Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3855 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai Nafig pirkti konsolę, jei į ją nekiek neinvestuosi???? Pirk PC ir be problemų piratausi o ant konsolių atsirišk, ten per PC daug programų susirašyk ir tik tada visas durnas džaugsmas instaliavimai jei per PC nupiratautą atsiunti ir tas pats?

tai o kam investuot jei galima neinvestuot? :D Žaidimai konsolėms kainuoja apie 150-200;t, išeina nusiperki 10žaidimų tai 1500-2000lt.. totali nesamonė, nemanau jog žaidimai tai yra tas į ką reikia investuoti tokius pinigus..

(redaguota)

tai o kam investuot jei galima neinvestuot? :D Žaidimai konsolėms kainuoja apie 150-200;t, išeina nusiperki 10žaidimų tai 1500-2000lt.. totali nesamonė, nemanau jog žaidimai tai yra tas į ką reikia investuoti tokius pinigus..

tai nafik tokie kaip tu aisq negali sau leisti zaidimo uz 150 ar 200lt o juo labiau wisokiausius ''Edition'' per sawo wisa consoliu laika tai cia jau 5 metai isleido gal koke 4000lt ant ps3 ps4 xbox 360 psp / iskaitant wisokiausius prietaisus skirtus ps3 ps4   ir man negaila neikiek jei nebereikes parduosiu ar tesiog taip laikysiu cia sprest man jau o siaip pats perku zaidimus zinodamas kad as juos turiu jie man priklauso susikrauni i lentyna ir kolekcija daraisi tabar iswiso wirs 70 zaidimu turiu ant ps3 nemazai Edition turiu dalis zaidimu '' digital versijos '' / o nafik nusipiratauji kaip koks lopa's ir niekam negali pasakyti kad cia tawo zaidimai  o kad iswis nusilauzineja konsoles dar didesnis lopa's

Redaguota , nario goga7775
  • Neigiamai 1

goga7775.png

(redaguota)

tai nafik tokie kaip tu aisq negali sau leisti zaidimo uz 150 ar 200lt o juo labiau wisokiausius ''Edition'' per sawo wisa consoliu laika tai cia jau 5 metai isleido gal koke 4000lt ant ps3 ps4 xbox 360 psp / iskaitant wisokiausius prietaisus skirtus ps3 ps4   ir man negaila neikiek jei nebereikes parduosiu ar tesiog taip laikysiu cia sprest man jau o siaip pats perku zaidimus zinodamas kad as juos turiu jie man priklauso susikrauni i lentyna ir kolekcija daraisi tabar iswiso wirs 70 zaidimu turiu ant ps3 nemazai Edition turiu dalis zaidimu '' digital versijos '' / o nafik nusipiratauji kaip koks lopa's ir niekam negali pasakyti kad cia tawo zaidimai  o kad iswis nusilauzineja konsoles dar didesnis lopa's

Kad tu žinotum kaip visiems yra poxui kiek tu išleidai ant tų žaidimų. Jeigu nemėgsti piratų - tai tikrai ne tam forume atsidūrei. Taip, tas "l3kurts" nusišneka su savo skaičiavimais. Bet tu ir ne kažką gero suskėlei. Atimink jeigu "piratui" žaidimas patiks - jis jį vėliau gali būti jog nusipirks. Nereikia panikuoti jog čia visi piratai ir t.t. Kompanijos nepatiria tokių minusų kaip jūs įsivaizduojat - iš kitos pusės jų žaidimas reklamuoja.

o nafik nusipiratauji kaip koks lopa's ir niekam negali pasakyti kad cia tawo zaidimai  o kad iswis nusilauzineja konsoles dar didesnis lopa's

Apgailėtina... Stopais nepritati ir filmų, muzikos piratavimams ane?

Ai.. Limited/Digital Editions yra cancer of gaming, tai yra debiliškiausias dalykas kurį sugalvojo žaidimų kūrėjai. 

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Kad tu žinotum kaip visiems yra poxui kiek tu išleidai ant tų žaidimų. Jeigu nemėgsti piratų - tai tikrai ne tam forume atsidūrei. Taip, tas "l3kurts" nusišneka su savo skaičiavimais. Bet tu ir ne kažką gero suskėlei. Atimink jeigu "piratui" žaidimas patiks - jis jį vėliau gali būti jog nusipirks. Nereikia panikuoti jog čia visi piratai ir t.t. Kompanijos nepatiria tokių minusų kaip jūs įsivaizduojat - iš kitos pusės jų žaidimas reklamuoja.

