Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Patarimas dėl Clash Of Clans


tak

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pradžioj tu pasiruoši visom tom kovom ir tada eini kovot. Kuo didesnis league tuo sunkiau nugalėt bus. Tau patarčiau upgradint troopus labarorijoje, kad jie būtų stipresni o ne 1lygio tik. Tu esi bronze I, ir jau turi tavo troopai būt min. 2 levelio. Visada statyk į vidurį town hall, kad visada būtų sunkiau paimt tavo bazę. Dėk aplink cannonus, juos upgradink ir pasieksi aukštumas. Visada upgradink tvoras, nes tvoros sulėtina priešininką.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žodžiu žiurėk, eik į google ir pasigoolgint bazės sustatymo per vaizdus pagal tavo town hall levelį. Viską susistatai, pradedi upgradinti defences - cannons,archer towers. Bandyk ten mortal ko didesnį kelti kad daugiau troops nuimtu. Pasikelti town hall, upgradini viską po mazu. Bet ir gold mine ir elexir mine neuzmirsk.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Sveikas, matau aš čia galiu padėti. Šitame žaidime esu tikrai patyręs ir tikrai žinau daug. Puolimas - puolime svarbiausia susirasti tinkamą varžovą, nesiraukit kur matot, kad tikrai nelaimėsit, ir daug nerizikuokite, pulkite daug maž silpnesnius, ir naudokite taktikas, sakykim jei yra mortar'as, dėkit archer'ius aplink bazę, tada kelis paprastus ir tada leisk bomberius, jei turi žaibą, dėk jį iš pradžių, jei turi stiprinančių eleksyrų, dėk ant giant'ų, armijoje turi būti - (naujokų gretose, jei 100 slotų) 2 bomberiai, 25 paprasti, 45 archer'riai ir likę milžinai. Gynyba - gynyboje reikia tinkamai apsitverti, patariu dėti town hall viduryje, tada aptverti jį, šalia town hall dėti storage'us ir vėl viską aptverti, tuomet dėkit visą gynybos grandį, jei links vietos įdėkit rinkėją (elixir arba gold, patariu dėti aukštesnio lygio), ir viską aptverti, tada sudėti builder hut ir visus kitus pastatus, taip pat kareivinęs, ir kur jums atrodo lengviausia praeiti, pridėkite spastų. Apskritai - rinkite pinigus ir eleksyrą, ir stenkitės kuo daugiau tobulinti town hall ir rinkėjus, jei truks vietos auksui ar eleksyrui praplėskit storage'us, tobulinkit tvoras ir karius, bei rinkėjus, visa kita ne taip svarbu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Man ir taspats, aš tiesiog upgraidinau town hallą, kad gaučiau daugiau tvoros, tada town hallą, į viduri pasistačiau, ten kartu su juo gold storag'a, elexir storagus, užtvėriau, ir aplink aptvėriau mortarą, archer towerius, cannonus ir pnš.

Va kame ir minusas niekada neupgradinkit townhall greitai pirmiausia reikia pakelt viska i max poto town hall ir taip toliau...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pradžioje visada reikia būti aktyviam ir bandyti kuo daugiau gauti. Siulau imti archeriu, goblin ir giant'us ant paprasto aplink bazę puolimo. Dažnai ryte buna gold ir eleksyro collector'iuose daug pripildyta. Pagal tuos 3 karius gali lengvai viską paimti tuos collectorius, bet aišku kris trophie. Pačioje pradžioje dėl to nesigraužk. Gauk gold'o ant Clan Castle. Clan nariai dažnai padeda su gerais kariais, kurie gali nuvesti tave į pergalę. Delioti mortar'us atskirai aptvertus, kol esi naujokas. Poto deliok trikampiu ir aplink bazę. Taspats ir su air def.  Kariai dažniausiai geriausi yra archeriai. Builder huts kol esi naujokas dėk į žemėlapio kampus, tai pamažins tikimybę priešui gauti 3 star. Sienos nėra pats geriausias dalykas upgradinti, tai siulau biški vėliau arba kai nebėra ką upgrade tada jas, nes su wall breaker vistiek praeis. Yra dar daug patarimų jei ką prisijunk prie klano(Jei norėsi PM) nuo 800trophie. Esu pats 71lvl.

