Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3984 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,
parduodu visokius nereikalingus dizainus, skriptus ir TVS.
Pradėkim nuo dizainų :
(Talpinu tik nuorodas, nes taip užimtų be proto daug vietos)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CS-EGP.lt dizainas -
Piešė iEimiz , kodavo Donatis

PHP-F versija, yra ir kodas :
http://www.part.lt/img/1ffeccbacd7b64932eb51551306e8256109.png

IPB versija kodo nėra :

Taip pat yra ir kitų šio dizaino versijų, tačiau jų nekelsiu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CSP.lt dizainas -
Piešė DuokCenta , kodavo Vuiter
PHP-F su kodu :
http://www.part.lt/img/c738caa9e2ad9572ce45185e1a430d6e995.png

Extreme Game dizainas -

Piešė Vuiter
PHP-F Be kodo :

http://www.part.lt/img/7f11026007269b07b20cdc31cdff5f96471.png

CSP.lt dizainas -

Piešė Puodžius
PHP-F yra kodas :

http://www.part.lt/img/2df4b917f33e739a5efc73ae73e75ce786.png

Agames.lt dizainas -

Piešė UNIX
PHP-F yra kodas :

http://www.part.lt/img/6dbcce7465ebb7557a36c32c695c173e9.png

Taipogi turiu visokių logotipų

Tai pat turiu muzikos portalo TVS (PHP-Fusion)

Piešė ir kodavo ArvydasBalys

Veikimo principas paprastas, sukeliate muzikos nuorodos iš zippyshare, dėl tokios priežasties autorinės teisės prie jūsų neturėtu prisikabinti, o ir dainų į savo serverį kelti nereikia. Jeigu bus susidomėjusiu paleisiu gyvai.

Turiu dar visokių php-f, ipb dizainų.
Dėl visos kitos info rašom į skype - afseat

Redaguota , nario leoleva

The quick brown fox jumps over the lazy dog.

• ,
(redaguota)

:DDD Kokios kainos :DDDDDDD Visas kaina sumažink 5x ar 4x, tada susilauksi klientų, sekmės. 

Bėja, tokie kaip muzikos TVS kaip minėjai, mėtosi internete :)

Redaguota , nario Kęstutis M
Narys įspėtas: - Pardavimo/pirkimo ar ieškojimo kritikavimas ir komentavimas nepageidaujamas. Taisyklė neperki-tyli. Už pažeidimą įspėjimas (išskirtiniai atvejai kaip yra apgaudinėjama).

Tai pat turiu muzikos portalo TVS (PHP-Fusion)

Piešė ir kodavo ArvydasBalys

Veikimo principas paprastas, sukeliate muzikos nuorodos iš zippyshare, dėl tokios priežasties autorinės teisės prie jūsų neturėtu prisikabinti, o ir dainų į savo serverį kelti nereikia. Jeigu bus susidomėjusiu paleisiu gyvai.

Kaina nuo ~65LT

:DDD Kokios kainos :DDDDDDD Visas kaina sumažink 5x ar 4x, tada susilauksi klientų, sekmės. 

Bėja, tokie kaip muzikos TVS kaip minėjai, mėtosi internete :)

Argumentuok kuri tau kaina nelogiška? Išaiškinsiu viską paraidžiui

694.png

Argumentuok kuri tau kaina nelogiška? Išaiškinsiu viską paraidžiui

Tikrai, argumentai nenuginčijami. Rask tu man identišką aš tau milijoną.

P.S. nematau, kad tu čia atėjai ko nors pirkti ar panašiai , manau vien tik dėl šios priežasties atsakiai į temą :

yo9y.jpg

Išaiškinti turėjai viską paraidžiui, o čia tik man bandei atsikirsti, haha, labai juokinga.

Laukiu paaišikino paraidžiui, kodėl tokią kainą tos TVS

(redaguota)

Paskutinį kartą tau atrašau, nes į beviltiškus ginčus kurių pabaigos nebus veltis nesinori. Kad argumentų nemačiau pateiktų, o tik kvailą nesubrendusio paauglio protui suprantamą paveikslėlį, kuris turėtu turėti kažkokią tai reikšmę šiai temai. Toliau, manai čia didelės kainos? Atsibusk truputį iš savo pasakų šalies, kur visą tinklapį su sukoduotu unikaliu dizainų gali gautu už 20 litų. Parašyk normalios studijos iš kur dizainai ir buvo užsisakyti, pasakys - minimali užsakymo kaina 100 LT, parašyk studijai kuri koduoja dizainus ar rašo padorias TVS, atsakys tą patį ką ir dizaineriai - minimali užsakymo kaina 100 LT. Užtai ir kokybę gauni, o ne šūdo krūvą. Manai kainos per didelės - jos ir taip sumažintos pusiau + aiškiai parašyta : Kainos ne iš lempos, taipogi jos nėra galutinės! Kodėl TVS kaina tokia didelė, nes ji pirkta buvo už 100LT + patobulinimai. Taip, kad aš čia viską vos ne pus veltučiui atidavinėju ir dar čia man protą knisą. O kaip matau tavo paraše parašyta :
Web kūrimo paslaugos: http://www.orintas.eu Kainos labai mažos, nuo 0lt iki 20lt . Parodyk savo darbų, įvertinsių kokybę. Visi mes mandri bootstrap divus padelioti, kai net minimaliai objektinis programavimo nesugebam. Peace out

Redaguota , nario leoleva

Visiškai nesuprantu, kuo susije bootstrap div'ai ir OOP? :D

aha, tai tą muzikos TVS, vadini ūnikalių? Jūk pats parašei, jog ten PHP - F, tai reiškias jog tą muzikos sistemą yra papildinys, kuris 100lt tikrai nevertas.

Kodėl tokios kainos pas mane? Kadangi esu tik pradedantysis, bet nebijok, esu nemažai skriptų matęs, ir tokių tikrai pilną esu matęs. 

Mano paraše yra ir skype, gali pakviesti jeigu labai domina, parodysiu visus projektus, aprodysiu visus savo kūrinius. Kadangi dabar nedaugelis live, kadangi hostingai baigesi kur buvo demo įdėti, tad pakviesk ir aprodysiu

Trukt už vadžių vėl iš pradžių.. Kaip man patinka tokie žmonės kur rašo be reikalo, kad tik nepasirodyti durnesniems, šiuo atveju iš tavo kvailumo naudos gaunu tik aš, nes forumo tema visada iškelta. Jau kai nebeturim prie ko prisikabinti kimbame prie bet ko. Taip PHP-FUSION yra TVS, kad ir kaip būtų keista. Pagal tave tai būtų įskiepis (dar žinomas kaip infusionas). Dėja, tenka tave nuvilti, tai yra papildomi failai, o ne koks iš modų traukas papildas. TVS - Turinio valdymo sistema. Gal ką dar pradinuką pamokyti?

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3984 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...