Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3981 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

CS:Go turėtų veikti o kiti tai nežinau nuo visko priklauso :) taip tai patariu persirašyt į Windows 7 patarimas didžiulis tau :) neklausyk ką sako kiti apie Windows 8.1 jie yra šūdas tas pats kaip ir Windows Vista tik kad geriau dar Windows 8 :) dabar aš laukiu Windows 9 jie pagal viska turėtų būt normaliausi :)

****Do Apyrankės**** Fb:

Sveiki, norėjau paklausti ar veikia tokie žaidimai kaip: CS:GO, CS:S ir Call Of Duty Modern Warfare 3 ant Windows 8.1? Ačiū už atsakymus.

CS 1.6 veikia puikiai, tad ir visokie CS:GO, CS:S, bei Call Of Duty veiks be jokių problemų. Pats turiu CS:GO, bei CSS steamę tad jie tikrai veikia. :D

CS:Go turėtų veikti o kiti tai nežinau nuo visko priklauso :) taip tai patariu persirašyt į Windows 7 patarimas didžiulis tau :) neklausyk ką sako kiti apie Windows 8.1 jie yra šūdas tas pats kaip ir Windows Vista tik kad geriau dar Windows 8 :) dabar aš laukiu Windows 9 jie pagal viska turėtų būt normaliausi :)

Na jei nori žmogus lėtinti kompiuterio darbą ir nenori naudotis naujausiu DirectX'u tai tegul lieką su savo senutėliais Windows 7. Man viskas puiku su naująją sistema :P

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

CS 1.6 veikia puikiai, tad ir visokie CS:GO, CS:S, bei Call Of Duty veiks be jokių problemų. Pats turiu CS:GO, bei CSS steamę tad jie tikrai veikia. :D

Na jei nori žmogus lėtinti kompiuterio darbą ir nenori naudotis naujausiu DirectX'u tai tegul lieką su savo senutėliais Windows 7. Man viskas puiku su naująją sistema :P

Geriausias atsakymas :D Dėkui :D Kiek žinau, kad į Windows 8 ir nelabai virusai lenda, bent jau man tai Windows 7 yra virusų magnetas :D Dabar siunčiuosi Windows 8.1 64-bit ir eisiu aktyvuoti :) Gal dar kas žinote kokį gerą aktyvatorių?

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Na aš nesakau kad Windows 8 yra šūdas bet jie tikrai prasti žaidimams senesni stringa,neveike,lagina bent jau man ištestavau 20 žaidimų ant tų windows 8 dauguma buvo iš senesnių tai 5 normaliai pavilko :) o kiti tai lagas arba išvis nepavilko :)

Beto šiam paveiksliukui pritariu 100%

demotivation-posters-auto-353437.jpeg

Aš naudojausi ir windows 95,98 tik neteko tas pirmais windowsais naudotis tai sakyčiau tikrai yra nelabai kokie tie Windows 8 beto Windows xp buvo kuriami ilga laika taip pat ir Windows 7 buvo ilgai kuriami o Windows 8 buvo ant greito sukurti ir pradėti platinti nes visuose kompiuteriuose naujuose pagrindas būna Windows 8 dabar

Dar statistika rodo kad Daugiau žmonių naudojasi Windows 7

f11f62c5014b02ed3cb0ae2b8fd5399e69.png

Informacija imta iš http://www.systemrequirementslab.com

Redaguota , nario *DeMo*
****Do Apyrankės**** Fb:

Na aš nesakau kad Windows 8 yra šūdas bet jie tikrai prasti žaidimams senesni stringa,neveike,lagina bent jau man ištestavau 20 žaidimų ant tų windows 8 dauguma buvo iš senesnių tai 5 normaliai pavilko :) o kiti tai lagas arba išvis nepavilko :)

Aš naudojausi ir windows 95,98 tik neteko tas pirmais windowsais naudotis tai sakyčiau tikrai yra nelabai kokie tie Windows 8 beto Windows xp buvo kuriami ilga laika taip pat ir Windows 7 buvo ilgai kuriami o Windows 8 buvo ant greito sukurti ir pradėti platinti nes visuose kompiuteriuose naujuose pagrindas būna Windows 8 dabar

Tai gal kompas grabas, kad iš 20 bandytų žaidimų veikė tik 5 (Minecraft, GTA 3, GTA Vice City, Super Mario Bros, Terraria)?

Kaip jau ir sakė Prefixs, Windows 8 turi, net ir naujausią DirectX versiją, o ypač Windows 8 64-bit windowsai yra vieni iš geriausių :D Tiesiog galiu pasakyti, kad su kritikais ginčytis dėl tokių dalykų neapsimoka, nes kai tik buvo išleisti Windows 7 buvo viskas lygiai taip pat. Visi juos kritikavo, o dabar visiems jie patiko.

YpIX4xG.jpg

Tai gal kompas grabas, kad iš 20 bandytų žaidimų veikė tik 5 (Minecraft, GTA 3, GTA Vice City, Super Mario Bros, Terraria)?

Kaip jau ir sakė Prefixs, Windows 8 turi, net ir naujausią DirectX versiją, o ypač Windows 8 64-bit windowsai yra vieni iš geriausių :D Tiesiog galiu pasakyti, kad su kritikais ginčytis dėl tokių dalykų neapsimoka, nes kai tik buvo išleisti Windows 7 buvo viskas lygiai taip pat. Visi juos kritikavo, o dabar visiems jie patiko.

Na Jūs kaip norit supraskit :blink:  bet Microsoft nori tiesiog pasipelnyt

****Do Apyrankės**** Fb:

Pasižėjau tokie pat reikalavimai tarp w7 ir w8

8750e2121fc6b4ab3f47c1253a46640d780.png

Pasižėjau tokie pat reikalavimai tarp w7 ir w8

O tikėjaisi didesnių? :D Faktas jog Windows 8.1 greitesni už Windows 7.

Pagal statistiką Windows 8 sistemos naudotojų procentas kas mėnesį paaugą po nepilną 1%, o Windows 7 vis lieką tas pats.

816348c15fb7acfeebad1fef20031b86371.PNG

Windows 8 neturi veikti su visomis ~15 metų senumo programomis. Nemanau jog būtų protinga diegtis Windows 7 sistemą į naują kompiuterį, ypač jei kompiuteris naudojamas ir žaidimams. Windows 8 palaiko DirectX 11.2, tuo tarpu Windows 7 palaiko jei neklystu tik iki DirectX 11.1 versijos.

Man atrodo tu tik esi tas žmogutis kurio kreivos rankytės nesugeba prisitaikyti prie naujovių.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Windows 8 viską turėtų ištempti. Aš turiu ir viskas eina. Nuo CS iki Watch dogs. Nu dar nuo vidinių parametrų priklauso bet klausimas buvo dėl operacinės...

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

Jeigu dar kažko apie mane nežinai, tai brūkštelk į skype :) 

Mielai atsakysiu :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3981 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...