Redaguota , nario #Meska
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

CLASH OF CLANS ŽAIDIMO GIDAS ! ! !
1. Pagrindinė klaida
2. Vystymas, pastatų kėlimas, eiga
3. Matematika, pranašumas prieš kitus
4. Builder hut, Gems taupymas
5. Ferminimas, gold-elixir
6. Ginyba
7. Taurių kelimas
8. Klanas

1. Pagrindinė klaida, žmonės užsikelia town hall į aukštą lygi per greitai, taip sudarydami sau sunkumų prisiferminti resursų ir plėstis kaimą. NEKELKIT Town hall levelio, kol neturėsite ištobulintų visų pastatų (įskaitant sienas) iki maksimalaus leistino lygio. Pakėlus Town hall pabrangs kovų paieška ir jums radus priešininką su mažesniu Town hall leveliu nei jūsų, iš jo galėsite pavogti mažesnį procentą resursu nei iš priešininko su tokiu pat Town hall kaip jūsų. Analogiškai jei puolat žaidėją su didesniu Town hall leveliu, jūs iš jo galėsite pavogti didesnį procentą resursų. Dažniausiai žaidėjai per greit užkėlę Town hall nusivilia ir meta žaidimą arba kuriasi naują acc.

2. Vystymas, pastatų kėlimas, eiga. Pirmiausia keliame kas naudingiausia, Laboratory ir joje nuolat tobuliname karius (lankai, giants, barbarai, healer, bomberiai, goblinai ir t.t.. eiliškumas maždaug toks, bet kiekvienas tobulina pagal save, su kuo dažniausiai ferminat tą ir tobulinat pirmiausiai), keliamės bent vieną baraką. Kad galėtume gamintis naujos rūšies karių, tada keliam clan castle, army campus, kad turėtume daugiau armijos. Vėliau deffens: mortyros, wizard tower, archer tower, cannon, air deff. Daug ferminam ir tik turėdami atliekamo aukso tobuliname sienas. Neapsigaukite, daug kas sako jog kasyklų neverta daug ir skubiai užkelti, NETIESA. Kuo greičiau pakelsite kasyklas iki max lv, tuo daugiau išlošite.

3. Matematika, pranašumas prieš kitus. Grubiai tariant jeigu turite 12 kasyklų max 11lv. Per valandą išgaunat 36000 resų, per metus 315,360,000. Žmogus su 12 kasyklų 8lv per metus gauna 210,240,000 resų. Gaunasi trečdaliu mažiau nei su max kasyklomis, vadinasi 30% greičiau tobulėsit už kitus(nežiūrint į faktorių, kad jus gali apvogti, nes gali apvogti ir žaidėją su 8lv kasyklomis).