Apgailėtina... Stopais nepritati ir filmų, muzikos piratavimams ane?

Ai.. Limited/Digital Editions yra cancer of gaming, tai yra debiliškiausias dalykas kurį sugalvojo žaidimų kūrėjai. 

Sutinku čia giriasi tipo kad turi daug... Čj jis net nematęs kaip PS3 arba PS4 Atrodo o čia jau ant žaidimų pinigus leidžia ir tai Tas PSN profilis kokio draugo gali būt

evQ0otz.png

Svajonių reikia siekti, tik tada jos išsipildo - Lietuvis

Sutinku čia giriasi tipo kad turi daug... Čj jis net nematęs kaip PS3 arba PS4 Atrodo o čia jau ant žaidimų pinigus leidžia ir tai Tas PSN profilis kokio draugo gali būt

Aš tikiu jog viskas ką jis pasakė tiesa, bet nereikia taip girtis. Ir tuos kurie daro kitaip - vadinti lopais ir t.t.

Simply amazing

nieks cia nesigiria turbut nueja i tokius puslapius kaip playmanija rasit dar daugiau tokiu ;D o kad pamate kad turiu nemazai zaidimu tipo iskart draugo kokio nors acc o tu parasyk sawo PSN paziuresiu kas pas tawe ten gal eigi draugo ;D

goga7775.png

Tai *Myliu SuperGames.lt*, išleidai tu tuos 4000lt aš galiu tave pasvekint, pas mane naudotas kompas už 1000lt ir aš palošiu visus tavo žaidimus nemokamai :D tai kuris iš mūsų tada *Myliu SuperGames.lt*??

(redaguota)

Tai *Myliu SuperGames.lt*, išleidai tu tuos 4000lt aš galiu tave pasvekint, pas mane naudotas kompas už 1000lt ir aš palošiu visus tavo žaidimus nemokamai :D tai kuris iš mūsų tada *Myliu SuperGames.lt*??

zinai as ne ubagas kaip tu tai man negaila tu pinigu kuriuos isleidau galiu bent zinot kad tie geimai mano ir aisq smagu tureti fizini daikta  man gaila tawes jauciu tas pats kompas surinktas is konteinerija besimetanciu daliu tik idomu is kur yntikas jauciu gal koks 1kb  per valanda siunciantis ane . Zie gal po 10 metu galesi atsiusti Demo Gta 4 versija ;D / o kad mano wisus zaidimus pazaisti ne tawo nosiai kai kurie net ne iseis ant PC o dar nekalbant apie siuntimasi per  ilgai uztruktu tesiog  net ne isnestu zinai pc tawo  hdd talpa jauciu pastawe ten 10gb / ramu gal koke 1gb . Tai matai nieko ne iseis tau cia bet zinai swajok toliau ;D turbut ir girdejau toki sakini '' Drambliuko Svajone '' ;DD

goga7775.png

zinai as ne ubagas kaip tu tai man negaila tu pinigu kuriuos isleidau galiu bent zinot kad tie geimai mano ir aisq smagu tureti fizini daikta  man gaila tawes jauciu tas pats kompas surinktas is konteinerija besimetanciu daliu tik idomu is kur yntikas jauciu gal koks 1kb  per valanda siunciantis ane . Zie gal po 10 metu galesi atsiusti Demo Gta 4 versija ;D / o kad mano wisus zaidimus pazaisti ne tawo nosiai kai kurie net ne iseis ant PC o dar nekalbant apie siuntimasi per  ilgai uztruktu tesiog  net ne isnestu zinai pc tawo  hdd talpa jauciu pastawe ten 10gb / ramu gal koke 1gb . Tai matai nieko ne iseis tau cia bet zinai swajok toliau ;D turbut ir girdejau toki sakini '' Drambliuko Svajone '' ;DD

:D su 25fps žaisti gta V tai čia jau galiu tave pasveikint. Ir prie ko čia ubagas? jei aš sakau jeigu tu išeidi 4k, tai aš tą patį darau už 1k. +3 sutaupau.. tai aš darau tą patį +taupau. tu darai taą patį ir išleidi 4kartus daugiau. Tai kuris iš mūsų gali būti debilas ar degradas?

