Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Šaunuolis, tikrai pasistengei paieškot žaidimo papildinių. Nesvarbu, kad GTA prasidėjo nuo pc.

Ačiū, bet man ieškot nieko nereikėjo, nes aš juos pats puikiai žinojau. Tai žinoma, kad nesvarbu, kad jis prasidėjo nuo pc, bet juk pats katik sakei, kad GTA serija VISADA buvo and pc, tačiau, taip neatrodo... Koks skirtumas, ar papildinys, ar ne, tačiau, tai vistiek yra serijos dalis.

Šaunuolis, tikrai pasistengei paieškot žaidimo papildinių. Nesvarbu, kad GTA prasidėjo nuo pc. Čia tas pats, kas pradėjimas lygint telefono žaidimus su PC. Šaunuolis  :D

Prie ko čia lyginimas? Tu pasakei, kad visa gta serija yra ant pc, aš tai paneigiau. Aš čia nieko nelyginu, kur koks gerenis ar pnš.

Redaguota , nario .lukonic`
(redaguota)

Ačiū, bet man ieškot nieko nereikėjo, nes aš juos pats puikiai žinojau. Tai žinoma, kad nesvarbu, kad jis prasidėjo nuo pc, bet juk pats katik sakei, kad GTA serija VISADA buvo and pc, tačiau, taip neatrodo... Koks skirtumas, ar papildinys, ar ne, tačiau, tai vistiek yra serijos dalis.

O tu esi girdėjas apie tokį dalyką, kaip ,,specialūs papildiniai tam tikrom žaidimų platformom" ?

Visos GTA versijos buvo ant PC, kas liečia papildinius - tai neturi reikšmės ir jie nekeičia fakto, kad GTA namai yra PC platforma. Šaunuolis, kad sugebėjai PSP versijas įdėti, kaip argumentą. Tikras šaunuolis, užsitarnavai vaikų aplodismentus.

edf70e6202799527a0a60eed1962524b362.png

Redaguota , nario NightKata
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

(redaguota)

Prie ko čia namai, kodėl tu dabar keiti tai, ką rašei? :/ Trečią, ar jau kelinta, kartą sakau, kad tu sakei, jog visa gta serija yra ant pc, tačiau taip nėra. Kame bėda? Suklydai, ir vietoj to, kad čia kažką bandai įrodyt, geriau pagaliau pripažink tai :/

Ne nu tu su tavim, kaip su siena.. Aš tau dar kartą aiškinu, VISOS GTA versijos buvo išleistos ant PC, kas liečia PAPILDINIUS, nevisi buvo išleisti ant PC, tačiau jie nei kiek neįtakoja ORIGINALIOS žaidimų serijos.

Pirma išleidžia ORIGINALĄ

Antra, išleidžia PAPILDINĮ ( jeigu nesupranti apie ką aš, tai pavyzdžiui: tu laikai GTA serijomis, visus išleistus papildinius, o aš laikau, kaip ir patys kūrėjai originalias serijas, originaliom. Tai reiškia, kad visos originalios serijos išėjo ant pc, tačiau su laiku atsirado ir papildinių, kurie kaip eksliuzyvai skirti tam tikrom žaidimų platformom. Tačiau, tai tik papildiniai neįtakojantys originalo ir prašyčiau nelygint psp/telefonų žaidimų su PC. Ačiū. )

Aišku ?

Kadangi tu pradėjai lyginti PSP (kas visiškai nesusiję su PC), tai aš paskaičiuosiu už tave, ant kurios platformos buvo daugiausia išleista versijų.

PSP - Visos tavo paminėtos 3 versijos. 3.

PS1 / PS2 / PS3 / PS4 - 12

PC - 11

Konsolės turi 1 žaidimo versijos pranašumą. Yra versijų, kur nebuvo išleista, nei ant konsolių, nei ant PSP, tai po velnių, ką tu šneki ? Pasikartosiu DAR kartą, kad egzistuoja toks dalykas kaip "specialus papildinys", arba "eksliuvyzas būtent tai platformai". Nustokit nusišnekėt, visi faktai padėti ant lėkštutės.