4. Builder hut, Gems taupymas. Tas pats su Builder hut, maksimalus jų skaičius – 5. Pradžiai turėsite du, tada taupysite gems, niekur kitur jų neleiskite, o taupykite ant builder hut. Pasiekę 1250 trophy gausite bonusą 450 gems. Tuomet tikrai turėsite pasitaupę daugiau nei 50 gems ir už 500gems nusipirksite trečią builder hutą. Gems galit rinkti vykdydami misijas už kurias gaunat bonuso, xp ir gemsų. Nenustebkit,tik iš pradžių gems bonusai būna nedideli, vėliau už kitas užduotis jums bus duodama daugiau gems, tad toliau juos taupot. Taip pat kas 8 val jūsų teritorijoje atsiranda po medį ar krūmą, kurį nuėmę gausite nuo 0 iki 6 gems. Tad taupyt galima. Jeigu žaidimas tikrai užkabino ir manot, kad jį žaisite ilgesnį laiką, juolab jog jis be pabaigos, patarčiau investuot 50 litų ir nusipirkt 2500 gems. Tad pasitaupę savo 500gems jau turėtumėt 3000gems ir nusipirktumėt 4tą ir 5tą builder hutus. Ketvirtas builder hut kainuoja 1000 gems, o penktas 2000gems. Turbūt paskaičiuojat, kiek greičiau augsite su 5 builder hutais nei žmogus turintis 3 builderius. 40% greičiau nei kiti, plius kasyklos 30%. Neblogas greitis? Taigi imam du variantus: turite 5 builder hutus ir max kasyklas ir kitas Žaidėjas turi 3 builder hutus ir 8lv kasyklas, ką kitas žaidėjas pasieks per 12 mėnesių – jūs tai galite pasiekti per 4,2 mėnesio. Neįtikėtina? Pats per 4 mėnesius pasiekiau 77lv, town hall8 ir kelių savaičių bėgyje turėsiu visus pastatus max, tad galėsiu town hall kjelt į 9lv.
Jeigu visgi litų leisti negalite, tad taupykite 1000 gems, kad greičiau nusipirktumėt 4tą builder hutą, dar po kokių 4 mėnesiu taupydami tikrai surinksite 2000 gems ir įsigysite 5tą builderį. Duodu pvz kokį bonusą vėliau gausit už įvykdytus achievements: paaukoja I clan castle 25000 troops gausite 250 gems, pasiekę crystal lygą 2000tauriu gausite 250gems, pasiekę master lyga 2600taurių gausit bonusa 1000gems, o pasiekę champion 3200tauriu gausite 2000gems bonusą, tad tikrai sutaupysit ant visų builder hutų. Jau kai neturėsite kur išleisti gemsų, naudingiausia juos naudoti boostinant spell factory nes greičiau pagamins healing spell ir galėsit greičiau fermint(Išbandyta).

5. Ferminimas, gold-elixir. Nuolat ferminkite, kad nestigtų resursų. Greitam ir efektyviam ferminimui pilnai užtenka 2bomberių, apie 30 goblinų ir visa kita lankai. Taip laisvai galima fermint iki 7 town hall. Su 4,5 ar 6 th ieškokit fermų su ne mažiau kaip 150000 resursų įskaitand gold ir elixir, kurie būtų kasyklose arba negiliai esančiuose sandėliuose. Dažniausiai kasyklos būna už sienų, iš jų galima pavogti 50proc. Surinktų resursų, o iš sandėlių leidžia pavogti 20proc resursų. Tad patys dažniau nuiminėkite savo kasyklas, kad pačių skaudžiai nenufermintų (tai lengvas grobis). Ferminimui tikrai nebūtina wizard, balionų, drakų, healerių, gigų ar kitų stiprių karių, galima vien su lankais rasti ir greitai prisiferminti nemažai resų. Vėliau kai resursus bus sunkiau pasiekti galėsite naudoti tokį derinį: 6 bomberiai, 12 gigų, apie 20 goblinu, healeris ir visi likę lankai. Tokios sudėties dažniausiai netik priferminsit, bet ir gausit taurių, nes nušluosite 50proc buildingų arba numušite town hall. Leidžiam gigus, metam healing spell, leidžiam serijom po du bomberius, nukertam artimiausią air deff ir leidžiame angelą(kuo toliau nuo kitų air deffu). Iš paskos leidžiam lankus ir goblinus pravalymui(resursų rinkimui). Jeigu reikia, dar kartą ar du užmetam healing spelus. Tokia armija su trim healing spelais kainuotų ne daugiau nei 150000 eleksyro (5lv kariai). Tokiu atveju ieškau fermų kur būtų ne mažiau nei 400000 resursų. Vietoj vieno healing spell galit naudot rage spell, kuris duoda jėgos kariams ir greičio. Jei turit 5 builder hut ir neturit, kur leisti gems, tada išleiskite juos ant spell factory boost, kad greičiau gamintųsi spellai, nes be jų bus sunku ferminti. Tokiu atveju pilnai galėsite atakuoti kas pusvalandį, ir armija spės pasigaminti ir spelai.
Nuo 1 iki 6 town hall geriausia fermint turint mažiau taurių nei 1000.
Townhall 7 – 1000-1350 taurių
Townhall 8 – 1100-1500 taurių
Townhall 9 – 1400-1600 taurių
Townhall 10 – 1700-2100 taurių tarpe.
Jei bandote prifermint daugiau juodų lašų, jų reiktų pradėt ieškot ne žemiau kaip turint 1500 taurių.

