Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, ruošiuosi pirkti naują vaizdo plokšte, bet nežinau ar mano išsirinktas variantas patks mano motininei.

* Motininė plokštė - NF4 4X-A7 Ver. 1.0

* Mano išsirinkta vaizdo plokštė - ASUS HD5450-SL-HM1GD3-L-V2 

Jei tokia vaizdo plokštė ir netiktu norėčiau sužinoti daugiau panašių variantų, dėkui .

Redaguota , nario Kestas
(redaguota)

Viskas turėtų būti ok. Kai nusipirkau vga  gtx 550 ti, tai reikėjo keisti cpu, nes  nenešdavo procas vienas branduolys buva, intsaliuodavau driver ir 100 proc sunaudojimas cpu. Bet tavo atveju tai negalinga vaizduške tai nemanau ar būs bėdų.

Pavilks nors ir GTX Titan, tik, kad per CPU silpnuma neisnaudos visos galios Titan'o. Tavo motinine turi viena PCI-E x16 jungti, bei tavo GPU reikalauja PCI-E x16 jungti, todel tavo GPU tiks tavo nurodytai NF4 4X-A7 Ver. 1.0 motininei

Nebesvaik. Cpu stovės ant 100 ir viskas. + Titan maitinima gera reik.

Redaguota , nario iOmas

Neimk ausintuvo. Si vaizdo plokste silpna. Silpna = mazai energijos isduoda = maza temperatura = nereikalauja ausintuvo, todel visos silpniausios kortos arba turi viena ausintuva arba isvis ju neturi.

Nebesvaik. Cpu stovės ant 100 ir viskas. + Titan maitinima gera reik.

Dabar man pasakyk, prie ko cia GPU ir CPU? "CPU stoves ant 100%" nu bet tai priklauso ne nuo GPU, o esancios termopastos kiekio  ir ausintuvo galingumo. O as zmogui paaiskinau, kad GPU neisnaudos visos savo galio, del silpnaus CPU. Prie ko cia maitinimas? Mes, kiek zinau, nekalbejom apie PSU.

Neimk ausintuvo. Si vaizdo plokste silpna. Silpna = mazai energijos isduoda = maza temperatura = nereikalauja ausintuvo, todel visos silpniausios kortos arba turi viena ausintuva arba isvis ju neturi.

Dabar man pasakyk, prie ko cia GPU ir CPU? "CPU stoves ant 100%" nu bet tai priklauso ne nuo GPU, o esancios termopastos kiekio  ir ausintuvo galingumo. O as zmogui paaiskinau, kad GPU neisnaudos visos savo galio, del silpnaus CPU. Prie ko cia maitinimas? Mes, kiek zinau, nekalbejom apie PSU.

Aš ne apie ventiliatorių :D, o apie apkrovas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...