Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki parduodu 38 .PSD. http://positivegr.imgur.com/all/ visų šitų darbų, vieno darbo kažkokio nėra čia, bet nesvarbu. Kaina galima būtų derinti, bet manau, kad 5LT/SMS būtų tinkama suma.

Skype - Giedrius1881

Tikrai labai gražus darbai, gal man norėtum sukurt? :P

Nori reklamos mano paraše? Susisiek su manimi skype:nerijus2131

Pagal tavo parašą, ir avatar'ą galiu kaiką kitą pasakyti. Geriau patylėti, o ne kalbėti.

Parašas darytas nemano,tik avataras :P,tiesa pasakysiu aš tiesa sakau pateiksiu pavydžiu :

QlKqimIs.jpg

Šiame avatare nieko sunkaus nematau,tik teksturą ir paprastą tekstą be efektu.Bet kad ten tekstura nesu įsitikines.

GMILa11s.jpg

Šio darbo pavydžio pateikt normaliai negalėjau,bet ant šito darbo taip pat nieko sunkaus nemačiau tik tekstą be efektu.Ir viena renderį dubplikuota padidinta su sumažintu opacity

GgPIYn0s.jpg

Šia taip pat pagal mane bus tekstura ir tekstas,bet su šiokiais tokiais efektai arba klystu tiksliai pasakyt negaliu nes teksto šriftas yra labai plonas

Yra ir daugiau panašiu darbu bet nekalbu apie visus,tad patariu priimti kritiką :)

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Parašas darytas nemano,tik avataras :P,tiesa pasakysiu aš tiesa sakau pateiksiu pavydžiu :

QlKqimIs.jpg

Šiame avatare nieko sunkaus nematau,tik teksturą ir paprastą tekstą be efektu.Bet kad ten tekstura nesu įsitikines.

GMILa11s.jpg

Šio darbo pavydžio pateikt normaliai negalėjau,bet ant šito darbo taip pat nieko sunkaus nemačiau tik tekstą be efektu.Ir viena renderį dubplikuota padidinta su sumažintu opacity

GgPIYn0s.jpg

Šia taip pat pagal mane bus tekstura ir tekstas,bet su šiokiais tokiais efektai arba klystu tiksliai pasakyt negaliu nes teksto šriftas yra labai plonas

Yra ir daugiau panašiu darbu bet nekalbu apie visus,tad patariu priimti kritiką :)

Tokie darbai vis tiek geresni už tavo...

Tokie darbai vis tiek geresni už tavo...

:DDD Aš nesakau kad aš geriau padarau geriau ir pnš..Tiesiog tu parduodi darbus kurie net neverti būti parduodami..Pvz kad ir tavo ta SANFG.EU ar kaip jis ten..Darbą lengva nukopijuoti..Nutrinti tekstą ir pakeiti į savo ir vuolia darbas nukopijuotas..Tad stengtis darytis geresnius kad bent naudoja iš jų butu ir niekas neripintu.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

:DDD Aš nesakau kad aš geriau padarau geriau ir pnš..Tiesiog tu parduodi darbus kurie net neverti būti parduodami..Pvz kad ir tavo ta SANFG.EU ar kaip jis ten..Darbą lengva nukopijuoti..Nutrinti tekstą ir pakeiti į savo ir vuolia darbas nukopijuotas..Tad stengtis darytis geresnius kad bent naudoja iš jų butu ir niekas neripintu.

Susirinkom nevertinti, o pirkti. Neperki, tylėk

dar kartą patvirtinu savo faktą - lietuviai gopšiausi žmonės. ;x aš tikiu tuom, kad afrikos vaikai neturėdami ką valgyti pasidalintu tais .PSD failais visiškai nemokamai, ir manau darbai būtų geresni kelis kartus, nei tavo dabartiniai kuriuos pardavinėji. peržiūrėjau tavo darbus visus (kuriuos čia pardavinėji) ir net juokas toks užėjo, kad net negaliu jo apibūdinti, tiesiog... tau dar labai daug mokytis su photoshopų, kad galėtum pardavinėti PSD failus ar šiaip grafikos darbus. nei vieno tavo darbo, neapsimoka pirkti, nes juos galima labai lengvai pačiam pasidaryti... atsidarius kokį nors deviantartą rastum nemokamai milijonus PSD failus ir žymiai geresnius nei tavo darbai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...