Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi šiek tiek apie mane:

Esu Martynas, man 15 metų, su IPB dirbu jau metus, esu savamokslis, dirbti su IPB manęs niekas nemokino, visko išmokau pats. Iš tikrūjų tai mano šeima net nežino, kad tuo užsiimu, bet jei ir pasakyčiau, jiems būtų neįdomu : D.

Ką aš darau:

Na aš nedarau nieko įpatingo, nekuriu dizainų, ar kokių nors unikalių hook'ų. 

Štai ką aš atlieku:

• IPB Instaliavimas

• Forumo sulietuvinimas (~70%)

• Hook'ų tvarkymas

• Logo keitimas

• Panelių įdėjimas ir sutvarkymas

• Dizaino pakeitimas

• Navigacijos mygtukų įdėjimas/išėmimas

• Rangų sutvarkymas

• Forumų/Skilčių sukūrimas

Nedidelis dizaino redagavimas 

Viskas atliekama už max. 10Lt.

Kontaktai:

El. Paštas: [email protected]

Lauksime užsakymų smile.png

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

Kad ir kokią kvailystę bepadarytum - tėvai tau atleis. Niekada su jais nesipyk, nes niekada nerasi nieko geriau nei jie.

Nepatikimas

Na ką, pradėsiu savo litanijas. Dabar tu parašiai "Nepatikimas" kodėl? Todėl jog nepatiko jo avataras? Nepatiko vardas? Ar tiesiog neturi prie ko prikibt? A? Nesuprantu, kam tu gadiniesi savo reputaciją mūsų akyse? Kam to reikia? Pagalvok. Projektą atidaviau žmogui, kuris yra nepatikimas, tokiu atvėju jis griautų ne tik savo, bet ir mano, ir Ovidijaus ir Rolando reputaciją.. Tu galvoji leisčiau tą? Esi per daug kvailas ir tikriausiai per daug žemo lygio žmogus, kad tą suprast.

Ačiū už dėmėsi čia buvo ArtūrasM. :lol:

• Teigiamai 3

Žmogus neatsakantis už save, vargu ar gali vertinti kitus. Tokia nuomonė iškilo apie tave "Bandysiu". Kodėl taip manau? Vien tavo temos pasako apie tave daug ką.http://www.supergames.lt/topic/175538-minecraft-necardinti-gift-kodai/#entry1237916 esi sukčius, norintis pasipelnyti iš kardintų gify'ų. Nežinau kodėl tu taip parašei, bet faktas kad sau reputacijos neprisidėsi tikrai.

Ištikimas supergames/

Nepatikimas

Na nepyk, tačiau nesupratau tavo komentaro. Galėčiau pasakyti gal penkoliką skypiū, kusiems esu padėjęs ir visi pasakytų "Dirba greitai ir kokybiškai". Tad gal galėtum pasakyti, kodėl aš nepatikimas? Nes tikrai, niekaip negaliu įsivaizduoti kodėl tu taip parašei ir reikalauju argumentų... Nors vien tavo psiaudonimas "Bandysiu" daug ką apie tave pasako, pvz.: Aj pabandysiu pakomentuot kokią nors nesamonę, gal pavyks. Taip ir čia buvo, bet žmogeli, nepavyko tau :)

Sveikutis Mr. Komentatoriau, argumentuok ta savo "Nepatikimas" Žmogus perėmė projektą iš mūsų su artūrasM ir dabar čia komentuoji pievas. Aš asmeniškai pasitikiu juo, nes jis išmano ką daro ir padeda kitiems projektas vystitis. Taip kad laukiu įrodymu kad jis nepatikimas.

P.s. MartynasCP patikimas žmogus.

Šis žmogutis, yra tikrai patikimas, tad rekomenduoju jums jį

Na ką, pradėsiu savo litanijas. Dabar tu parašiai "Nepatikimas" kodėl? Todėl jog nepatiko jo avataras? Nepatiko vardas? Ar tiesiog neturi prie ko prikibt? A? Nesuprantu, kam tu gadiniesi savo reputaciją mūsų akyse? Kam to reikia? Pagalvok. Projektą atidaviau žmogui, kuris yra nepatikimas, tokiu atvėju jis griautų ne tik savo, bet ir mano, ir Ovidijaus ir Rolando reputaciją.. Tu galvoji leisčiau tą? Esi per daug kvailas ir tikriausiai per daug žemo lygio žmogus, kad tą suprast.

Ačiū už dėmėsi čia buvo ArtūrasM. :lol:

Ačiū labai! :* ;D

Kad ir kokią kvailystę bepadarytum - tėvai tau atleis. Niekada su jais nesipyk, nes niekada nerasi nieko geriau nei jie.

Žmogus neatsakantis už save, vargu ar gali vertinti kitus. Tokia nuomonė iškilo apie tave "Bandysiu". Kodėl taip manau? Vien tavo temos pasako apie tave daug ką.http://www.supergames.lt/topic/175538-minecraft-necardinti-gift-kodai/#entry1237916 esi sukčius, norintis pasipelnyti iš kardintų gify'ų. Nežinau kodėl tu taip parašei, bet faktas kad sau reputacijos neprisidėsi tikrai.

Tau taip pat ačiū :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...