Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi 16 diena išskrendu į Anglija, biškį padirbt, ir žadu pirkti naują telefoną, taigi neišsirenku kokį, man labiausiai traukia tai S5, nes jis gali išbūti vandenį virš 4 valandų. Taip pat kiek girdėjau iphone baterija greitai išsikrauna. O Anglijoj draugas minėjo jog ten dažnai akcijos tiems S5 ir būna taip kad yra net pigesni už iphone. Taigi patarkit ką pirkti.

logopgr.png.1a1272f06819dccf241a54231fdbb87f.png

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Matai kad s5 turi daugiau privalumų tai ko čia prašai tada? aišku s5 imk..

5c geriau, pats turiu. Draugas turi S5 ir davė man paturėt, tai lagynas, ne telefonas  ;)

5c? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pasityčiojimas iš iphonų... pati lieviausia kada nors matyta iphone copija/versija..

Redaguota , nario Mistery

(redaguota)

Jeigu žiūri į S5, tai patariu iškarto eiti prie šiuo metu geriausių telefonų. Tai sakyčiau tektų rinktis arba Sony Xperia Z2 (irgi atsparus vandeniui), arba LG G3, gali ir G2 (nes jis geresnis negu S5), bet kiek žinau, G3 išeis po savaitės ar dviejų. Samsungas man asmeniškai nepatinka, nes užkelia kainas, nors už 1k mažiau galima nusipirkti beveik tą patį tik kitos firmos ir dar net geresnį.

Redaguota , nario PowerFruitas

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...