Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4380 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

As nesuprantu tokiu web pagalbos puslapiu kurie net nesugeba kazko orginalaus sukurt, ir net nesugeba nieko su webais, kas is to? Daryt toki puslapi reikia zinot kad is jo nebus jokios naudos. Saibu neuzsidirbsi. O dabar paplito labai tie nesamoningi webai... Viskas apie IPB... nesuprantu, vaikai susede kur moka is kitu web paimt moduli ir pasidalint. Pagalba atsirado. Kazka tokio darant reikia suprast bent kaip tas webas veikia. O ne sukurt ir laukt, su platintais moduliais ir t.t laukt 100 zmoniu, o dar tokie kaip sie kad nieko nesugeba kopina nuo kitu tai vapsie ...

Vaikai zaidzia, bet vistiek nieko neiseis jiems. 

Hello, U WOT M8?

As nesuprantu tokiu web pagalbos puslapiu kurie net nesugeba kazko orginalaus sukurt, ir net nesugeba nieko su webais, kas is to? Daryt toki puslapi reikia zinot kad is jo nebus jokios naudos. Saibu neuzsidirbsi. O dabar paplito labai tie nesamoningi webai... Viskas apie IPB... nesuprantu, vaikai susede kur moka is kitu web paimt moduli ir pasidalint. Pagalba atsirado. Kazka tokio darant reikia suprast bent kaip tas webas veikia. O ne sukurt ir laukt, su platintais moduliais ir t.t laukt 100 zmoniu, o dar tokie kaip sie kad nieko nesugeba kopina nuo kitu tai vapsie ...

Vaikai zaidzia, bet vistiek nieko neiseis jiems. 

http://lilaty.eu kokia tavo nuomone apie šį support'ą?

Kad ir kokią kvailystę bepadarytum - tėvai tau atleis. Niekada su jais nesipyk, nes niekada nerasi nieko geriau nei jie.

[21:47:27] *** Evaldas. pridėjo » ๖ۣۜᴇmilis. ***

[21:47:30] Evaldas.: Šitas ?

[21:48:05] MartynasCP .: nu ;D

[21:48:08] Evaldas.: Emili matau nori tūrėti problemų velnias naikini web arba be pc pasakau mikael arba Kajui savaitei be net arba be windows

[21:48:10] Evaldas.: velnias

[21:48:23] Evaldas.: tavo viltis.

[21:48:27] Evaldas.: naikini/ddos

[21:48:28] MartynasCP .: :D

[21:48:29] Evaldas.: rinkis

[21:48:31] Evaldas.: dx.

[21:48:40] Evaldas.: Kontaktas gautas nuo Evaldas.

[21:48:43] Evaldas.: Šitas hackeris.

[21:48:46] MartynasCP .: :D

[21:48:51] Evaldas.: pasakysių pvž kopina mano svetainę.

[21:48:54] Evaldas.: tipo..

[21:48:55] Evaldas.: :D

[21:48:57] Evaldas.: mano

[21:49:05] Evaldas.: ir gaus ddos emiliūkas.

[21:49:15] Evaldas.: Emilis agirdi čiuvas.

78cbbd3017c3c1bc05fb4cf2e0df0ead149.png

Noreciau pakalbet su juo per koki teamspeak, paziuretau kas per "WEBERIAI" taip kaip tokis INVISION, manau visi ji zino, buvo projektas samp. Team speak atejau uzbanino, nes niekaip neprieme tiesos kad zmogus nieko nemoka. Nesmerkiu zmoniu kurie nemoka, taciau patys zmones privercia tai daryt, nes jauciasi profesionalais webe. As neprofesionalas. Bet tokie IPB weberiai man net nuotaika gadina. IPB, nu instalint, kas cia 2 min, vertima idet, vel kelios min, modulius pritaikyt vel keliu min darbas. Ismokt tai taip pat nera kas. Spaudziu ranka tiem kas mokinasi but kazkuo daugiau nei IPB moduliu ir kitu s profais. Jai ismoksti kazka tai nereiskia kad profesionalas jau ir gali atidaryt pagalbos weba, nors pats nihuje nesupranti dar daug dalyku. Kitas dalykas, jaigu darai tai daryk orginaliai, net nemokedamas gali sukurt kazka gero, bet visur reikia orginalumo. 

Hello, U WOT M8?

