Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4396 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi vasara, kaip žinome yra  žmonių kurie nulaifiną prie pc o kurie miegaujasi realybę.

Siūlau daryti moderatorių rinkimus liepa, kodėl? Todėl, kad nėra to aktyvūmo moderatoriu, kaip ankščiau (iš vis yra moderatoriai kurie aktyvus, kurie ne, o iš vis kai kurie net neateina ilgą laiką). Apskrytai forumas didelis - o moderatorių skaičius mažas, ir toks jovalas forume, visi free postina, kure bereikšmes temas.

Min tokem forume turėtų būt moderatorių - 20. O jei išsisuksit pasakydami "užtenka" tai tada ok nieko nesakau. Nes kiek spėja tiek pažiūri moderatoriai, o galima padryt taip dar:

Kiekvienas moderatorius turi per dieną peržiūrėti tam tikras forume skiltis ir tik tada gali kitur lakstyti, tir taip paskirstyt visą forumą moderatoriais, nors tvarką būtų.

Ne visi pabraukti bet pff... (kurie neaktyvus)

http://www.part.lt/img/6b678047c325b8f011bb684629ea45f3923.png

Redaguota , nario Giedrius R.
  • Teigiamai 1

Valdas - aktyvus.

Aurimas - turi savo gyvenimą (netrugdom.)

Visi kiti kurie nubraukti tikrai bereikalingai sėdi. Turbūt nusipirko modą.

Jeigu čia apie tuos kur pažymėtus pvž sneroq tai jis pakliuvo per atranka kai buvo dar phpBB forumas, o jeigu šiaip kalbant apie visus moderatorius tai jie nieko nedaro pažiūri viena kita tema, uždeda vienam kitam įspėjima ir viskas. Pavizdžiui kiti dar didesni forumai kaip arba patys ten sa-mp populiariu serveriu forumai prasiverčia su 5-10 moderatoriu kažkaip, na bet aišku tie moderatoriai ir dirba, o ne šuda mala kaip čia.

• Teigiamai 2

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Jeigu čia apie tuos kur pažymėtus pvž sneroq tai jis pakliuvo per atranka kai buvo dar phpBB forumas, o jeigu šiaip kalbant apie visus moderatorius tai jie nieko nedaro pažiūri viena kita tema, uždeda vienam kitam įspėjima ir viskas. Pavizdžiui kiti dar didesni forumai kaip arba patys ten sa-mp populiariu serveriu forumai prasiverčia su 5-10 moderatoriu kažkaip, na bet aišku tie moderatoriai ir dirba, o ne šuda mala kaip čia.

Va, ką turėjau omeny.

Mano manymu yra nelabai teisingi atrankos kriterijai. Pvz. postų skaičius - nepasako visiškai nieko apie postuose išsakytų minčių kokybę bei brandumą. O kai vien dėl postų ( tokių kaip "sėkmės") skaičiaus per atranką patenkama į moderatorius, tai ir gaunasi toks jovalas: moderatorių skaičius kaip ir pakankamas, bet supratimą turi ir protingus komentarus parašyti geba vos pora žmonių.

Be to forumas savo apimamomis sritimis yra labai platus. Visažinių paprastai nebūna, todėl tikrai būtų prasminga forumą padalyti atskirose srityse nusimanantiems moderatoriams.

Ir tas moderatorių prisijungimo dažnumo rodiklis yra visai tuščias burbulas. Kas iš to, kad dažnai prisijungia, bet nieko gero nepadaro. Nebent sureaguoja į kokį pranešimą, nors ne visada.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
(redaguota)

Nelyginkite šito forumo, su ten moderatoriai ne šiaip sau 14 metų, o suaugę ir žino savo vietas ir tinkamai prižiūri... Šiaip tai man viskas gerai su tais moderatoriais, čia dabar tik vaikai užsimanė parašyt tokias temas, o poto bandys nert savininkams į šiknas dėl moderatoriaus.

Ir taip normalus žmogus nesėdės tam forume nuo ryto iki vakaro prie kompiuterio kai lauke vasara ir šiltas oras kiti moderatoriai turi ir savo gyvena ne tik foruma bet yra ir tokių kur gali sėdėt 24/7h bet išskyrius foruma man atrodo kurie moderiatoriai tiek laiko pralaidžią forume tai nemanau ar jie turi savo kokį asmeninį gyvenima be forumo..

Redaguota , nario Martini*
  • Teigiamai 2
(redaguota)

... čia dabar tik vaikai užsimanė parašyt tokias temas, o poto bandys nert savininkams į šiknas dėl moderatoriaus.

Nemanau, kad čia "nardytojų" tema ir atsiliepimai.  

Bent man nepatinka atsidarius kurį nors subforumą pamatyti per visą puslapį vieno kokio asilo postinimą per visas temas. Pasižiūrėjus į postų parašymo laiką matosi, kad žmogelis temų pranešimų tikrai perskaityti nespėjo, papostino kas ant seilės užplaukė arba net su copy/paste peržygiavo. Kartais norisi kur parašyti, bet susilaikai - gal moderatorius teiksis prisijungti į subforumą ir tą visų temų apipostinimą pamatys  - gal bent su kokia až atves kvailį į protą ... betgi NE, visiems atsiprašant *Myliu SuperGames.lt*. Aplamai reiktų įvesti postinimo vienai dienai limitą ir automatiškai atmesti bet kokį bandymą kartoti tą patį sakinį per visas temas.

