Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3990 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ArtūrasM.

Su Foto manipuliacija esu dirbęs ankščiau, bet pamiršau kaip tai daroma...

Keli darbai:

forest_by_arturasmi-d7lbqd7.jpg

Šitas truputėli nužiūrėtas nuo kito darbo :D

fantazy_by_arturasmi-d7koa0s.jpg

Logotipai:

nicelogo_by_arturasmi-d7lb3n8.jpg

sunfm_logo_by_arturasmi-d7krzsu.png

music_by_arturasmi-d7kj6oh.jpg

Norėčiau sužinoti kur man dar patobulėt? ;/

Mano DA kanalas http://ArturasMi.DeviantArt.COM

Redaguota , nario HardShake

Pirmam darbe nekoks miškas Viskas spalvota ir taip toliau, o tu pridėjai dūmu. Tai reikėjo tamsu mišką geriau dėti arba pilka.

Antram darbe reikėjo labiau padirbti ant trynimo ir sudėliojimo, nes dabar atrodo jog  toks mažas tarpas ir iškarto vėl prasiveria į didžiulį.

Logotipai visai traukia akį.

Sėkmes darbuose.

Atkreipiau dėmesį į tavo pastabas ir tikrai pastebėjau savo minusus ._. Dėkui, nes kol kas vienintelis supratai ko aš iš jūsų prašau =]

(redaguota)

Atkreipiau dėmesį į tavo pastabas ir tikrai pastebėjau savo minusus ._. Dėkui, nes kol kas vienintelis supratai ko aš iš jūsų prašau =]

Kiekvienas turi minusu kiekviename darbe, tačiau kitam nepasakius sunku pamatyti juos :D.

O žmoniu tikrai atsiras kurie patars ir pasakys kas blogai. ;)

Redaguota , nario MokanD

Kiekvienas turi minusu kiekviename darbe, tačiau kitam nepasakius sunku pamatyti juos :D.

O žmoniu tikrai atsiras kurie patars ir pasakys kas blogai. ;)

Va va, keisčiau tai, jog padaręs darbą nematai jokių minusų, atrodo viskas tvarkingai, paskui jau idėjes į  internetą pamatai, milijonai klaidų :D

(redaguota)

Sveikas, patiko darbeliai, tik pirmas nelabai apdirbtas gerai, kažkaip švaros daugiau norėtusi ir panos "renderis" čia nelabai tiktu.
Photo manipulation atrodė visai gražiai , tik lightningas neapdirbtas, jeigu jau pilis turi tokia ruda atsmosfera, tai manau kriokliai irgi gerai pasidarbuotų būdami rudavi. "Nice logo" visai patiko, tik galėtu būti švaresnis nuimant tas baltas juostas. SunFm logo man patiko, gražus paprastas darbelis. Music Logo irgi geras darbas, švarus, turi savo quality. Sekmės kituose darbuose.

Redaguota , nario TheExfear

MLRfRCo.gif

Sveikas, patiko darbeliai, tik pirmas nelabai apdirbtas gerai, kažkaip švaros daugiau norėtusi ir panos "renderis" čia nelabai tiktu.

Photo manipulation atrodė visai gražiai , tik lightningas neapdirbtas, jeigu jau pilis turi tokia ruda atsmosfera, tai manau kriokliai irgi gerai pasidarbuotų būdami rudavi. "Nice logo" visai patiko, tik galėtu būti švaresnis nuimant tas baltas juostas. SunFm logo man patiko, gražus paprastas darbelis. Music Logo irgi geras darbas, švarus, turi savo quality. Sekmės kituose darbuose.

Na taip prie foto manipuliacijos man dar reikia padirbėt, pamiršau kaip kas ir kur... Per daug dėmesio skyriau HTML5 ir CSS3, tas juostas net neįsivaizduoju kodėl uždėjau :D bet jai reikia PSD logotipų galima gaut mano DA kanale http://arturasmi.deviantart.com tik SunFM PSD nėra, jis buvo pagal užsakymą darytas

(redaguota)

Visai gražūs man tavo tie darbeliai , irgi norėciau prikikpti prie to miško. Biški nesupratau priciom ta panelė ten . Ištikrųjų nepatiko dėl to ,kad biški keli efektai pridėti , dūmai ir viskas.
2 nuotrauka irgi turi biškuti trūkūmų ,bet jų cia nevardinsiu pats pamatysi kur yra Krioklys dešinėj pusiai nedera ten biški kažko nepatiko.
O dėl logotipų nieko prieš neturiu , jie labai gražūs yra tik paskutiniam biški nesupratau muzikos logo ir kažkoks miškas ar gamta ten nežinau galėjai padaryti kažka susijusi su muziką ar kažka panašaus. Siūlau tau tobulėti labai toli galėtum nueiti manau su gražiais darbais.Šaunuolis laukiam kitų tavo darbų.

Redaguota , nario #Klebonas™.

Visai gražūs man tavo tie darbeliai , irgi norėciau prikikpti prie to miško. Biški nesupratau priciom ta panelė ten . Ištikrųjų nepatiko dėl to ,kad biški keli efektai pridėti , dūmai ir viskas.

2 nuotrauka irgi turi biškuti trūkūmų ,bet jų cia nevardinsiu pats pamatysi kur yra Krioklys dešinėj pusiai nedera ten biški kažko nepatiko.

O dėl logotipų nieko prieš neturiu , jie labai gražūs yra tik paskutiniam biški nesupratau muzikos logo ir kažkoks miškas ar gamta ten nežinau galėjai padaryti kažka susijusi su muziką ar kažka panašaus. Siūlau tau tobulėti labai toli galėtum nueiti manau su gražiais darbais.Šaunuolis laukiam kitų tavo darbų.

Na miškas buvo darytas iš daug foto, stengiaus daryt "fantasy" tipo, na taip jis turi daug tų klaidų, gaila, kad įžiūrėjau po laiko, o tas muzikinis logo tai tiesiog naudojau gamtą, nes šiaip man kažkodėl muzika ir gamta derinasi :D net nežinau kodėl :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3990 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...