Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Justai, kiek teko pastebėti būtent Jūs esate aktyviausias ir dažniausiai reaguojantis iš visos administracijos. Gal ne per įžūlu bus pasakyti, kad pagrindinį krūvį vežate  Jūs vienas. Kiti tik epizodiškai apsireiškia. Taigi, problema ne Jūsų asmenyje.

Ir ši tema manyčiau nėra skundimasis. Tiesiog kai kam iš forumo lankytojų ir vartotojų ne nusispjauti. Gal kai kurios išsakytos mintys bus pravarčios tobulinant forumą - nepriimkit jų iškart priešiškai.

Raportų svarbą dauguma supranta ir juos kartais panaudoja - kai pranešimas kur nors pasislėpęs tarp visos masės. Bet negi reikia raportuoti apie visus postinimų puslapius - vieno asmens 200-300 vienos valandos postus? Paskęsit raportuose  :) . Juk labai paprasta be raportų juos pamatyti vos atvėrus bet kurį subforumą. Pamatyti ir nutrinti sumažinant postų skaičių - būtų gera pamoka. 

Geras dalykas buvo "švaros savaitė". Dažniau taip. 

O moderatorių atrankos kriterijus galima būtų labiau apgalvoti. :) .

• Teigiamai 1

1. Nelabai supratau apie kokį pranešimą tu kalbi..

2. Raportai mums daug reiškia. Tiesiog labai palengvina darbą, nes iš karto gauname nuorodą į pažeidimą... O kol patys eidami per temas sutiksime tą pranešimą, tai kas čia žino kiek laiko praeis.

3. Nuo tavo temos tikrai niekas nesuaktyvėjo, dėl to gali būti ramus. Antrą dieną iš eilės jau yra sukuriama tokio tipo tema. Suaktyvėti nebent galėjo(tikiuosi) nuo to nes žadu dar vieną išmesti šią savaitę.

1. "Pranešti mygtuką".

2. Žinau, kad daug reiškia, bet ar mum iš to geriau? Aš turiu omeny, tai čia gaunas kaip moderatoriaus darbas - praneši - jus įspėjat. Gerai, o šitas gali padėt gaut lengviau moderatorių?

3. Mažiau daug snukių online, net ir Tomą J, kurio beveik nesimato. 

O kas pastebimiausia yra - 

Ateina koks senas moderatorius ir iš kart gauną moderatoriu.

• Teigiamai 1

Justai, kiek teko pastebėti būtent Jūs esate aktyviausias ir dažniausiai reaguojantis iš visos administracijos. Gal ne per įžūlu bus pasakyti, kad pagrindinį krūvį vežate  Jūs vienas. Kiti tik epizodiškai apsireiškia. Taigi, problema ne Jūsų asmenyje.

Ir ši tema manyčiau nėra skundimasis. Tiesiog kai kam iš forumo lankytojų ir vartotojų ne nusispjauti. Gal kai kurios išsakytos mintys bus pravarčios tobulinant forumą - nepriimkit jų iškart priešiškai.

Raportų svarbą dauguma supranta ir juos kartais panaudoja - kai pranešimas kur nors pasislėpęs tarp visos masės. Bet negi reikia raportuoti apie visus postinimų puslapius - vieno asmens 200-300 vienos valandos postus? Paskęsit raportuose  :) . Juk labai paprasta be raportų juos pamatyti vos atvėrus bet kurį subforumą. Pamatyti ir nutrinti sumažinant postų skaičių - būtų gera pamoka. 

Tu tokia protinga. o.O 

Žinok skaitai mano mintys, tu geriau nesireikšk nes aš tuoj įsimylėsiu per net'ą. ;D

• Teigiamai 2

20 moderatorių atrinkt? Ir ką iš tų moderatorių? Lygiai taip pat kaip dabar atrinks tuos kurie į moderatorius atėjo vien dėl to kad rangas didesnis būtų ir kad būtų ''geresnis'' negu kiti nariai ir viskas. Darbo darys 0 iki tol kol išmes ir vėl ta pati istorija kartosis. Jau dabar pilna moderatorių kurie nieko neveikia ir sėdi moderatoriuose tik dėl rango.

Atrinkus 5 moderatorius kurie garantuotai darytų savo darbą gal ir pasikeistų tvarka ir t.t, nariai žiūrėtų kitaip į moderatorius o ne kaip dabar šūdmalė pasidarė tiesiogine to žodžio prasme, moderatorių kaip prišikta kurie nieko neveikia.

• Teigiamai 2

❤️

Kai vienas asmuo 200-300 pranešimų parašo, tiesiog reikėtų raportuoti jo profilį ir parašyti tai kad jis rašo beprasmiu pranešimus.

Po vakarykštės tokio tipo temos vėl galvojau organizuoti "Mėnesio nario" konkursą, bet galvoju ar nepabodęs jis?

1. "Pranešti mygtuką".

2. Žinau, kad daug reiškia, bet ar mum iš to geriau? Aš turiu omeny, tai čia gaunas kaip moderatoriaus darbas - praneši - jus įspėjat. Gerai, o šitas gali padėt gaut lengviau moderatorių?

