Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

League Of Legends ar Dota 2?


faithas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3528 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Kuris žaidimas įdomesnis?  

23 balsai

  1. 1. Kuris žaidimas įdomesnis?



Recommended Posts

DotA

Mano priežastys:

Nes tai nėra supystą kokio nors žaidimo kopiją

ŽYMIAI gražesnės grafikos

Dota 2 yra žymiai sunkesnis negu lol, kas bent jau man, yra pliusas.

Žaidžiant dotą išmoksti apie MOBA daug daugiau. Žaisdamas lolą 2-3 metus visiškai nieko neišmokau. Žaisdamas dota 2 gal jau 2 metus tiesiog žaisdamas išmokau apie visokias roles, technikas, meta ir t.t.

Yra galimybė kalbėti per microfonus

Galima gauti daigtus nemokamai, ir visai nebūtina jų pirkti, kaip kad per lol jeigu nori gaut skin, vienintelis būdas jį gaut yra pirkti už tikrus pinigus.

Dota turi įvairių gamemodų, pvz ability draft ir pnš.

Dota 2 turi replay(Ko bent jau lolę ankščiau nemačiau, nežinau ar nėra, bet man rodos, kad ne. Pataisykit kaikas jeigu klystu)

Dota 2 turi visus herojus F2P. Nežinau kodėl kažkam patinka pirkt savo čempus per lolą. Taupai mėnėsius ant kažkokio herojo už 6k pinigų, nusiperki, ir visą laiką kapoji vien už jį, nes nieko daugiau neturi. Koks įdomumas? Įvairovė dotoje bent jau man daug labiau patinka. 

Dota 2 yra steame, kas turi savų privalumų.

Iš dota 2 galima pasipelnyt. Sakykim žaidi, pyst, iškrenta tau geras, retas daigtas, laisvai jį parduodi steam markete už 5 eurus.

Kasmet vyksta įvairūs renginiai, New bloom, helovynas, kalėdos, visus labai smagu žaist, ir iš jų dažniausiai gauni daug daigtų.

Dota 2 herojai yra unikalesni, ir labiau subalansuoti

Dota 2 turi miškus, kurios galima iškirst, po juos klaidžiot, slėptis, ar klaidint priešus.

Dota 2 turi daugiau mechanikų, daugiau vietų mape, pvz kalnai ant kurių ne visi gali užlipt ir t.t.

Dota 2 turi daug geresnius tutorialus, kaip ir kokias misijas netgi.

Dota 2 žmonės yra daug draugiškesni, vienam pachasina, dažniausiai visi sutinka papausint žaidimą, palaukt jo

Dota 2 turi PAUZĘ!

Dota 2 turi gidus in-game

Dota 2 herojus galima pačiam keist kaip nori, gauni daigtų, neprivalai susidėt iš jų vieno seto, galima susidėt kaip tau patinka, kaip tau gražiau, o per lol gali tik užsidėt skiną.

Dota 2 turi ŽYMIAI geresnius dialogus, herojai daug kalba, kalba tarpūsavyje, su priešais ir pnš. Siaubingai pagyvina žaidimą tai.

lole yra visokios rūnos, summoners skills ir t.t. Kas padeda žaidime, o dota 2 visiškai nieko neturi, tai reiškia, kad viskas priklauso tik nuo pačių žaidėjų.

Dota 2 yra daug logiškesnis, turi kažkokia istoriją. Pvz negali vienam mače būti du tokie patys herojai. O lole du tokie patys. Tai kas čia per logika?

Dota 2 turi daug daugiau aktyvių itemų, tai reiškia, kad tau netik reikės nusipirkt daigtą, ir paspaus dešinį ant priešo, bet ir naudot savo itemus, nes jie daug ką keičia.

Dota 2 herojai turi daugiau lvl(25)

Per visą laiką, kiek žaidžiau dotą, nes nesu girdėjęs NEI KARTO. NEEEEEEI KARTO NEI VIENO VAIKO. NEI VIENO! 

LoL herojai, gali būt tik jiems paskirtam lane. Dota 2 gali eit kur nori, nori carrynk, nori supportink, nori eik junglink jeigu tik sugebėsi. Herojus gali būt betkur.

Lol'as yra nuobodus. Taspats herojus, visada bus tam pačiam lane, darys tą patį. Dotą kaip ir sakiau, niekad nežinai kaip kas bus kol nesusitarsit tarp komandos.

