Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

eilinę dieną nusprendėme su Biču padaryti šiokį tokį battle. Sistema paprasta - Rekordo sistema.

Vertiname tik kodą, nes vaizdinės medžiagos nereikia.

Bičas kodas - http://pastebin.com/2KianUJ3

Renas kodas - http://pastebin.com/cjshrR3p

Niekas iš mūsų nesitiki laimėti, nori pamatyti padarytas klaidas.

Ačiū!

• Teigiamai 2

Guess who's back

(redaguota)

Kodėl niekas nenaudoja timestamp datai? :( Tam, kam jie ir buvo skirti...

Yra taisyklė nenaudoti papildomų bibliotekų ar čia jūs patys taip nusprendėt rašyt?

Aišku abiejų nekenčiu už MySQL versiją..

Bičas.

Nieko nepamiršai čia? 

mysql_fetch_field_row(fetch, "Rekordas"); sInfo::Rekordas();

Bet "RekordoData" yra string.

UPDATE `srvinfo` SET Rekordas = '%i', RekordoData = '%i'

Kam tų define tiek... niekada nesuprasiu.

Renas.

Pavadinimai.. Vienur kiekvienas žodis iš didžiosios raidės, kitur pradedant nuo antro..

Tai kodėl ne visą kodą į vieną eilutę?

{if(Online(_i)){GivePlayerMoney(_i,500); SetPlayerScore(_i,GetPlayerScore(_i)+150);}}

Define nėra "konstanta".

Redaguota , nario Justas Š.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Bičo kodas neveiks, nes jame nėra includinamas mysql :D

Abu galėjot naudoti tiesiog gettime() f-ją, saugot MySQL'e kaip timestamp. Tada paverčia viską į stringą ir kai kraunat atvaizduojat kaip stringą.

Niekados to nedaręs, kažkodėl ir nesinori daryti, man senesnis būdas atrodo geresnis.(man)

Guess who's back

(redaguota)

Nu manau dar yra abiem kur tobulėt, reikia tobulint kompoziciją, idėja prastoka, su spalvom pažaist, bet šiaip darbai siekia B lygį :)

Ką tu čia nusišnekėjai :DDDDDDD

Balsuočiau už RENO, vien tik dėl rekordo krovimo, šiaip abi sistemos gan prastos. Nesupykit.

Redaguota , nario #Raimis_R
  • Teigiamai 1

Galiu nupirkti prekes iš eBay ar kitos elektroninės parduotuvės visame pasaulyje. 

100% patikimumas.

Kreiptis .

Ši karta už Biča, kodas kiek gražesnis bei Krovimas/Saugojimas geriau.

Dėl mysql versijos tai Justai eik tu šikt su savo tom r33 koks skirtumas? :D aš su r6 sėdžiu ir man patinka, pawn'e net nesiruošiu pereiti prie r33 ar r7. Suprantu PHP'e pereejau iš mysqli į PDO, o PAWNe aš nematau skirtumo gal pora milisekundžių ir tiek. 

• Teigiamai 1

graphic.png

Ši karta už Biča, kodas kiek gražesnis bei Krovimas/Saugojimas geriau.

Dėl mysql versijos tai Justai eik tu šikt su savo tom r33 koks skirtumas? :D aš su r6 sėdžiu ir man patinka, pawn'e net nesiruošiu pereiti prie r33 ar r7. Suprantu PHP'e pereejau iš mysqli į PDO, o PAWNe aš nematau skirtumo gal pora milisekundžių ir tiek. 

Aš irgi ant r6 sėdžiu ir kažkaip gerai

I.T. Balsuoju už Renaldą, labiau apmąstyta sistema. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...