(redaguota)

:D su 25fps žaisti gta V tai čia jau galiu tave pasveikint. Ir prie ko čia ubagas? jei aš sakau jeigu tu išeidi 4k, tai aš tą patį darau už 1k. +3 sutaupau.. tai aš darau tą patį +taupau. tu darai taą patį ir išleidi 4kartus daugiau. Tai kuris iš mūsų gali būti debilas ar degradas?

turbut zinojai jei wisi kaip tu mastytu turbut tokio zodzio kaip '' Kompiuteriniai Zaidimai '' nebutu nes nieks nekurtu matai as tai galiu sau leist wiska nekaip tu zinai tau reike taupyti ka tba wairuoji dvirati tai jauciu wairuosi ta pati dvirati kad ir po 10 metu zinai nes neisgalesi susitaupyt ant normalios masinos / o jau kalbant apie tawo ziniais su kompiuterine technika jauciu net urvinis zmogus zino daugiau nes tu sugebi teislementi '' kompas uz 1k'' ir tipo as tureciau pasakyti '' woooow' ane ;D / o kalbant apie gta 5 as tai jau pakankamai pasizaidziau zinai , o tu galesi ji ''no lifeinti'' atenaincius 10-15 metu nes neisgalesi atsiusti ar susitaupyti ant naujo kompo nes ne manau kad po 10 metu galesi naudoti sawo 480p monitoriu ar koki ten tu turi  ;D kai wisi tures Ultra HD arbe holographic TV /  o dar nekalbant apie tawo legendini '' 1k kompa '' turbut Sprogs wos isijungs Gta 7 laime jai pats liksi gyvas nes grafika toki bus kad jauciu tawo akiu raiska neisnes ;D . Tai wa sekmes taupant ;DD

goga7775.png

turbut zinojai jei wisi kaip tu mastytu turbut tokio zodzio kaip '' Kompiuteriniai Zaidimai '' nebutu nes nieks nekurtu matai as tai galiu sau leist wiska nekaip tu zinai tau reike taupyti ka tba wairuoji dvirati tai jauciu wairuosi ta pati dvirati kad ir po 10 metu zinai nes neisgalesi susitaupyt ant normalios masinos / o jau kalbant apie tawo ziniais su kompiuterine technika jauciu net urvinis zmogus zino daugiau nes tu sugebi teislementi '' kompas uz 1k'' ir tipo as tureciau pasakyti '' woooow' ane ;D / o kalbant apie gat 5 as tai jau pakankamai pasizaidziau zinai , o tu galesi ji ''no lifeinti'' atenaincius 10-15 metu nes neisgalesi atsiusti ar susitaupyti ant naujo kompo nes ne manau kad po 10 metu galesi naudoti sawo 480p monitoriu ar koki ten tu turi  ;D kai wisi tures Ultra HD arbe holographic TV /  o dar nekalbant apie tawo legendini '' 1k kompa '' turbut Sprogs wos isijungs Gta 7 laime jai pats liksi gyvas nes grafika toki bus kad jauciu tawo akiu raiska neisnes ;D . Tai wa sekmes taupant ;DD

tai kad tu pats ne neuždirbi, ko tu čia *Myliu SuperGames.lt* išsipisinėji.? tėvukai išlepino ir perka viską tokiam kaip tu. nieko tu pats sau negali leisti, nes net nedirbi, viską leidžia tau tėvai. IR TU NETURI ŽALIO SUPRATIMO kiek aš turiu pinigų, kokią techniką naudojų, kokį intika turiu, su kokiu dviračių važinėju. IŠ tavo postu galima sudaryti nuomone, jog tu 10metis vaikas kuris mėgsta pasirodyti kieme prieš draugus, o internete yra esą LAIDO RITERIS. Tu pradedi ižeidinėti žmones, ir negerbi tu kurie galbūt mažiau uždirba ir negali sau leisti visko, tu žinok pats esi šūdo krūva o ne žmogus. Del tokių kaip tu man gėda gyventi Lietuvoj. Ne visi uždirba daug, bet tai nereiškia jog toks pidaras kaip tu gali juos ižeidinėt, nes tu *Myliu SuperGames.lt* visai neuždirbi tai ir tylėk. 