Redaguota , nario Lelyte
  • Teigiamai 1

Mano manymu yra nelabai teisingi atrankos kriterijai. Pvz. postų skaičius - nepasako visiškai nieko apie postuose išsakytų minčių kokybę bei brandumą. O kai vien dėl postų ( tokių kaip "sėkmės") skaičiaus per atranką patenkama į moderatorius, tai ir gaunasi toks jovalas: moderatorių skaičius kaip ir pakankamas, bet supratimą turi ir protingus komentarus parašyti geba vos pora žmonių.

Be to forumas savo apimamomis sritimis yra labai platus. Visažinių paprastai nebūna, todėl tikrai būtų prasminga forumą padalyti atskirose srityse nusimanantiems moderatoriams.

Ir tas moderatorių prisijungimo dažnumo rodiklis yra visai tuščias burbulas. Kas iš to, kad dažnai prisijungia, bet nieko gero nepadaro. Nebent sureaguoja į kokį pranešimą, nors ne visada.

Visiškai teisingai, 400 žinučių surinkti galima min per pusę metų (kurie nerašinėja nesąmonių).

Nemanau, kad čia "nardytojų" tema ir atsiliepimai.  

Bent man nepatinka atsidarius kurį nors subforumą pamatyti per visą puslapį vieno kokio asilo postinimą per visas temas. Pasižiūrėjus į postų parašymo laiką matosi, kad žmogelis temų pranešimų tikrai perskaityti nespėjo, papostino kas ant seilės užplaukė arba net su copy/paste peržygiavo. Kartais norisi kur parašyti, bet susilaikai - gal moderatorius teiksis prisijungti į subforumą ir tą visų temų apipostinimą pamatys  - gal bent su kokia až atves kvailį į protą ... betgi NE, visiems atsiprašant *Myliu SuperGames.lt*. Aplamai reiktų įvesti postinimo vienai dienai limitą ir automatiškai atmesti bet kokį bandymą kartoti tą patį sakinį per visas temas.

Lelite esu tavo fanas. ;(

• Teigiamai 1

Visiškai teisingai, 400 žinučių surinkti galima min per pusę metų (kurie nerašinėja nesąmonių).

Na pavizdžiui aš tai 2k postu surinkau per metus, bet nebuvo to dalyko kad nesamonės rašyčiau, daugiausia tai aiškius rišlius komentarus rašydavau, o čia ka matau ateina kažkoks žalias žmogelis prisirenka 400 post'u per mėnesi ir jau moderatorius. Pavizdžiui aktyvumo iš moderatoriu pusės nesimato nes daug kur matau žmonės nusižengiant o moderatoriai nereguoja, aišku nekalbu apie visus yra moderatoriu kurie atlieka savo darba ir pnš bet kiti tarkim kaip tas kažkoks Tomas tai iš jo aktyvumo 0 o darbo išvis nk, na čia atsimenu buvau patekes į tuos moderatorius kažkur lygiai prieš metus, bet šių metu sausio viduri mane išmetė nes aktyvus nebuvau 2sav, nes turėjau asmeniniu problemu, o čia dabar pririnko hujznaiš kiek tu moderatoriu tai darbas ''matosi''. Išviso administratoriai tai išrenka belekokius žmonės į moderatorius, visokius naujokus ir pnš, o šiam forume yra tikrai rimtu žmoniu kurie yra verti būti moderatoriais.

O ten dėl įspėjimu tai kiekvienas turi, pavizdžiui aš patekau turėdamas 1-įspėjima, o dabar jau 2, nes Valda per skype išvadinau visaip tai gavau forume įsp (logikos 0), O šiaip tai administratoriai į ta įspėjimu kieki nelabai kreipia dėmesi.

• Teigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Apie pasiūlymą. Kam mūsų 20? Svarbu ne kiekybė o kokybė.

Apie komentarus... Vėlgi: 6cu40l.jpg

Tiek skundžiatės, tiek skundžiatės kad nereaguojam... Bet vienintelis dalykas kurį veikiat tai skundžiatės.. Yra toks stebuklingas mygtukas, "Pranešti", paspauskite jį ir problema dėmesio sulauks DAUG greičiau. 

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

(redaguota)

Apie pasiūlymą. Kam mūsų 20? Svarbu ne kiekybė o kokybė.

Apie komentarus... Vėlgi: 6cu40l.jpg

Tiek skundžiatės, tiek skundžiatės kad nereaguojam... Bet vienintelis dalykas kurį veikiat tai skundžiatės.. Yra toks stebuklingas mygtukas, "Pranešti", paspauskite jį ir problema dėmesio sulauks DAUG greičiau. 

Norėsit - pamatysim.  Nebent jei ką reikštų tas pranešimas jums tada sutikčiau, tada vos ne  moderatorius bučiau. ;D

Po mano temos, daug kas suaktyvėjo. :) "baimė prarast privilėgiją."

Redaguota , nario Giedrius R.

Norėsit - pamatysim.  Nebent jei ką reikštų tas pranešimas jums tada sutikčiau, tada vos ne  moderatorius bučiau. ;D

Po mano temos, daug kas suaktyvėjo. :) "baimė prarast privilėgiją."

Nelabai supratau apie kokį pranešimą tu kalbi..

Raportai mums daug reiškia. Tiesiog labai palengvina darbą, nes iš karto gauname nuorodą į pažeidimą... O kol patys eidami per temas sutiksime tą pranešimą, tai kas čia žino kiek laiko praeis.

Nuo tavo temos tikrai niekas nesuaktyvėjo, dėl to gali būti ramus. Antrą dieną iš eilės jau yra sukuriama tokio tipo tema. Suaktyvėti nebent galėjo(tikiuosi) nuo to nes žadu dar vieną išmesti šią savaitę.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4396 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...