Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3857 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nu tu cia gera sovei, gera. Davai numesk video kaip tavo pc eina ant ultra crysis 3

Tu mane debilu ar kuom laikai? Galvoji pasakysi, kad numesčiau video kaip Crysis 3 Ultra eina ant mano pc, bėgsiu vien dėl kažkokio dalbajobo neturinčio ką veikti ieškoti kažkokių tai įrodymų? Tu padusk velnias. Išleis GTA 5 dės tavo tuos visus Crysis į vietą. 

• Teigiamai 2

YpIX4xG.jpg

Tu mane debilu ar kuom laikai? Galvoji pasakysi, kad numesčiau video kaip Crysis 3 Ultra eina ant mano pc, bėgsiu vien dėl kažkokio dalbajobo neturinčio ką veikti ieškoti kažkokių tai įrodymų? Tu padusk velnias. Išleis GTA 5 dės tavo tuos visus Crysis į vietą. 

nebesiatmazink vaikas. tau iki tokio pc kad crysis 3 ant ultros veztu kaip iki marso. kiekvienas normalus geimeris zino, kad gta niekada neturejo geriausiu grafiku, ir niekad ju netures, nes rockstar kuria si zaidima ne del grafiku, bet tau to nesuprast

640px-FACEPALM.png

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

nebesiatmazink vaikas. tau iki tokio pc kad crysis 3 ant ultros veztu kaip iki marso. kiekvienas normalus geimeris zino, kad gta niekada neturejo geriausiu grafiku, ir niekad ju netures, nes rockstar kuria si zaidima ne del grafiku, bet tau to nesuprast

640px-FACEPALM.png

Laurynai,neteršk mūsų vardo. Mano *Myliu SuperGames.lt* ant ultra veža. Galvoji pinigų neturim čia visi susirinkę o tu vienintelis kietas iš tėvų kišenių pc pirkai ir dabar kietą čia primeti ? Tau čj iki mūsų Pc galingumo puse žemės apšikt reikėtų. Žiūrėk,kad bešnekėdamas ant bazaro nepaslystum ir į žeme nesulystum. Laisvas.

• Teigiamai 8

066b8357b81f580c7105d3f72d869329796.gif

(redaguota)

Vakar įkeltas video:

https://www.youtube.com/watch?v=qM0O8XpgSw8

Na pavadinimas sako, kad čia nerodydas vaizdas per E3 parodą ir visiškai nepatvirtintas R* kompanijos. Man pavyzdžiui vaizdas atrodo gan įtikinamas, nes:

• Žaidime yra pelytė.
  • Grafikos nustatymai.
  • Rezoliucijos nustatymai.

Kaip manote jūs?

EDIT:

CVG kalba kažką panašaus kaip sakiau aš... Tai gali būti tikrai filmuota per pc.

EDIT:

Kaip galvojat, galėsim GTA 5 PC beta pratestuot ar ne? :D

Redaguota , nario OsVa
  • Teigiamai 2

YpIX4xG.jpg

Vakar įkeltas video:

Na pavadinimas sako, kad čia nerodydas vaizdas per E3 parodą ir visiškai nepatvirtintas R* kompanijos. Man pavyzdžiui vaizdas atrodo gan įtikinamas, nes:

• Žaidime yra pelytė.
  • Grafikos nustatymai.

Kaip manote jūs?

EDIT:

CVG kalba kažką panašaus kaip sakiau aš... Tai gali būti tikrai filmuota per pc.

EDIT:

Tikrai fake, nes pelytė nustatymuose keistai juda :D

(redaguota)

Vakar įkeltas video:

• Žaidime yra pelytė.
  • Grafikos nustatymai.

Kaip manote jūs?

EDIT:

EDIT:

Apie ta pirma filmuka buvo kalbeje Machinima metu pradzioj, ir pasake kad cia Fake.