• Teigiamai 6
(redaguota)

tai kad tu pats ne neuždirbi, ko tu čia *Myliu SuperGames.lt* išsipisinėji.? tėvukai išlepino ir perka viską tokiam kaip tu. nieko tu pats sau negali leisti, nes net nedirbi, viską leidžia tau tėvai. IR TU NETURI ŽALIO SUPRATIMO kiek aš turiu pinigų, kokią techniką naudojų, kokį intika turiu, su kokiu dviračių važinėju. IŠ tavo postu galima sudaryti nuomone, jog tu 10metis vaikas kuris mėgsta pasirodyti kieme prieš draugus, o internete yra esą LAIDO RITERIS. Tu pradedi ižeidinėti žmones, ir negerbi tu kurie galbūt mažiau uždirba ir negali sau leisti visko, tu žinok pats esi šūdo krūva o ne žmogus. Del tokių kaip tu man gėda gyventi Lietuvoj. Ne visi uždirba daug, bet tai nereiškia jog toks pidaras kaip tu gali juos ižeidinėt, nes tu *Myliu SuperGames.lt* visai neuždirbi tai ir tylėk. 

Atsipalaiduok , nesinerwuok , ramiau . Nezinau kaip tu bet as tai nesu '' Kitokios pakraipos'' zinai '' good for u '' . O cia tai tipo as neturiu zalio supratimo ka tu ten turi bet tu tai  tipo  turi supratima kad as esu tipo ''10 metis vaikas ir kad tevai wiska perka'' matai kaip cia taip eik tu sau koks tu '' aiskeregys '' ( zinai jei nesupratai cia buwo sarkazmas ) ir kas dar + sake kad as Lietuvoj gyvenu / o kad jau izeidineju ane iskarto wisus ;D siaip tu cia pats rasai kad  ''pirataut gerai nes tipo zaidimai newerti pinigu'' tu cia izeidineji wisus Zaidimu Kurejus jei nesupranti .  O tai pala jei taip wisi mastytu ir nieks nepirktu idomu uz ka ( Programuotojai Zaidimu Dizaineriai  ir kiti... ) gautu pinigus nes nieks nepirktu nemanau isvis Kompiuteriniai Zaidimai negzistuotu del to man ir geda su tokiu Lietuvos Elitu bendrauti kurie neturi zalio supratimo apie tokius dalykus zino tik kad pinigus leist ant zaidimo tipo tik debilai gali . Ziaurus tu cia esi :/ 

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

goga7775.png

Atsipalaiduok , nesinerwuok , ramiau . Nezinau kaip tu bet as tai nesu '' Kitokios pakraipos'' zinai '' good for u '' . O cia tai tipo as neturiu zalio supratimo ka tu ten turi bet tu tai  tipo  turi supratima kad as esu 10 metis vaikas ir kad tevai wiska perka matai kaip cia taip eik tu sau koks tu '' aiskeregys '' ( zinai jei nesupratai cia buwo sarkazmas ) ir kas dar + sake kad as Lietuvoj gyvenu / o kad jau izeidineju ane iskarto wisus ;D siaip tu cia pats rasai kad  ''pirataut gerai nes tipo zaidimai newerti pinigu'' tu cia izeidineji wisus Zaidimu Kurejus jei nesupranti .  O tai pala jei taip wisi mastytu ir nieks nepirktu idomu uz ka ( Programuotojai Zaidimu Dizaineriai  ir kiti... ) gautu pinigus nes nieks nepirktu nemanau isvis Kompiuteriniai Zaidimai negzistuotu del to man ir geda su tokiu Lietuvos Elitu bendrauti kurie neturi zalio supratimo apie tokius dalykus zino tik kad pinigus leist ant zaidimo tipo tik debilai gali . Ziaurus tu cia esi :/ 

tai ko tu ižeidinėji tada žmones kurie neišgali nusipirkti žaidimų ir todėl piratauja? Visų žmonių mąstymsa yra toks "kam pirkt jei galima nepirkt".. jeigu guli bandelė už 2lt, o šalia vyksta akcija ir bandeles tokias pačias dalina nemokamai. Joks žmogus nepirks jei galima gauti tą pati nemokamai. Ir aš palaikau poziciją, kad pirkti tik dėl kažkokių privilegijų kaip MP ir t.t O tu dabar pasiskaityk savo postus kaip tu išniekinai skurdžius žmones. Aš ne teigiau jog tu 10metis o sakiau, jog iš tavo postu GALIMA SUSIDARYTI NUOMONĘ. Tai 2 skirtingi dalykai.

