Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ir tai realybė pas mus kuršėnuose jau ne vienas ir ne du nepilnamečiai po miesta važinėjas diena tai čia nakti nieko baisaus temos autoriui.Siūlau x5.Na čia kekvieno reikalas kas ką perka ir kiek pinigų turi matūle be reikalo užsipuoli.

Labai tikiuosi kad šį forumą skaito policija ir šiuos pranešimus užmatys

Ir tai realybė pas mus kuršėnuose jau ne vienas ir ne du nepilnamečiai po miesta važinėjas diena tai čia nakti nieko baisaus temos autoriui.Siūlau x5.Na čia kekvieno reikalas kas ką perka ir kiek pinigų turi matūle be reikalo užsipuoli.

Kuršėnuose? What? Aš ir iš ten... :DD

Labai tikiuosi kad šį forumą skaito policija ir šiuos pranešimus užmatys

Policija? Žaidimų forume, biški juokingai skamba... Bet gal gal.. ;D

Imk Audi Q7 ir viskas... :D (Gražiausiaa...)

O jeigu iš tų dviejų tai X5 :D

~

BMW X5 - Kaina didesnė, bet populeresnis, gražus, greitas, toks naktinis(naktim važinėtis).

Jeep - Mašina graži tikrai, populiari irgi, turi daugiau technologijų, bet brangsnis taisymas yra.

O šiaip policija skaito visus forumus jeigu nežinot ;) Tai būkit atsargus :D

SANF.US.LT STARTAS SEKMADIENĮ 19:00H - SENASIS ŽAIDIMAS SUGRĮŽTA Į NAUJUS LAIKUS !!

fa539e65334c8f06de6956d7a34cb73b848.png

Na šiaip nesu toks neatsargus vairuotojas, moku vairuoti pakankamai, taisykles žinau kas kur kaip, man nėra problemu, tai nakti tiesiog po miesta pasivažinėti, na taip BMW X5 ir Jeep, labai fainos mašinos, BMW šiek tiek savo duoda kaip mafijozas, o aš nenoriu tokių būti, tai manau Jeep pasirinksiu, nors ir brangus taisymas, svarbu ne servise tvarkysiu, o pats. Taip policija skaito visuose tinklalapiuose, na man nebaisiu policija vien dėl to, kad ir diena aš važinėjuosiu su Opel Zafira, bet yra M ženkliukas, tai neprisikabina, nes yra šalia instruktorius.

eceb06095b665d615f465c5c3919a059989.gif

Prajuokino :D iš kur tokius pinigus trauki vaikeli? Ir šeip patarimas, dieną daug saugiau be teisių važinėtis, nei naktį, ypač su BMW, tai kad galvok ką rašai ir baik nusišnekėt..

Umm... Tau dar buvo neaišku kad pasirinkau ne BMW o Jeep, na jeigu atėjai pafreepostint, tai nyk iš čia, nes tokių niekas nepakenčia, aš tau galiu kad ir už 3k Jeep gauti, 2000 metų. Ir šiaip ne Lietuvoje pirksiu.

Paprastai stengiuosi išlikti taktiškas ir t.t, tačiau mane labai nervina panašaus turinio temos, taip, kad sakysiu taip, kaip yra, nevyniodamas į vatą. Ok, atrodo, jog daugelis čia esančių yra nepilnamečiai ir nesupranta, kad šitas veikėjas labai atvirai nusišneka. Kodėl?

X5 ir JEEP GRAND CHEROKEE? TU GAL JUOKAUJI? Jų kaina (net jeigu imsi ~2002 metų) yra maždaug 25000-27000 LITŲ. Ir tai čia jau su defektais be didesnių pribumbasų, nes tie "elitiniai", kur dideli dėdės važinėja - 30 gabalų. Turėk omeny.

+ Dauguma X5 turi 3l dyzelio/benzo variklį, kas tau kirs per kišenę taip, jog negalėsi išvažiuoti iš savo kiemo. Jeigu griebsi ~2000-2001 metų, tau papuls ~4,5l variklis (įdomu kiek nuvažiuosi). Sėkmės stumdant automobilį naktimis! Perkant tokį mašiniuką tau tikrai prireiks chebros, Juk jis ne tik sunkus(~2,5+tonos tiems, kas nežino), tačiau ir suris 15l(faktinis sunaudojimas iš wikiMieste,l/100km17.4) kūro :)

Beje, nepamiršk, jog čia ne kompiuteris ar mobilus telefonas. Norėsi vairuoti mašiną? Turėsi susitvarkyti bent minimalius dokumentus. Tikriausiai čia ir išlenda ta "skylė", jog turėsi mašinytę laikyti prie mamos arba tėvelio, nes vienam tau atsuks nugarą ne tik servise, bet ir perkant kažkur rimčiau. Kažkur minėjai, jog automobilį pirksi ne Lietuvoje (o gal maišau), tikriausiai pasidomėjai, kad už eksportą, numerius ir visą kitą šūdą reikės sumokėti nemažą sumelę, tiesa? + Prieš pirkimą ir po jo reikia apsilankyti servise, o ten už ačiū niekas net subinės nejudins. Taip, kad teks dar kartelį pakrapštyti piniginę, nes gali papulti ir vogtas modeliukas, ypač jeigu imsi už ~20000 litų.

Sakei, jog automobilio reikia chebrai, tačiau "WTF"? Kodėl negali pasiimti normalaus kivio pirmam kartui ir juo paraižyti gatves, kad ir vidurį dienos? Yra tikrai optimalių ir ekonomiškų sprendimų, kur ir chebra sutilps ir per kišenę nekirs. Kitą kartą rašydamas kažką tokio pagalvok geriau, nes nei vienas normalus ~18-30 metų vyrukas negriebtų džipo.

Beje, policija budi ir naktį, o juos tikrai sudomintų juodas X5 niauktais langais, kreivai riedantis gyvenvietės aplinkeliais su neaiškia kompanija :)

Klaipėdoje važinėjuosiu, na kam dar neiašku aš nepasirinkau BMW, aš pasirinkau būtent Jeep, na taip Game Blog tavo tiesa, bet paimkime ir taip kad yra pažystamu iš autoserviso, ir labai geri pažystami, jeigu kam neaišku tai ten yra mano tėvo brolis, jis moką ir nusimano viską ką tik reikia žinoti apie automobilius, vienas pirkti nevažiuosiu, varysiu tik su tėvo broliu, ir mašina galiu gauti ir už 3000LT, todėl kad ne lietuvoje pirksiu, o anglijoje, tai todėl. Nors ir vairas bardačioke, man būtina reikia priprasti prie dešinės puses, na gal gerai ir mastote, apie kitus auto, bet manau man labiau patinką 4x4, man nėra bėdu ir pats susitvarkyti auto, viską vietoje iškarto susitarsime, patys važiuosime ir panašiais. Eksporto kainos nėra didelės, jeigu pats važiuoji su auto, na tiek to, pažiūrėsiu ir kitų auto. Bet greičiausiai imsiu Jeep. Na žinau kiek ryja jie, taigi pats duomiuosiu automobiliais, tai va todėl ir noriu priprasti prie 4x4 mašinu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...