Lol'e kiek atsimenu. Dažniausiai krauna mače, visada būna vienas žmogus, kuriam krauną žaidimą 10 min. Ir ką? Laukiat visi vieno. Dotoj jeigu vienam neužkrauna per 2 min, išmeta iš mečo, ir esi laisvas. Kraunantis dotoj, gali su žmonėm kalbėt, pradėt strateguot, Lole turi tiesiog laukt.

Dota 2 turi workshopą, kur patys žmonės kuria daigtus, hud, annoucerius, muziką, loading screenus, ir jeigu kitiems patinka, Steam gali pridėt daigtus į žaidimą ir už tai mokėt pinigus kūrėjui.

Dota 2 gali ne tik, kaip lole pakeist herojaus skiną, bet kaip ir sakiau, pats keist herojaus detales, bet be herojų gali keist ir  HUD, loading screens, announcers, couriers, wards, netgi skillus

Dota 2 turi dieną ir naktį, kas irgi yra žaidimo dalis, ne tik papuošimas. Naktį matai mažiau, kaikurie herojai turi naktimis papildomų galių ir pnš.

Dota 2 pagr. shop, side shops, secret shops

Dota 2 yra daug labiau komandinis, per dota visa komanda gali fortifiynt pastatus, gali dalintis daigtais, courieriu

Dota 2 yra micro žaidimas. Nebūtinai visada valdysi tik savo heroju, gali gaut net apie 5 ar daugiau nebežinau kiek ten kitų padarų kuriuos gali valdyt apart savo herojaus.

Dota 2 žemėlapis yra didesnis.

Dota 2 galima betkada pakeist serverius, o lole už tai reikia mokėt... Rimtai?

Dota 2 menių gražesnis. Nereikia prisijunginėt ir pnš. Įsijungi žaidimą, žaidi, lole dar matai serveriai pilni, reikia laukt eilei ir pnš šūdas.

Dota 2 Pačio profilio levelis gali kilt ir kilt ir kilt ir aš net nežinau kada jis nustos, kolkas esu 52 bet mačiau ir šimtinių lvl žmonių ir t.t. Pasikeli leveli- gauni papildomą daigtą kuri gali aišku parduot ar pnš. Kas kaikie levelių gali atidaryt dėžę, kuri duoda dar daigtų! Lole? Pasikeli lvl 30, gauni išmokt mastery. WOW. Labai apdovanojantis.

Dota 2 yra coach sistema. Sakykim tavo mokinys žaidžia, o tu gali žiūrėt ir jam komanduot viską, labai padeda greit išmokt viską. 

Dota 2 gali keist daigtus su kitais žaidėjais. Jeigu gerai išmoksti tai daryt, kartais gali labai gerai nuskilt, ir gaut vertingų daiktų 

Lole tikriausiai niekad nesurinksi visų herojų, nes jų kainos beprotiškos.

Pradedi žaist lolą. Žaidi prieš naujokus. Naujokai už pinigus iškart nusiperka belekaip stiprius herojus. Tu gauni kaulų, nes neleidi pinigų ant žaidimo. Faina.

Dota 2 reportai ištikrųjų yra kažko verti. Pamatai kokį debilą rūsą, pareportini jį, kitą dieną prisijungti prie dotos, žiūri parašyta, kad rūsas nubaustas, o tau padėka.

Dota 2 nėra bano. Jeigu sakykim išeini iš mečo, gauni low priority sakykim 6 mečus. Turi sužaist su kitais low priority žaidėjais tuos 6 mečus, kad iš to low priority išeitum. Būdamas low priority negausi nei XP, nei daigtų. Manau tai daug geriau negu banas laikui, kaip kad lole. Jeigu žaidi vien tik lolą, tai ir neturi kur dėtis per tą bano laiką, o dotoj netik, kad nereik laukt ir nėr kur dėtis, bet ir privalai žaist dotą, kad gautum "unban".

Lole pilną smurfų. Susikuri naują acc ir žaidi. Dotoj nemanau, kad daug kas kursis naują steam acc, kad tik pasmurfintų dotą. Na nebent jeigu turi steam acc vien tik dėl dotos.

Dota 2 daro atnaujinimus labai dažnai, kartais netgi kasdien būna, ir ne po 2 mb, o ir po 100mb ir po gigabaitą(tik jau tokie aišku ne kasdien būna). Ir atnaujinimus daro tai ne prideda herojų, kad vaikai daugiau pirktų, o gražina dotą, balansuoja, optimizuoja ir pnš. Dabar nesenai visai padarė naują update, labai gražiai viskas atrodo dabar.

