Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kažkaip čia man labai keistai jūs dirbat, moderatoriai/administratoriai. 

Paprastas narys parašęs tokį postą gautų įspėjimą + 3 dienas negalėtų rašyt nieko (kiek prisimenu kaip man buvo nors net ne free postas buvo, į temą pranešimas bet p* gi) o jeigu moderatorius parašo tai kiti moderatoriai/administratoriai atrodo lyg ignoruoja specialiai tą pranešimą. Pavyzdys:

6574a28f98e3e0d86bd82c0fb41a35ea759.png

Tai chebra gal davai jeigu nariam įspėjimus tai ir moderatorių pačių neignoruokit? :)

• Teigiamai 4

❤️

(redaguota)

3dd9a1afad8744c9582328c8a3e8192562.jpg

Ir ką čia tuom norėjai įrodyt? ;)

Jei administracija gali žmones apgaudinėt, tai kodėl moderatoriai negali elgtis kaip jie nori?  :D

Valduks turbūt išvis į SG ateis 1 kart į mėnesį kad netektų aiškintis kol užsimirš visas šitas. :D

Redaguota , nario .weeD`

❤️

(redaguota)

Kad adminam yra *Myliu SuperGames.lt* :)

Suprantu Aurimą, jis savo gyvenimą turi jis yra savininkas bet kad taip padaryt kad atrinkt tuos moderatorius kurie tik šūdą malą ir ignoruoja pačių savo kolegų nusižengimus tai na*ui. :x

Na čia turbūt buvo atsakymas, "papuikavo, pagyrė jį", o jis nežinąs ką parašyt uždėto smile.

Esu iki šios dienos moderatorius trijuose web'uose, būną kartais, baisu labai nėra.  :D

Tokiu atveju į PM nusiųst reikia tą smailą arba išvis nieko nerašyt. Esmė tame, kad jeigu aš ar kas kitas iš narių būtų parašę tai būtų įspėjimas jei dar ne banas kaip čia visi dalina nemokamai juos. ;)

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...