O dabar paaiškinsiu darželinukam: visa ORIGINALI GTA žaidimų serija, išėjo ant PC platformos. Nepanikuokit ir toliau visos išeis ant PC platformos. Taip pogi, visos ORIGINALIOS žaidimų versijos išėjo ir ant konsolių. Suprantat ? PC = Konsolės. Visi lygūs, visi bus patenkinti. Paprastai paaiškinau ? 

P.S. Mohito, tu 13 meti, nejuokink su savo -rep, manęs tavo virtuali reputacija visiškai nedomina, jeigu neturi ką argumentuoto atrašyt, tai geriau patylėk ir netrukdyt suaugusių.

Redaguota , nario NightKata
  • Teigiamai 3

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Na kaip ir žadėjau įkrauti šiandien šiek tiek naujienų tai ir įkrausiu. Visiems buvo parodytas Spalio mėnesio žurnalo ,,PlayStation'' viršelis.

BvuwYAHIEAABVvS.jpg

Kaip matote po užrašu ,,FEATURING'' yra pridėtas ir Grand Theft Auto V pavadinimas, o tai gali reikšti 2 dalykus:

1. Žaidimas jau yra išleistas ir aptarinėjamas arba tik bus išlestas, bet mums bus suteikiama išsamesnė informacija.
  2. GTA 5 naujas DLC kuriame bus daug zombių.
  • Teigiamai 1

YpIX4xG.jpg

Na kaip ir žadėjau įkrauti šiandien šiek tiek naujienų tai ir įkrausiu. Visiems buvo parodytas Spalio mėnesio žurnalo ,,PlayStation'' viršelis.

BvuwYAHIEAABVvS.jpg

Kaip matote po užrašu ,,FEATURING'' yra pridėtas ir Grand Theft Auto V pavadinimas, o tai gali reikšti 2 dalykus:

1. Žaidimas jau yra išleistas ir aptarinėjamas arba tik bus išlestas, bet mums bus suteikiama išsamesnė informacija.
  2. GTA 5 naujas DLC kuriame bus daug zombių.

2. Logiškiausias variantas.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Keičiant temą...

Ar yra bent vienas čia žmogus kuris pirks GTA V pirmą išėjimo dieną?

Pačią pirmą išėjimo dieną nepirksiu, nes dar jo nebus Lietuvoje. Steam kodai ar giftai galbūt bus, bet aš noriu Retail, žaidimo pakuotės :) Tai mano atsakymas būtų toks. GTA 5 pirksiu pirmą jo atsiradimo dieną Lietuvoje.

• Teigiamai 5

YpIX4xG.jpg

Pačią pirmą išėjimo dieną nepirksiu, nes dar jo nebus Lietuvoje. Steam kodai ar giftai galbūt bus, bet aš noriu Retail, žaidimo pakuotės :) Tai mano atsakymas būtų toks. GTA 5 pirksiu pirmą jo atsiradimo dieną Lietuvoje.

Pataisyk mane jeigu klystu, bet GTA V ant Xbox 360 ir PS3 parduotuvėse buvo pirmą dieną? Bent jau Vilniuje tikrai buvo.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Pataisyk mane jeigu klystu, bet GTA V ant Xbox 360 ir PS3 parduotuvėse buvo pirmą dieną? Bent jau Vilniuje tikrai buvo.

Nėra ko pataisyt, tu visiškai teisus :D Buvo ir Kauno Megoje, bet nieko negali žinoti, kaip dabar viskas bus. Na jei bus Lietuvoje pačią pirmą išleidimo dieną tai turbūt būsiu vienas iš pirmųjų GTA 5 Next-Gen žaidęs Lietuvis :D

• Teigiamai 1

YpIX4xG.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...