Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikas, nori užsidirbti internete? Galiu pasaiūlyti tau lengvą budą tai padaryti. Tai nieko nekainuos, tik mažiau 10 min jūsų laiko į dieną. O darbas būtų toks, reikia spaudinėti reklamas, už tai jūs ir gausite savo uždarbį. Jūs galvojate, kad internete neįmanoma užsidirbti, tačiau tai yra išties įmanoma. Klausimas: už ką jie mums moka pinigus? Už tai, kai jūs paspaudate nuorodą(reklamą), jiems didėja puslapio populiarumas. Nemeskit darbo vien dėl to, kad išpradžių bus mažas pelnas. Kur matyta kad verslininkas iškarto užsidirbtų milijoną? Tik turint daug kantrybės galima siekti gerų rezultatų. Žemiau paspauskite ant paveiksliuko registracijai. Jeigu turite klausimų, galite kreiptis į mane.

http://www.probux.com/?rh=454E4B6559

http://www.fusebux.com/index.php?r=enkey

Redaguota , nario ENKeY

m4tz2mp.jpg

(redaguota)

Nemanau jog verta dėl 0.0005 cento tiek žemintis.

Visas verslas susideda iš išsinuomojamų refferalu, juos išnuomoja pati svetainė 30 dienų, tu uždirbsi iš jų, kai jie paspaus tą reklamą, tu gausi kažkiek pelno, o kai sutaupysi 200 reffu pvz tai pelnas bus jau visai neblogas, o ne centai. :)

Redaguota , nario ENKeY

m4tz2mp.jpg

Aš jau geriau paprašysiu mamos į savaitę 3lt ir tai daugiau sukaupčiau nei tu :DD

Man atrodo tu nieko neskaitei. :)

Visas verslas susideda iš išsinuomojamų refferalu, juos išnuomoja pati svetainė 30 dienų, tu uždirbsi iš jų, kai jie paspaus tą reklamą, tu gausi kažkiek pelno, o kai sutaupysi 200 reffu pvz tai pelnas bus jau visai neblogas, o ne centai. :)

m4tz2mp.jpg

Pelnas grynas bus didelis po kelių metų, kai ten akcijas pirksi ir kitko. Uždirbsi nemažai, bet laiko sugaiši daxuje ir vistiek į minusą eisi vien dėl to, kad už elektra paklosi nemažai +Daug valios ir nervų turi turėti.

Nebūk juokingas, skiriant pora min į dieną neisi į minusą vien dėl to, kad už elektrą reikės mokėt. :D O kai žaidžiat žaidimus valandų valandomis nemokat už elektrą? :D Vistiek nežaidžiu žaidimų, tai ką man siūlai veikti? Aš geriau ta centą po centą kaupsiu, paskui doleriais užsidirbsiu į dieną.

m4tz2mp.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...