[21:47:27] *** Evaldas. pridėjo » ๖ۣۜᴇmilis. ***
[21:47:30] Evaldas.: Šitas ?
[21:48:05] MartynasCP .: nu ;D
[21:48:08] Evaldas.: Emili matau nori tūrėti problemų velnias naikini web arba be pc pasakau mikael arba Kajui savaitei be net arba be windows
[21:48:10] Evaldas.: velnias
[21:48:23] Evaldas.: tavo viltis.
[21:48:27] Evaldas.: naikini/ddos
[21:48:28] MartynasCP .: :D
[21:48:29] Evaldas.: rinkis
[21:48:31] Evaldas.: dx.
[21:48:40] Evaldas.: Kontaktas gautas nuo Evaldas.
[21:48:43] Evaldas.: Šitas hackeris.
[21:48:46] MartynasCP .: :D
[21:48:55] Evaldas.: :D

78cbbd3017c3c1bc05fb4cf2e0df0ead149.png

Ką tu nori tuo pasakyt? Mes tik ginam save, kad nekopintų. Reikia patiems mokėti, susikurti puslapį, o ne pagal kito support'o pamokas. 

Kad ir kokią kvailystę bepadarytum - tėvai tau atleis. Niekada su jais nesipyk, nes niekada nerasi nieko geriau nei jie.

http://lilaty.eu kokia tavo nuomone apie šį support'ą?

Na temos pacios kur yra tikrai neblogos, padet tikrai gali, net ir man yra padeja ir ismokau kaika naujo ko nezinojau. Taciau pats puslapis dizainas, nekoks. Na cia as turbut. Nekenciu IPB tvs. Na aisku, jaigu unikalus grazus dizainas kodelgi ne. Bet visi kopijuoti ir t.t tai ne... BE TO manau jaigu jau darai supporta, tai bent jau reikai moket paciai administracijai bent kazkiek ne tik apie IPB modulius, bet ir apie kodavima ir kitka. Na as nezinau, dar sis projektas nera uzsilaikes, laikui begant viskas ateina.

Hello, U WOT M8?

Ką tu nori tuo pasakyt? Mes tik ginam save, kad nekopintų. Reikia patiems mokėti, susikurti puslapį, o ne pagal kito support'o pamokas. 

[21:48:55] Evaldas.:  :D

Noreciau pakalbet su juo per koki teamspeak, paziuretau kas per "WEBERIAI" taip kaip tokis INVISION, manau visi ji zino, buvo projektas samp. Team speak atejau uzbanino, nes niekaip neprieme tiesos kad zmogus nieko nemoka. Nesmerkiu zmoniu kurie nemoka, taciau patys zmones privercia tai daryt, nes jauciasi profesionalais webe. As neprofesionalas. Bet tokie IPB weberiai man net nuotaika gadina. IPB, nu instalint, kas cia 2 min, vertima idet, vel kelios min, modulius pritaikyt vel keliu min darbas. Ismokt tai taip pat nera kas. Spaudziu ranka tiem kas mokinasi but kazkuo daugiau nei IPB moduliu ir kitu s profais. Jai ismoksti kazka tai nereiskia kad profesionalas jau ir gali atidaryt pagalbos weba, nors pats nihuje nesupranti dar daug dalyku. Kitas dalykas, jaigu darai tai daryk orginaliai, net nemokedamas gali sukurt kazka gero, bet visur reikia orginalumo. 

Na, manau, kad aš nesu profas, bet mokausi. Daug domiuosi, nagrinėju kodus ir t.t. Stengiuosi, perprasti CSS ir t.t.

Na nenoriu izeist, bet tie ddos grasinimai ir visi kiti sudai mane jau baige uzknist, siais laikais kiekvieno vaiko atmazas, " e tu kur**a as tau pc nuddosinsiu." Tokiu grasinimu jau 3 gaves esu pats, nes tiesa i akis sakiau keliem "vaikam" vaikam tiesiogine prasme. Vienas liepe palaukt 30min kol ateis ddos i mano pc, nu laukiau... forume rasiau kad laukiu, tada po 10 min kazkaip netiketai parase (cia buvo samp projekte) kad neteks projektas serverio, taciau klausiau apie mano pc ddosinima ir nieko, tylu... taip ir laukiu sio ddos atakos. Rimtas zmogus neprasides su tokiais grasinimais. Juk protingas zmogus ims ir padarys kazka, o ne plepes kad nuddosinsiu ir t.t ... na kaip ir sakiau yra dahuje "WEVBERIU" dahuje "hackeriu" kurie nesugeba nieko padaryt. 

Hello, U WOT M8?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4380 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...