6. Ginyba. Kaip statyti kaimo ginybą? Town hall visada už tvoros, centre clan castle, taipat kuo arčiau centro visi air deff bei mortyros, sandėlius išmėtykite po kelis, kad būtų atskirti sienomis, šalia jų wizard tower, kurie greit numuš goblinus ar lankus.ir aplink apstatot archer tower ir cannons. Sistema maždaug tokia, kad geriau suprastumėt nueikite į clashofclansbuilder.com ir ten paanalizuokite įvairius kaimų statymo derinius (nepamirškite įvesti savo town hall levelio).

7. Taurių kėlimas. Taurių nėra kur skubėti kelti tad Town hall visad laikykite už tvoros. Žaidėjai, kurie kelia taures, paleis kelis arčerius, kad nukaltų jųsū town hall ir nutrauks kovą. Tuomet jūs gausite 12 h apsaugą, taip išsaugodami savo resursus. Tad iškeltas town hall už sienų mažina kaimo apiplėšimo riziką. Net ir rinkdamas taures laukiau town hall už sienų ir nesunkiai pasiekiau 2000taurių. Geriau kelis kart nuneš town hall ir prarasit kelias taures negu vienu kartu nuneš visą bazę ir prarasit 30 taurių plius resursus. Mano manymu kol tobulėji ir keliesi lv bei fermini, town hall reik laikyt tik už sienos. Pasiekus th10 ir pakėlus visus deff pastatus max, tada jau galima kelt th į centrą ir saugotis, kitais atvejais kol jūs ne max lv, visada atsiras žaidėjas su didesniu th ir didesnio lv kariais ir laisvai nuneš jūsų kaimą, tad laikyt th centra bandant jį apgint neverta ir nenaudinga. Jei klanas nusprendžia išbandyti savo galimybes ir kelias savaites visi draugiškai kelti taures tada iš anksto reiktų pasirūpinti elexyru ir ieškoti nesunkiai paimamų priešininkų. Daug giants, pora healerių, 6-8 bomberiai, lankai. Negailintiems juodo elexyro ir pasikėlus virš 2500 taurių galima pult su hog rideriais ir minions. Žinoma galima ir su wizard ar balionais, tik ilgai užtruksit begamindami.

8. Klanas. Patekę į kokį rimtesnį klaną. Klane gerbkite vieni kitus, nesikeikite, aukoti karių kitiems negailėkite. Tikrai elexyro daug nekainuos, juolab kad ir patys gausite karių. Tik atėję į klaną iškart prisistatykite, pasisveikinkite, papasakokit apie save, susipažinkite su taisyklėmis, daug ir aktyviai bendraukite, įsiliekite į klaną, būkite vieningi, tik taip užkelsite klaną į aukštumas, viskas prasideda nuo jūsų pačių.
Elder klane gali priimti ir išmesti žmones, co-leader gali papildomai uždėti kažkam elder arba nuimti šį statusą, taippat gali rašyti klanui žinutes į inbox.

(Ne mano rašyta, bet tikrai padės daugumai)

Redaguota , nario Dom_Sainz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...