Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Minedas - Mergyte Mano [ Get down, remix ]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4398 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ir vėl tas invalidas savo invalidą kelia :D *Myliu SuperGames.lt* jei tu esi invalidas ir jei tau patinka jo tas dainas platinti tai py*k kur kitur , nes mes ne invalidai kaip tu supratai ? Mums visiems p* , kad tu ten gauni kelius litus , bet pagalvok , kad daugiau čia tave stumia , o ne ant jo , nes stobaliai ant telefono dar turi jo dainas ir autobuse cju leidi nes debilas esi. Nustok čia platinti ligoniu nesąmones , nes pats greitai būsi ligonis.

Įspėjimas už taisyklių pažeidimą.

Redaguota , nario Rimas`

Man išvis patinka dainos kuriuose tik Melodija, Ritmas.

O tokie kaip tu ( debilai ) niekaip negali suprast jog aš uždirbu iš to kad žmonės žiuri mano video :D Ir aš privalau kelti tai ka žmonės žiuri, o žiuri jie ta tavo mineda.. :D

Wow, gauni kelis centukus, jei ir tuos dar gauni... :D Koks įdomumas kelti svetimus klipus?

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Tas Minedas už jus daugiau populiarumo turi. :D

Turbūt dėl to ir visi iš jo tyčiojasi. Išeik į televiziją taip dainuodamas kaip Minedas tu irgi tapsi labai populiariu... :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Žmogus serga - nereikia tyčiotis.

Bet betkokiu atvejų Lietuvoje taip įprasta kuo didesnis lygonis pakliūs į internetą ar televiziją tuo apie jį daugiau šnekes..

Pavyždžiai : Šalčiūtė,Jegoras,Raulis... Tiesiog po kiek laiko visiem atsibosta kalbėti apie viena ir atsiranda kitas... :) Po Raulio šalčiūtė jau niekam nebeįdomi.

Tiesiog klausykit daina ir ne*iskit man čia proto.

Ne jūsų reikalas kiek uždirbu, ka platinu, kur dedu.

Jei kažkas neatitinka, ar kažkam nepatinka tiesiog neliskit į šia tema, jūsų čia nelaukiama.

Jeigu nepatinka ka čia keliu, rašykit adminams o ne čia verkšlenkit. :)

Jei tu čia vadini šitą šūdo krūvą daina, tai soriukas, kažkur ne iš ten tamsta kilęs būsit

Tiesiog klausykit daina ir ne*iskit man čia proto.

Ne jūsų reikalas kiek uždirbu, ka platinu, kur dedu.

Jei kažkas neatitinka, ar kažkam nepatinka tiesiog neliskit į šia tema, jūsų čia nelaukiama.

Jeigu nepatinka ka čia keliu, rašykit adminams o ne čia verkšlenkit. :)

Ko čia rėki, pažiūrėk i save, kiek žiūrėjau tavo visi klipai matyti, iš visur. Kūrk pats klipus o jei nemoki tai nieko ir nedaryk, geda daraisi kad keli kitų klipus. O jei nori pasakyt jog labai daug uždirbi wow, 30-70 peržiūru, tiesiog centu karalius tu

76561198021428691.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4398 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...