonę ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4410 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...