Redaguota , nario Diggeris 
  • Teigiamai 1
(redaguota)

640px-FACEPALM.png

ko tu čia *Myliu SuperGames.lt* krūta vaidini? Čia nieks nesakė, jog Gta V bus visų laikų geriausios grafikos, tiesiog pasakė, jog bus žymiai geresnios negu iki tol ant tu *Myliu SuperGames.lt* senu, niekam tikusių konsolių.. Kaip tu manai, jog 8 metų senumo konsolė paveš naujos generacijos žaidimą?? Net kai ten yra žymiai blogesnės grafikos, konsolė vos paveža žaidimą ant 20-30fps..(įrodymai žemiau) Tai jeigu galingas PC pavež game'a ant ultra su 60+ fps. Skirtumas jausis ar ne *Myliu SuperGames.lt*??

Redaguota , nario iNk
  • Teigiamai 2
(redaguota)

Kaip manot, bus šią savaitę GTA 5 pre-order steam'e ar ne? 

-FOTO DARYTA gtaforums.com TINKLAPYJE IŠ GTA 5 PC VERSIJOS STEAM DISKUSIJŲ-

5360sm.png

EDIT:

GTA 5 Oficialaus PC, PS4 ir XBOX One Trailer'io parsisiuntimo adresas. (Šis traileris nuo visų skiriasi tuom jog jis yra rodomas FULL HD 60fps skirtingai nei Steam'e ir youtubėje.)

Atsisiųsti Trailer'į

EDIT:

Dar viena išleidimo datos versija: http://www.simplycdkeys.com/steam/grand-theft-auto-5?ref=simplycdkeys_home_product_panel

September 5th 2014-Rugsėjo 5 diena, 2014.

EDIT:

Mano asmeninė nuomonė dėl GTA 5 išleidimo datos.

Pamėginsiu šiek tiek pafilosofuoti ir išaiškinti kelias detales dėl ko Rugsėjo mėnesis mane įtikino labiausiai.

• Rugsėjo mėnesį nebus išleista daug gerų žaidimų kurie buvo anonsuoti E3 parodoje. Minėdamas daug nesakiau, kad VISAI NEIŠLEIS gerų žaidimų, nes bus išleistas Dead Rising 3.
  • Rugsėjį sueina vieneri metai kai yra išlestas GTA 5.
  • Tai būtų pats logiškiausias išleidimo mėnuo.

Tai fanai sako, kad GTA 5 bus išleistas Rugsėjo 20 dieną, kita dalis sako, kad Rugsėjo 9 dieną. Aš spėju, kad Rugsėjo 23 dieną.

Redaguota , nario OsVa

YpIX4xG.jpg

Kaip manot, bus šią savaitę GTA 5 pre-order steam'e ar ne? 

-FOTO DARYTA gtaforums.com TINKLAPYJE IŠ GTA 5 PC VERSIJOS STEAM DISKUSIJŲ-

5360sm.png

EDIT:

GTA 5 Oficialaus PC, PS4 ir XBOX One Trailer'io parsisiuntimo adresas. (Šis traileris nuo visų skiriasi tuom jog jis yra rodomas FULL HD 60fps skirtingai nei Steam'e ir youtubėje.)

Atsisiųsti Trailer'į

EDIT:

Dar viena išleidimo datos versija: http://www.simplycdkeys.com/steam/grand-theft-auto-5?ref=simplycdkeys_home_product_panel

September 5th 2014-Rugsėjo 5 diena, 2014.

EDIT:

Mano asmeninė nuomonė dėl GTA 5 išleidimo datos.

Pamėginsiu šiek tiek pafilosofuoti ir išaiškinti kelias detales dėl ko Rugsėjo mėnesis mane įtikino labiausiai.

• Rugsėjo mėnesį nebus išleista daug gerų žaidimų kurie buvo anonsuoti E3 parodoje. Minėdamas daug nesakiau, kad VISAI NEIŠLEIS gerų žaidimų, nes bus išleistas Dead Rising 3.
  • Rugsėjį sueina vieneri metai kai yra išlestas GTA 5.
  • Tai būtų pats logiškiausias išleidimo mėnuo.

Tai fanai sako, kad GTA 5 bus išleistas Rugsėjo 20 dieną, kita dalis sako, kad Rugsėjo 9 dieną. Aš spėju, kad Rugsėjo 23 dieną.

jo, kaip tik rugsėjui, išvis reikės mokyklą mesti :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3857 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...