Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na Rykliai buvo jau seniai žinoma dėl jų pasiodymo Treileryje jie bus kiek žinau vadinami "HammerHead" Ar kaip ten. Neonai nemanau kad labai reikalingi... Bet kam kaip man per daug nėra gerai...

Yra 2 patarlės. Kaip tu sakiai, kad per daug nėra gerai, arba kuo daugiau, tuo geriau. Manau, kad Rockstar laikosi kuo daugiau, tuo geriau patarlės.

Redaguota , nario OsVa
  • Teigiamai 1

YpIX4xG.jpg

Yra 2 patarlės. Kaip tu sakiai, kad per daug nėra gerai, arba kuo daugiau, tuo geriau. Manau, kad Rockstar laikosi kuo daugiau, tuo geriau patarlės.

Kaip ir sakau kaip kam... Manau mano mašinose TIKRAI nebus neono, nes iš tikro mašina tampa žaisliuku kuris šviečia ir net pats Adder atrodys kaip atsiprašant šūdas su tomis neon lempomis... Na jei naktį pasivažinėt gal, BET mano nuomone tai nereikalinga. Galėjo tik grafikas patobulinti ir užtektų  (Man)

(redaguota)

PS4 naujas laikraštis. Antrame puslapyje naujienos apie GTA 5 next-gen versiją. 

http://www.magzter.com/preview/5223/64183

Ką sužinome įdomaus?

• Neonai po mašinomis???
  • Katės žaidime (PATVIRTINTA.)
  • Nauji rykliai (PATVIRTINTA.)
  • Daugiau veikėjų pas kuriuos bus galima vykdyti ,,Activities''.

Nežinau ar yra jau vaizdas mašinų viduje,bet kaip skaičiau tame laikraštyje tai man labai patiko,nes viduj bus,kaip Midnight Club LA. Iš Midnight C. LA žaidimo man tikrai patiko gerai veikiantis cockpit vaizdas :)

Kaip ir sakau kaip kam... Manau mano mašinose TIKRAI nebus neono, nes iš tikro mašina tampa žaisliuku kuris šviečia ir net pats Adder atrodys kaip atsiprašant šūdas su tomis neon lempomis... Na jei naktį pasivažinėt gal, BET mano nuomone tai nereikalinga. Galėjo tik grafikas patobulinti ir užtektų  (Man)

Ištikro tai labiau atvaizduoja geresnį mašinų tobulinimą. Yra pilna žmonių kuriems patinka neonai po mašinomis. Tai atrodo žymiai gražiau (ypač kai važinėji naktį). Bet teisingai sakai, kaip kam.

Redaguota , nario Gabas.

Nežinau ar yra jau vaizdas mašinų viduje,bet kaip skaičiau tame laikraštyje tai man labai patiko,nes viduj bus,kaip Midnight Club LA. Iš Midnight C. LA žaidimo man tikrai patiko gerai veikiantis cockpit vaizdas :)

Ištikro tai labiau atvaizduoja geresnį mašinų tobulinimą. Yra pilna žmonių kuriems patinka neonai po mašinomis. Tai atrodo žymiai gražiau (ypač kai važinėji naktį). Bet teisingai sakai, kaip kam.

šiap youtubei dabar pažiūrėjau, tikrai MCLA vaizdas iš vidaus kažkaip maloniai atrodo, ne taip kaip kiti žaidimai, jis kažkoks galbūt dinamiškesnis.

KEISTA NAUJIENA

Vienas amerikietis šiandien paštu gavo reklaminį laikraštį apie kompiuterinius žaidimus ir jis skaitydamas jį pamatė itin ,,kvailą'', o gal ir kažką mums pasakančią GTA 5 naujieną.

bigw_zpsf2e624b8.jpg

Čia parašyta, kad GTA 5 yra išleidžiamas DABAR. Kaip ir kalbėjome, kad Rockstar yra neprognozuojama kompanija ir gali visokiausių nesamonių prigalvoti, tai ar jums taip neatrodo, kad šis laiškelis gali būti visai teisingas? Juk šiandien Rugsėjo pirmoji ir jau yra Ruduo kada ir turi būti išleistas GTA 5. Nesinori tikėti, kad šiandien taip bus, bet manau, kad būtų itin smagu :)

• Teigiamai 1

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

KEISTA NAUJIENA

Vienas amerikietis šiandien paštu gavo reklaminį laikraštį apie kompiuterinius žaidimus ir jis skaitydamas jį pamatė itin ,,kvailą'', o gal ir kažką mums pasakančią GTA 5 naujieną.

bigw_zpsf2e624b8.jpg

Čia parašyta, kad GTA 5 yra išleidžiamas DABAR. Kaip ir kalbėjome, kad Rockstar yra neprognozuojama kompanija ir gali visokiausių nesamonių prigalvoti, tai ar jums taip neatrodo, kad šis laiškelis gali būti visai teisingas? Juk šiandien Rugsėjo pirmoji ir jau yra Ruduo kada ir turi būti išleistas GTA 5. Nesinori tikėti, kad šiandien taip bus, bet manau, kad būtų itin smagu :)

Atsiversk reklamas kur į pašto dėžutę gauni iš "Rimi", "Maxima" ar "Senukai", Dar ne tokio šūdo rasi. Patikėk... ;D

Klaida ir viskas.

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

KEISTA NAUJIENA

bigw_zpsf2e624b8.jpg

Ar čia kokia nors kita kalba, o ne anglų? Nes angliškai dabar tai now, o ne nov, galbūt nov turėta omeny november t.y lapkritį? :P

• Teigiamai 2

Šiek tiek Unity Data ne tokia ;D Žinoma nuotrauka daryta seniau negu pakeitė datą, bet čia tik šiaip :D

Nuotrauka tai daryta po Unity nukėlimo, tiesiog Ubisoft nemoka informuot retailers apie žaidimų nukėlimus. Didžiuma svetainių dar stovi ant senesnės datos.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...