Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Patvirtintos Mass Effect 3 platformos, pirmasis video


NightKata

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4865 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

51352b0ff3f6de9ef856b32a1e104124105.jpeg

Iki Video Game Awards 2010 nominacijų ir slėpinių kupino renginio pradžios trykšte tryško gandai Mass Effect 3 tema. Nėra ko stebėtis, gi potencialūs naujos kosminės odisėjos dalies kūrėjai buvo įvardijami daug sykių savo kompetentingumą įrodę BioWare, toliau stebinantys keisčiausiomis, išties drąsiomis idėjomis.

Londonas, n-tieji metai, Žemės planetą nei iš šio, nei iš to užpuolė tikslingai, suplanuotai veikiantys ateiviai, nuo kurių atsiginti be lygiaverčių technologijų, pagalvojus logiškai, nėra šansų. Situacija kritiška, tad šiuo atveju žmonijai nepamaišytų bebaimis didvyris, turintis identiškai ryžtingą komandą, pasišventusią ieškoti nuotykių rizikuojant gyvybe. Vadas Shepard'as kol kas į viską žvelgia iš šalies, saugios pozicijos, tarsi Dievas, kurio pagalbos prireikė mums, niekingiems Žemės kirminams (atleiskite, pernelyg stipri išraiška skirta sustiprinti įspūdį).

Nesigilinant į siužetines detales, privalau paminėti reikšmingą EA atstovo Patrick'o Buechner'io pranešimą Twitter kanalu apie oficialias ME3 platformas. Stebina ir tuo pačiu žavi tai, kad BioWare programuotojai pagaliau įveikė PS3 kodo sieną, užsimaukšlino kantrybės suteikiančią kaukę ir pirmyn į nuožmų, sudėtingą kūrimo procesą, siekiant išnaudoti visas Sony sukonstruoto šedevro galimybes. Oi, iš didingos reakcijos į vakarykštį anonsą vos nepamiršau įkeltį debiutinio trailer'io, pilnai nuteikiančio aršiai kovai prieš atvykėlius. Veiksmas žemiau.

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=qZGFjBmD41Q&feature=player_embedded[/youtubecom]

gamesnation.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Kaip aš jo laukiu!!! Nu už viską labiau. Mass Effect man geriausias game kokį tik žaidęs (Abi dalys.) Beje, nežinau ar čia rašoma ar ne, bet neištinkit savo išsaugotų žaidimų. Bus galima iš antros dalies pasiimt išsaugotus žaidimus ir įkelt į 3 dalį. Tada išliks visi upgradai, ginklai, "padarytos" panos :D ir t.t. Nu žodžiu kaip ir buvo tas pats iš pirmos dalies į antrą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4865 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...