Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na, manau, kad aš nesu profas, bet mokausi. Daug domiuosi, nagrinėju kodus ir t.t. Stengiuosi, perprasti CSS ir t.t.

Taip ir reikia, visi gi nemokejo nieko. Negimem profesionalais. Jai yra noras tai galima sakyt puse darbo atlikta. Bet jaigu yra noras isgaut pinigu sakykim iskarto ismokus instaliuot IPB foruma, na tai atsiprasau...

Hello, U WOT M8?

Taip ir reikia, visi gi nemokejo nieko. Negimem profesionalais. Jai yra noras tai galima sakyt puse darbo atlikta. Bet jaigu yra noras isgaut pinigu sakykim iskarto ismokus instaliuot IPB foruma, na tai atsiprasau...

Bet kiek yra tokiu zmoniu....

Kad ir kokią kvailystę bepadarytum - tėvai tau atleis. Niekada su jais nesipyk, nes niekada nerasi nieko geriau nei jie.

[21:47:27] *** Evaldas. pridėjo » ๖ۣۜᴇmilis. ***

[21:47:30] Evaldas.: Šitas ?

[21:48:05] MartynasCP .: nu ;D

[21:48:08] Evaldas.: Emili matau nori tūrėti problemų velnias naikini web arba be pc pasakau mikael arba Kajui savaitei be net arba be windows

[21:48:10] Evaldas.: velnias

[21:48:23] Evaldas.: tavo viltis.

[21:48:27] Evaldas.: naikini/ddos

[21:48:28] MartynasCP .: :D

[21:48:29] Evaldas.: rinkis

[21:48:31] Evaldas.: dx.

[21:48:40] Evaldas.: Kontaktas gautas nuo Evaldas.

[21:48:43] Evaldas.: Šitas hackeris.

[21:48:46] MartynasCP .: :D

[21:48:51] Evaldas.: pasakysių pvž kopina mano svetainę.

[21:48:54] Evaldas.: tipo..

[21:48:55] Evaldas.: :D

[21:48:57] Evaldas.: mano

[21:49:05] Evaldas.: ir gaus ddos emiliūkas.

[21:49:15] Evaldas.: Emilis agirdi čiuvas.

78cbbd3017c3c1bc05fb4cf2e0df0ead149.png

koks nevykelis :DD hackeris jptvjmat, be windows liksi :DDDDD eikit banku lauzt su tokiais gebejimais, kad net kitas zmogus gali likt be windows, baisu. 

Na, manau, kad aš nesu profas, bet mokausi. Daug domiuosi, nagrinėju kodus ir t.t. Stengiuosi, perprasti CSS ir t.t.

lol, perprasti css, ka ten perprast?

vnz., lilaty gavno, eikit mokykites geriau kazka normalaus nes dabar tik supisti tvs pajunginetojai, bandantis "perprasti css" graudus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...