Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4372 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi nusprendziau atsinaujinti vaizdo plokste mano kompiuterio parametrai tokie 
RAM 8 GB
GPU AMD FX-6100 3.8 GHZ

O kuria patartumet imti vaizdo plokste

https://www.varle.lt/vaizdo-plokstes/asus-geforce-gtx-660-2gb-ddr5-192-bit-hdmi-dp--521964.html

https://www.varle.lt/vaizdo-plokstes/vga-pcie16-r9-270-2gb-gddr5r9270-dc2oc-2gd5-asus.html

Redaguota , nario garados

AMD Radeon R9 270. Kodėl? Todėl, kad magistralė 256bit, o tai daug ką reiškia, tačiau galima žiūreti testus, kuri galingesne įvairiuose žaidimuose. O NVIDIA geriau tuo ,kad turi PhystX technologiją, kuri padaro gražesnį vaizdą, tačiau tai irgi tarp amd ir nvidia konkurencija. Aš imčiau AMD, dėl magistralės.

AMD Radeon R9 270. Kodėl? Todėl, kad magistralė 256bit, o tai daug ką reiškia, tačiau galima žiūreti testus, kuri galingesne įvairiuose žaidimuose. O NVIDIA geriau tuo ,kad turi PhystX technologiją, kuri padaro gražesnį vaizdą, tačiau tai irgi tarp amd ir nvidia konkurencija. Aš imčiau AMD, dėl magistralės.

Įjungsi PhysX ir galėsi pamiršt apie padorų FPS

• Neigiamai 1

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

(redaguota)

Nėr skirtumo, jos apylygės. Vienuose žaidimuose gtx 660 pirmaus, kituose - r9 270.

O ar verta imti R9 270X  nes nuo r9 270 kaina skiriasi 60 litu 

Paprastą r9 270 gali overclockint ir bus tau tapati 270x. Bet aišku jei nusipirksi 270x, tai galėsi dar daugiau OC'int :)

Redaguota , nario davoleh

Jei imciau R9 270 pas mane butu 8gb ram ir dar procesorius fx 6100 kaip manote ar jau reiktu naujo procesoriaus ar dar sito kuriam laiko uztektu kad veiktu naujausi zaidimai ant geru grafiku ?

Užtektų dar pilnai ;)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4372 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...