Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

kad tu *Myliu SuperGames.lt* ant bazaro paslystum is nusileistum jibanas urode dapisi visiems nesupranti ? su savo supistais moralais aik į bažnyčia ir pisk protą jiems ten savo moralus kodėl atsirado dievas ar juo tikit žmonės o ne mūms mūms *Myliu SuperGames.lt* ką tu pasakai mes pažiūrime mapp darbą ir viskas gali slyst su savo jobanais moralais .

Dar vienas pilypas iš kanapių. Turgui aš paslyst galiu tikrai. Dapisu tave, tas man labai patinka.. :) Bažnyčią? Ką tu čia pradėjai pjaut? :D Moralus? :D Kokius? Negirdėjęs moralo esi čiuju, net nežinai, kas tai yra. :) Argumentuotai nuomonės be keiksmažodžių pareikšti taip pat nesugebi. Pasižiūrėjau ir aš į darbą, išsakiau savo nuomonę apie jį, kodėl ji blogesnė ar geresnė už tavo? Čia visi lygūs, argi ne taip?

Dar vienas pilypas iš kanapių. Turgui aš paslyst galiu tikrai. Dapisu tave, tas man labai patinka.. :) Bažnyčią? Ką tu čia pradėjai pjaut? :D Moralus? :D Kokius? Negirdėjęs moralo esi čiuju, net nežinai, kas tai yra. :) Argumentuotai nuomonės be keiksmažodžių pareikšti taip pat nesugebi. Pasižiūrėjau ir aš į darbą, išsakiau savo nuomonę apie jį, kodėl ji blogesnė ar geresnė už tavo? Čia visi lygūs, argi ne taip?

šha lenkas nes dapist baigi gali ait toliau ožynt visus iš savo kaimo

Kodėl jūs puolatės pyktis :D Aš kai parašiau, jog nieko mandro, tai neturėjau omeny, kad šūdas mapas, jis geras.

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

(redaguota)

Darbas geras - pritariu tam. Tačiau tai nėra kažkas wau, kaip tu ir parašei, jog nieko mandro. :D

Nenoriu atrašyti į tavo pranešimus, bet šį kartą privertei ir neįstengiau susilaikyti. Jeigu vertini darbus pagal tai ar juos galima nukopijuoti, tai tu žiauriai klysti šioje vietoje. Darbas nėra geras, jei įdėtas paslaptingas objektas, kurio niekas nežino (įskyrus pats darbo autorius), darbas yra geras tada, kai objektas yra tinkamai padėtas ir gražiai atrodo. Aš asmeniškai manau, jog nėra nieko neįmanoma ką galėtų nukopijuoti geras architektas GTA San Andreas objektų išdėstyme (kad ir Indigo darbuose nematau aš nieko ten ko negalėčiau padaryti savo rankomis). Jeigu žinai koks to objekto ID, tada tikrai nėra sunku jį pasukti tam tikru kampu ir atkartoti tai savo darbelyje. Todėl nemaišyk ir žinok tai, jog geras darbas yra ne tas, kurio negali nukopijuoti, o tas, kuriame yra įdėta daug darbo, laiko ir širdies, todėl nebūkime mechanikai ir nežiūrėkime ar tai yra mechaniškai sunku padaryti, o žiūrėkime į bendrą vaizdą, kuris ir yra svarbiausias gero architekto darbelyje.

Redaguota , nario S'Jobs

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Nenoriu atrašyti į tavo pranešimus, bet šį kartą privertei ir neįstengiau susilaikyti. Jeigu vertini darbus pagal tai ar juos galima nukopijuoti, tai tu žiauriai klysti šioje vietoje. Darbas nėra geras, jei įdėtas paslaptingas objektas, kurio niekas nežino (įskyrus pats darbo autorius), darbas yra geras tada, kai objektas yra tinkamai padėtas ir gražiai atrodo. Aš asmeniškai manau, jog nėra nieko neįmanoma ką galėtų nukopijuoti geras architektas GTA San Andreas objektų išdėstyme (kad ir Indigo darbuose nematau aš nieko ten ko negalėčiau padaryti savo rankomis). Jeigu žinai koks to objekto ID, tada tikrai nėra sunku jį pasukti tam tikru kampu ir atkartoti tai savo darbelyje. Todėl nemaišyk ir žinok tai, jog geras darbas yra ne tas, kurio negali nukopijuoti, o tas, kuriame yra įdėta daug darbo, laiko ir širdies, todėl nebūkime mechanikai ir nežiūrėkime ar tai yra mechaniškai sunku padaryti, o žiūrėkime į bendrą vaizdą, kuris ir yra svarbiausias gero architekto darbelyje.

Taip, tu esi teisus, tačiau Indigo mappinimo laikais jo darbus atkopijuoti būdavo praktiškai neįmanoma, nes nebuvo žinios apie objektus, dabar kai viskas ant lėkštutės visiems padėta norisi, jog būtų kažkas neatkopinamo, nors šiuo atveju padarytas darbas tikrai gerai ir žiūrisi gerai, tačiau mes abu esam teisūs. :P

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...