Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Uždusk vpš stumimų meistrę

Bybi grauzk asile.

Tu rimtai kažkoks atsilikęs ? Cju tas Minedas tavo brolis čėsnai atsakau..Ne tai , kad kelia tai kas buvo įkelta bet dar ir raganeja čia mūsų laido riteris. Galima sakyti , kad čia tu labiau save paduxinai nei ta mineda. Be to cju vaikas esi koks nes toks atmazas - Apsiverk :DDD

Pisk laukais.

Beje *Myliu SuperGames.lt* as is sito video jau uzsidirbau apie 15 USD, o tu ir toliau ciulpk bybi gaidena.

3685686a780e6590ab99c2e3891ae5ec995.png

(redaguota)

Bybi grauzk asile.

Pisk laukais.

Beje *Myliu SuperGames.lt* as is sito video jau uzsidirbau apie 15 USD, o tu ir toliau ciulpk bybi gaidena.

Tu duxe duok skype pašnekėsim vaikas jobans...Tipo čia visus duxini , bet pats sėdi už duxa duxe tu...Uždirbo mat jis 15 USD idiotas :DDD

Tu kr* vaikas aik dirbti , o ne prie pc pūti išsigimeli...Cju ant tiek veidas užnolaifintas , kad net bijai į kiemą išlįsti , bet ko tu ten lįsi jei draugu neturi adapte tu :DD

Redaguota , nario Fra'nk1s

Tu duxe duok skype pašnekėsim vaikas jobans...Tipo čia visus duxini , bet pats sėdi už duxa duxe tu...Uždirbo mat jis 15 USD idiotas :DDD

Tu kr* vaikas aik dirbti , o ne prie pc pūti išsigimeli...Cju ant tiek veidas užnolaifintas , kad net bijai į kiemą išlįsti , bet ko tu ten lįsi jei draugu neturi adapte tu :DD

*Myliu SuperGames.lt* tu tai baranas *Myliu SuperGames.lt* :D

1. Nenolaifinu prie pc kaip tu muchamoras.

2. Ne tai spresti eiti man dirbti ar ne :D

3. I kiema kiekviena diena lendu.

4. Draugu turiu.

5. Skype uzrasytas profilije, tad tu toks *Myliu SuperGames.lt* kad *Myliu SuperGames.lt*. :D

*Myliu SuperGames.lt* tu tai baranas *Myliu SuperGames.lt* :D

1. Nenolaifinu prie pc kaip tu muchamoras.

2. Ne tai spresti eiti man dirbti ar ne :D

3. I kiema kiekviena diena lendu.

4. Draugu turiu.

5. Skype uzrasytas profilije, tad tu toks *Myliu SuperGames.lt* kad *Myliu SuperGames.lt*. :D

Tai vaikas kiek supratau nenori ant bazaro persimest ane ? Taip ir galvojau , jog bijai vaikas ir čia dažniausiai tokius neapgalvotus atmazus šaudai , kad net byb* į burna net neprisigalvosi tiek. Cju tau 14 metu vaikas ir čia gali nepysti proto okey ? Tu draugu turi ??? Eik tu durneli tu *Myliu SuperGames.lt* iš kur tu jų turėsi ką ? Visi jie prie ežeru su panom sėdi , o tu centus prie pc renki ir dar sakai jog turi draugu :D Nejuokink gerai ? Žinau tikrai tavo viena draugą , o jis yra tavo kompiuteris nevėkšla mažas. Gerai užteks man čia apie išsigimeli bazarint , o tu lochas lysk į būda ir tylėk nes kaulą gausi į dantis.

Tai vaikas kiek supratau nenori ant bazaro persimest ane ? Taip ir galvojau , jog bijai vaikas ir čia dažniausiai tokius neapgalvotus atmazus šaudai , kad net byb* į burna net neprisigalvosi tiek. Cju tau 14 metu vaikas ir čia gali nepysti proto okey ? Tu draugu turi ??? Eik tu durneli tu *Myliu SuperGames.lt* iš kur tu jų turėsi ką ? Visi jie prie ežeru su panom sėdi , o tu centus prie pc renki ir dar sakai jog turi draugu :D Nejuokink gerai ? Žinau tikrai tavo viena draugą , o jis yra tavo kompiuteris nevėkšla mažas. Gerai užteks man čia apie išsigimeli bazarint , o tu lochas lysk į būda ir tylėk nes kaulą gausi į dantis.

Viska taip gražiai apie save pasipasakojai :D

Čia tipo iš pavydo, tiems draugams pavarei žinutę? :D

Cia juokingas tik tu esi, o ne Minedas. Jei esi jo gerbejas ir seki jo aktyvuma, tai pats ir esi juokdarys. Man tai dzin, grizta jis ar veda ar dar ka, nei as jo klausau, nei jis man idomus.

Tas pats ir su tavimi - dar didesnis juokdarys nei "Minedas". Kodėl seka? Aš pats kartais netyčiomis pasižiūriu jo video, radęs kokiame facebook puslapyje "Rimti Kentai" pavaizduotą jį kaip kvailį. Neįdomus? Tau dzin? Tai kam čia tą nuomonę reiški, jeigu jis tau nekelia jokių emocijų? 

KVAILYS.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...