tai ko tu ižeidinėji tada žmones kurie neišgali nusipirkti žaidimų ir todėl piratauja? Visų žmonių mąstymsa yra toks "kam pirkt jei galima nepirkt".. jeigu guli bandelė už 2lt, o šalia vyksta akcija ir bandeles tokias pačias dalina nemokamai. Joks žmogus nepirks jei galima gauti tą pati nemokamai. Ir aš palaikau poziciją, kad pirkti tik dėl kažkokių privilegijų kaip MP ir t.t O tu dabar pasiskaityk savo postus kaip tu išniekinai skurdžius žmones. Aš ne teigiau jog tu 10metis o sakiau, jog iš tavo postu GALIMA SUSIDARYTI NUOMONĘ. Tai 2 skirtingi dalykai.

aha bet tu pats paziurek jei wisi tokia pozicija palaikytu '' kam pirkti jeigu galim nepirkti '' tai cia kaip sakau Zaidimu kurejai negautu pinigu tabar pats izvaizduok esi Programuotojas dirbi kad ir pacioj ''Rockstar North'' Isikurusi Anglijoje ir tu wargai aisq su wisai kitais 4-5 metus ant zaidimo ''2k games'' investawo 250milijonu doleriu ir pyst wisi pasima ir atcisiuncia nelegaliai tai daugiau tokios franchise kaip ''Grand Theft Auto '' nebutu tas pats atsitiku ir su kitais zaidimais tesiog is snekamosios kalbos dingtu tokie zodzia kaip Kompiuteriniai Zadimai   ( Video Games ) tesiog cia nepagarba Wisiems kurie Kurė Zaidima / bet laimiai taip nebus nes tokiu kaip as kurie leidziai pinigu ant zaidimu milijonu milijonai / nes iskur galwoju toke kaip Rockstar Sugebejo Uzdirpti 1Milijarda Doleriu per 3 dienas / o jei jau esi neturtingas gali tesiog taupyti ant zaidimu imti panaudotus kurie buna labai geros bukles ir nebrangus o paskiau perparduoti wiskas imanoma tik reik noreti bet aisq cia tas pats kaip sakyti neisgaliu nusipirkti ''Ferrari'' pavogsiu Geriau / nelabai skamba cia graziai :/

goga7775.png

(redaguota)

aha bet tu pats paziurek jei wisi tokia pozicija palaikytu '' kam pirkti jeigu galim nepirkti '' tai cia kaip sakau Zaidimu kurejai negautu pinigu tabar pats izvaizduok esi Programuotojas dirbi kad ir pacioj ''Rockstar North'' Isikurusi Anglijoje ir tu wargai aisq su wisai kitais 4-5 metus ant zaidimo ''2k games'' investawo 250milijonu doleriu ir pyst wisi pasima ir atcisiuncia nelegaliai tai daugiau tokios franchise kaip ''Grand Theft Auto '' nebutu tas pats atsitiku ir su kitais zaidimais tesiog is snekamosios kalbos dingtu tokie zodzia kaip Kompiuteriniai Zadimai   ( Video Games ) tesiog cia nepagarba Wisiems kurie Kurė Zaidima / bet laimiai taip nebus nes tokiu kaip as kurie leidziai pinigu ant zaidimu milijonu milijonai / nes iskur galwoju toke kaip Rockstar Sugebejo Uzdirpti 1Milijarda Doleriu per 3 dienas / o jei jau esi neturtingas gali tesiog taupyti ant zaidimu imti panaudotus kurie buna labai geros bukles ir nebrangus o paskiau perparduoti wiskas imanoma tik reik noreti bet aisq cia tas pats kaip sakyti neisgaliu nusipirkti ''Ferrari'' pavogsiu Geriau / nelabai skamba cia graziai :/

"2k games" investavo į GTA? Abejoju.

Redaguota , nario No Fear

Simply amazing

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3855 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...