3. Mažiau daug snukių online, net ir Tomą J, kurio beveik nesimato. 

O kas pastebimiausia yra - 

Ateina koks senas moderatorius ir iš kart gauną moderatoriu.

1,2. Palyginkim su dabartine situacija. Jūs kuriat temas į kurias reikia taip pat atrašyti, vietoj to kad padėtumėt.

3. Nesupratau tavo sakinio.

Kodėl Jūs, kritikai, negalite laikytis taisyklių? Parašei šitoj du pranešimus iš eilės? Negi negali sutalpinti į vieną? Dabar įspėsiu(dar leisiu atsakyt) ir vėl būsiu blogietis?

• Teigiamai 3

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

(redaguota)

20 moderatorių atrinkt? Ir ką iš tų moderatorių? Lygiai taip pat kaip dabar atrinks tuos kurie į moderatorius atėjo vien dėl to kad rangas didesnis būtų ir kad būtų ''geresnis'' negu kiti nariai ir viskas. Darbo darys 0 iki tol kol išmes ir vėl ta pati istorija kartosis. Jau dabar pilna moderatorių kurie nieko neveikia ir sėdi moderatoriuose tik dėl rango.

Atrinkus 5 moderatorius kurie garantuotai darytų savo darbą gal ir pasikeistų tvarka ir t.t, nariai žiūrėtų kitaip į moderatorius o ne kaip dabar šūdmalė pasidarė tiesiogine to žodžio prasme, moderatorių kaip prišikta kurie nieko neveikia.

Visi nori tokio rank, ir geros reputacijos. Visuose webuose moderatorium būdamas siekiu to. Vienas iš pavyzdžiu: 

5ef3a30cc625fa415cd4d90756cbce89655.png

O žinot kas svarbiausia? Iš kart čia atėjas (ir iki šiol) siekiu tikslo ir tikiuosi bus taip. Tas tikslas - moderatorius.

Bet vargu ar gausiu, nes sakys metai kliūtis, nors žinau, kad dauguma slepia metus ir meluoją. Man nėra ko, nes žinau nuo ko priklauso, ir ko nereikia daryt, kad jį gaut. 

SuperGames.lt forumas gyvuoja ilgai ir jis ankščiau buvo daug geresnis, patilint apie bugus ir buvo normalesniu moderatorių/žmonių, kurie ne free postino dėl kažkokio medalio ar pranešimų skaičiaus, rep, patilink kiek vienas asmuo turi acc toks kaip "Frixo, Lukis (CSFAN.lt "savininkas" :D, kuris bėga ir free postina per forumus, nors turėtu rūpintis žlūgstančiu projektu. Daug kas keičias kaip ir visa hebra, išliko tik pora normaliu žmogeliu.

Atrodo moderatoriu gaut reikia kokio išsilavinimo ar pastangų, tai tik paprastas darbas kuris reikalauja - įspėti, redaguoti, trinti. O jiems reikia kurie turi daug metų, nors kartais 13~14 mečiais greičiau subręstą ir galvoja kitaip kaip koks 18-metis.

Krč nenoriu rašyt potemiu, tesiog, gaila...

Justai galvoji skaito viską, tas potemes, jiems svarbu tik moderatorių/administratorių ar pažystamų nuomonės, į mane dėmesio netkreiptų, o ką gi pagalvosi - free posteris. Pirmyn įspėk man mažai ką įspėjimas ako.

Redaguota , nario Giedrius R.

Visi nori tokio rank, ir geros reputacijos. Visuose webuose moderatorium būdamas siekiu to. Vienas iš pavyzdžiu: 

O žinot kas svarbiausia? Iš kart čia atėjas (ir iki šiol) siekiu tikslo ir tikiuosi bus taip. Tas tikslas - moderatorius.

Bet vargu ar gausiu, nes sakys metai kliūtis, nors žinau, kad dauguma slepia metus ir meluoją. Man nėra ko, nes žinau nuo ko priklauso, ir ko nereikia daryt, kad jį gaut. 

SuperGames.lt forumas gyvuoja ilgai ir jis ankščiau buvo daug geresnis, patilint apie bugus ir buvo normalesniu moderatorių/žmonių, kurie ne free postino dėl kažkokio medalio ar pranešimų skaičiaus, rep, patilink kiek vienas asmuo turi acc toks kaip "Frixo, Lukis (CSFAN.lt "savininkas" :D, kuris bėga ir free postina per forumus, nors turėtu rūpintis žlūgstančiu projektu. Daug kas keičias kaip ir visa hebra, išliko tik pora normaliu žmogeliu.

Atrodo moderatoriu gaut reikia kokio išsilavinimo ar pastangų, tai tik paprastas darbas kuris reikalauja - įspėti, redaguoti, trinti. O jiems reikia kurie turi daug metų, nors kartais 13~14 mečiais greičiau subręstą ir galvoja kitaip kaip koks 18-metis.

