Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3982 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

MArtynai  tu vaikas :) NEs  tik vaikai  taip ellgiasi  ir vaikai taip nedaro tad nznz kas tu.

Gal pats laikas į save pasižiūrėti į save vaikeli? Viename tavo sakinyje prieštarauji pats sau. Sakai,kad tik vaikai taip elgiasi,o poto jau,net ir vaikai taip nesielgia. Pradėk galvot. Žmogus nieko nepadarė dėl ko reiktu įžeidinėti. Pačiam tau irgi su gramatika sekasi "žiauriai gerai"

• Teigiamai 1

Gal pats laikas į save pasižiūrėti į save vaikeli? Viename tavo sakinyje prieštarauji pats sau. Sakai,kad tik vaikai taip elgiasi,o poto jau,net ir vaikai taip nesielgia. Pradėk galvot. Žmogus nieko nepadarė dėl ko reiktu įžeidinėti. Pačiam tau irgi su gramatika sekasi "žiauriai gerai"

Būna kai draugai susipyksta, ir pradeda platinti vienas kito darbus viešai, čia jau ne vaikų elgesys, o kaip sakant "dūchų"

Nu fsio nepradedam  pjautis Dėl Kažkokio žodžio  "Vaikas" Visi buvome vaikai... tik tiesiog  man  nepatinka Riperiai(copijuotojai) IR viskas.

Sorry bet ripinti nemoku. Aš buvau Lilaty administratorius ir juo būdamas tiesiog padariau Export. O kadangi projektas užsidarė dizainą paplatinau.

Kad ir kokią kvailystę bepadarytum - tėvai tau atleis. Niekada su jais nesipyk, nes niekada nerasi nieko geriau nei jie.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3982 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...