Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

NBA JAM BUS IŠLEISTAS MAŽMENINĖS DISKAI PS3 IR XBOX 360


Guest

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nbajamfortheps3andxbox3.jpg

NBA Jam, didelės raiškos remake labai populiarus arcade krepšinio žaidimas, bus išleistas mažmeninės diskai PlayStation 3 ir "Xbox" 360, pagal AE, žaidimo leidėjas.

Iki šiol, NBA Jam naujos kartos konsolių buvo apgaubta paslapties, kaip tai buvo neseniai išleistas Nintendo Wii, kaip visą žaidimą.

Iki kelias savaites, NBA Jam buvo nustatyta, kad grąžinamas, atsisiųsti pavadinimas naujos kartos konsolių, siejama su PS3 ir Xbox 360 redakcijos NBA Elite 11.

Kaip jūs visi jau žinote,, kad pavadinimas buvo atidėtas iki kitų metų, taigi EA patvirtino, kad bus išleisti NBA Jam kaip atskirą produktą.

Jis nebuvo, Tačiau, atskleisti nieko konkretaus apie tai, kaip jis bus išleistas, arba dar kaip atsisiųsti pavadinimas arba visa įkeisto vienas.

Dabar, pagal EA Sports’ Jen Riley, Žaidimas, Be to,, bus išleistas diskas du pultai, kaip "Nintendo Wii" versija.

Tai paremta tuo, kad keletas mažmenininkų jau rodo mažmeninės apima NBA Jam, taip pat lapkritis išleidimo datą.

Riley sako, kad, šiuo metu, EA Sports negalite patvirtinti, betono išleidimo datą, todėl mes tiesiog laukti oficialaus pranešimo vėliau šį mėnesį.

Pagal ankstesnius pareiškimus, EA Vancouver, iš remastered NBA Jam kūrėjas, dirba taip sunku, kaip gali, kad būtų įtraukti naujų elementų iš Wii versija PS3 ir Xbox 360 tie.

Tiems, ne žinoti, NBA Jam dėl Wii rodoma Remix Turas, bet neturėjo internete Multiplayer, funkcija patvirtintas PS3 ir 360 tie.

Jei naujas būdas bus į jį įtrauktos, tikėtis EA nemokamai visą kainą už remastered NBA Jam ant PS3 ir Xbox 360.

„Xbox Live“ vadovas Major Nelson pranešė, kad artimiausias „Xbox 360“ sistemos atnaujinimas pagreitins navigacijos (angl. dashboard) veikimą.Sorry pamirsau web..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...