Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi ištiko problema tokia kad yra sukurta lytis ir ten viskas gerai, bet kai aš kuriu kokį ShowPlayerDialog su MSGBOX tai man paspaudus gerai, nieko neįvyksta (Taip ir turi būti) o kai paspaudžiu atšaukti tada jau man pakeičia lytį... o to negalėtų būti. Man reikai kad išjunktu kad ir ką paspausčiau, ar gerai ar atšaukti.

Lyties kodas:

if(dialogid == 2) 
    {
    if(response) 
    {
    SendClientMessage(playerid,-1,"{6666ff}*{66ccff} {66ccff} Jūs pasirinkote 'Vyras'"); 
    SetPlayerSkin(playerid,60); // nustato skin'ą
    playerDB[playerid][Lytis]=60;
       }
            }
    if(!response) 
    {
    SendClientMessage(playerid,-1,"{6666ff}*{66ccff} {66ccff} Jūs pasirinkote 'Moteris'"); 
    SetPlayerSkin(playerid,233); 
    playerDB[playerid][Lytis]=233;
    return 1; 
    }
	return 0;
}

Mano komandų kodas:

CMD:pagalba(playerid,params[]) 
{
	ShowPlayerDialog(playerid, 3564, DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Pagalba","šiuo metu pagalbos komandos nėra","Gerai","Atšaukti");
	return 1;
}

Prašau pagalbos, atsidėkosiu +r3p

Redaguota , nario Andrius P.

(redaguota)

if(dialogid == 2)

{

if(response)

{

SendClientMessage(playerid,-1,"{6666ff}*{66ccff} {66ccff} Jūs pasirinkote 'Vyras'");

return 1;

}

if(!response)

{

SendClientMessage(playerid,-1,"{6666ff}*{66ccff} {66ccff} Jūs pasirinkote 'Moteris'");

return 1;

}

}

Redaguota , nario Divito
  • Teigiamai 2

1.2.3....
Soon... New. Unique.

if(dialogid == 2) 
{
  if(response) 
  {
    return 1;
  }
  if(!response) 
  {
    return 1; 
  }
}

Taip negali būti, nes šis kodas gale.

(redaguota)

Taip negali būti, nes šis kodas gale.

if(dialogid == 2) 
{
if(response) 
{
}
else if(!response) 
{
return 1; 
}
}
return 0;
}

Aš gi ne visa kodą kopijavau, tu pasižiūrėk, kaip tu darai, tu padarai su dialogid == 2, kad jį paspaudus reguotu tik response ( pirmasis mygtukas ) ir tada uždarai visa funkcija, o if(!response) ( jei paspaudė antra mygtuką ) į kiši tiesiog callbacko gale, o ne kokiame nors dialog'e. Padaryk kaip sakiau, turi veikti.

Neprirašiau return 0; ir }, nes gi ne viska iki galo kopijavau o tik dialogid == 2 iki dialogo pabaigos.

Redaguota , nario Divito
  • Teigiamai 2

1.2.3....
Soon... New. Unique.

if(dialogid == 2) 
{
if(response) 
{
}
else if(!response) 
{
return 1; 
}
}
return 0;
}

Aš gi ne visa kodą kopijavau, tu pasižiūrėk, kaip tu darai, tu padarai su dialogid == 2, kad jį paspaudus reguotu tik response ( pirmasis mygtukas ) ir tada uždarai visa funkcija, o if(!response) ( jei paspaudė antra mygtuką ) į kiši tiesiog callbacko gale, o ne kokiame nors dialog'e. Padaryk kaip sakiau, turi veikti.

Neprirašiau return 0; ir }, nes gi ne viska iki galo kopijavau o tik dialogid == 2 iki dialogo pabaigos.

Dėkingas labai, atsiprašau kad ginčijausi :D TEMA RAKINAMA.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...