Dota 2 turi labai gražų garso takelį.

Redaguota , nario .lukonic`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nežaides Dota 2, bet manau ne įdomume esmė, o užsidegime kaip tu stipriai nori žaist. Žaidžiu lolą ir galiu pasakyti, kad 1 clasic normal macth užtrunka apie 30-60min. Parduoti lolo acc nėra sunku aišku jei jis geras. Žaisti trumpai neteks, nes čia levelis kylą gan letai. Galėsi rinkti Ip už kuriuos pirksi naujus Championus (kareivius) :D, o RP negalėsi rinkti juos reikės pirkti arba keliant referalus(juos irgi pirkt) arba pats galėsi meginti kurtis acc ir keltis.

Daug ką pasakiau ir dar galėčiau rašyti, bet kaip aš nežaides Dota 2. Nevotinsiu tik pasižiurėsiu rezultatus. :)

Ir kitiem noriu pasakyti: Neloši abiejų game nevotini !

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nežaides Dota 2, bet manau ne įdomume esmė, o užsidegime kaip tu stipriai nori žaist. Žaidžiu lolą ir galiu pasakyti, kad 1 clasic normal macth užtrunka apie 30-60min. Parduoti lolo acc nėra sunku aišku jei jis geras. Žaisti trumpai neteks, nes čia levelis kylą gan letai. Galėsi rinkti Ip už kuriuos pirksi naujus Championus (kareivius) :D, o RP negalėsi rinkti juos reikės pirkti arba keliant referalus(juos irgi pirkt) arba pats galėsi meginti kurtis acc ir keltis.

Daug ką pasakiau ir dar galėčiau rašyti, bet kaip aš nežaides Dota 2. Nevotinsiu tik pasižiurėsiu rezultatus. :)

Ir kitiem noriu pasakyti: Neloši abiejų game nevotini !

Pagaliau žmogus kurį už mastymą galima pagerbt, senai tokių bematęs!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na mano nuomone LoL > DotA. Kodėl taip manau? Visų pirma tai DotA naujam žaidėjui yra totalus kosmosas. Aš pats bežaidęs LoL'ą kelis mėn. parsisiuntęs dotą net nesupratau visų papildomų mechanics, kurios yra Dotoj, o nėra LoL'e. Gal Dotos tutorialai ir labiau ką nors paaiškina, bet vistiek sunkiau suprast kaip viską žaisti. Toliau nepatiko tas dalykas, jog dotoj gali pasiimti ką tik nori - per lol'ą gauni dabar pradinius champus su kuriais gali žaisti ir juos bandyti, o jei patiks ir nusipirkti, bet ant dotos visi herojai yra jau atrakinti ir tiesiog nežinai ką pasirinkti, kas geriau ir t.t. 

Dotos pliusas manau yra toks, kad turi voice communication ir gražesnės grafikos, bet kaip jau sakiau tai man labiau patinka LoL'as negu DotA. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Lengvesnis tai ir įdomesnis? Interesting.

Ne dėl to, kad lengvesnis, bet man įdomiau lol'ą lošt nu nežinau, kažkaip dota nelabai man :(

.lukonic` nu jo čia normaliai prirašei, daug pliusų turi, vėliau dar pamėginsiu labiau įsigilinti į žaidima, gal labiau sudomins.

Redaguota , nario Matt.T
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Na ką galiu pasakyti, šiandien pradėjau žaisti Dotą 2. Ir tikrai tuom nesigailiu, tiesiog kai jį įsijungiau pradėjau nuo apmokymų, viskas pasikeitė tiesiog mano kompiuteriniame gyvenime užsiliepsnojo ugnelė, kiti tai vadiną kabliu, ir taip pasakysiu tiesiai šviesiai užnolifinsiu dabar dotą. Tačiau žmonės supraskit autorius norėjo tiesiog paklausti kas jum prie širdies. Visi žinome, jog pradėjus vieną žaidimo prie kito net artintis nesinori manau su manimi sutinka daugelis žaidėjų. Vienam vienas geriau kitam kitas, bevertis pešimasis tarp žaidimų. Nesipykit, o tiesiog pakomentuokit prabalsuokot už jum megstamą žaidimą. O tie kurie tikrai pakomentuos, nesmerkit kito žaidimo dėl to jog jums jis neįtiko ar pnš. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3528 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...