Justai galvoji skaito viską, tas potemes, jiems svarbu tik moderatorių/administratorių ar pažystamų nuomonės, į mane dėmesio netkreiptų, o ką gi pagalvosi - free posteris. Pirmyn įspėk man mažai ką įspėjimas ako.

Man tai toks vaizdas susidaro kad tu šita tema sukurei tam kad galėtum panardyt kad kitus išmestu ir prie tu nauju tave į moderatorius priimtu. Na bet kažin jei ir vyktu atranka tu nepatektum kadangi neturi 400 post'u

Kitas dalykas dėl metų aš kai tapau SuperGames.lt moderatorius man buvo 14 metų, tai pat žinau kad buvo ir jaunesniu žmoniu kurie buvo moderatoriais t.y 12-13m ir t.t

Tai niekam nerūpi tas amžius.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Gerbiami piliečiai keliu savo kandidatūra į LRG prezidentus. Oi pala pala čia supergames, davai šita praleidžiam.

Ok tai va keliu savo kandidatūra į SuperGames moderatorius, manau aš esu tinkamiausias kandidatas iš jūsų visų!

• Neigiamai 1

Galiu nupirkti prekes iš eBay ar kitos elektroninės parduotuvės visame pasaulyje. 

100% patikimumas.

Kreiptis .

Tai čia kas sako , kad reikia keisti ir moderatorius , kad būtent jus pačius paimtu į modus ir dar knisat proto dabartiniams moderatoriams , kad jie neaktyvus ir vasara nesėdės..O tai pla o jūs patys stumiat ant jų , o iš tiesų norit tik jų postus užimt ir neišeit į kiemą vasara,

• Teigiamai 1
(redaguota)

...(daug visokio bullshit)...

Mano nuomone tu visiškai netinki į moderatorius. Nes tu visiškai nesuvoki, kad moderatorius nėra ''tikslas'', būti moderatoriumi yra pareiga. Net nepradėsiu apie gramatika... Su savo šitais bandymais susilaukt dėmesio nieko gero nesusilauksi. Visi tai puikiai žino, ir visi sėdi rankas sudėję. Man juokinga, kai pilna tokių Šerlokų kaip tu kuria tokias temas, aiškina ką implementuoti į forumą. Visų pirmą turit pradėt nuo savęs, ir nieko kito. Drausminkit nedrausminguosius, cituokit nusižengimus kuriuos padarė, ir moderatoriai tikrai pastebės. Negi galvojat kad jie čia sedės ir refreshins kas 3sec puslapį. Justas pasiūlė puikų įrankį - ''Pranešti'' mygtuką, o jūs vistiek nepatenkinti.

Pats gal nuo 2010 užeinu į šitą forumą, bet tik ~2012 kilo ranka susikurti paskyra. Ir ką tuo noriu pasakyt? Noriu pasakyt, kad tiek laiko jau prabuvęs forume matau, kad jis tikrai pasikeitė ne į gerąją pusę. Kaltė pačių narių, tai logiška. Pagalvokit nebūtų nusižengelių narių - nereiktu ir jūsų tų moderatorių armijos. Taigi noriu pasakyt, kad pradėkime nuo savęs, o tik poto kaltinkime kitus.

Tai pat pastebėjau, kad išgirdęs kanors apie supergames.lt iš jo ribų, niekada nesu girdėjęs kokio nors pagyrimo ar kažko tokio, apie tai irgi reiktu pagalvoti. Visi supergames pradėjo žiūrėti kaip į reklamos punktą. Likę - kažkokie nesusiprateliai bei REP kasėjai, o mažoji dalis - žmonės, mokantis dar sugraibstyt vieną kitą sakiny į temą.

Moralas tame, kad tos jūsų moderatorių armijos nepadės, nes atrinktieji moderatoriai pagal SA:MP tematikos anketą visiškai neturi patirties su forumais, bet girias kokie jie mandri mokykloje. Jeigu ir norės daryti tas atrankas, tai ffs, žiūrėkit į tokius dalykus rimčiau.

Sekmės nardytojams ir postų rinkėjams! nevisiems

Redaguota , nario Spookas
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Aš tikiu kad visi siekia moderatoriaus, bet dauguma jį gavę primeta beleką turėdami tokį rangą o forumo atžvilgiu nieko naudingo nedaro tik sėdi forume, nei įspėjimus dalina nei valo forumą nieko, aš tą norėjau pasakyt kad vos ne visi jo siekia vien dėl to kad tik moderatorius būtų bet jį gavus nieko nedaro o paskui verkia kad išmeta. :)

• Neigiamai 1

❤️

Kiek zmoniu radau kurie dedasi sau Rep, pamenu seniau Vaidui parasiau kad dedasi, bana uzdedavo, o dabar parasiau kad dedasi viska irodymus ikeliau gavau zinute: 

Nu gerai jam parasiau o tas ignora deda.

Aš tavo pranešimą pamenu, tikrai jį perskaičiau ir tikrai patikrinau nurodyto nario reputaciją. Bet paaiškėjo(pagal IP) kad tu buvai neteisus. 

Gal ir būtų gražu iš mano pusės pranešti tau apie rezultatą, bet nusprendžiau to nedaryti. 

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...