Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Dizainas tikrai ne tavo kurtas, tik maintitle kitokie, o taip netavo koduota tikrai. O dėl kreditu, kas kodavo dėl to švytėjimo pagirsiu. 

MasterWhite dizainas mano, koduotas metai atgal, projektui lilaty.eu

Samp dizainas irgi mano piešė Aidas dar psd galiu įkelt. Jai nežinai nekomentuok

Gal sumaišiai, bet tuo momentu mano nickas buvo kitas..

Nesisvaidyk -rep jai nežinai tiesos...

Redaguota , nario HardShake
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

(redaguota)

Nu ble koks gi skirtumas, aš tikiu, kad jis jis kodavo, nes jis tai sugeba...

Svarbu, kad dalinasi šiais dalykais.

Tokie atsiprašant dalbajobai mane labai nervina. Esmė tai jog jis to nesugeba reiškias niekas to negali sugebėt. Nematęs mano darbu nevykelis ir čiuožia. Tikriausiai pažiūrėjus jo profilyje pamatyčiau kas antroje temoje bus vėjų pripasakojęs.

Redaguota , nario Justas Š.
Narys įspėtas už šį pranešimą: - Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Tokie atsiprašant dalbajobai mane labai nervina. Esmė tai jog jis to nesugeba reiškias niekas to negali sugebėt. Nematęs mano darbu nevykelis ir čiuožia. Tikriausiai pažiūrėjus jo profilyje pamatyčiau kas antroje temoje bus vėjų pripasakojęs.

Kas atsitiko? Paprastai dėl bereikšmių komentarų taip nesinervini :D

Kad ir kokią kvailystę bepadarytum - tėvai tau atleis. Niekada su jais nesipyk, nes niekada nerasi nieko geriau nei jie.

(redaguota)

Dalbajobas? Kramtyk ka šneki kudiki plaukuotas, pasakiau, kad matytas, reiškias matytas, tai nereikia pulti psihuoti. Nueik išgerk arbatos, arba ataušk lauke, jeigu galva perkaitusi.

+ Reportuotas, dėl forumo teršimo keiksmažodžiais:)

Redaguota , nario Auris_Chiller
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 4

hWM45NO.gif

Stream - SPAUSTI CIA

Dalbajobas? Kramtyk ka šneki kudiki plaukuotas, pasakiau, kad matytas, reiškias matytas, tai nereikia pulti psihuoti. Nueik išgerk arbatos, arba ataušk lauke, jeigu galva perkaitusi.

minusuoti irgi nereikia, o raportuot mane gali kiek tik tau širdis geidžia, kaži kodėl tu manęs nei kiek negazdini? O dabar, kad nebereikėtu man vėl su tavim bendraut apsisuk ir nyk iš šitos skilites. Iš pradžių rašo kad ne mano, paskui staigus apsigalvojimas... Ir kokia tau nauda iš vis buvo stumt ant manęs ir mano dizainų?

• Teigiamai 1

Palauk palauk, aš tuoj ir tave raportuosiu už forumo teršimą keiksmažodžiais ir bereikalingą -rep mėtymą, kaip matome pats panaudojai žodį:

Dalbajobas? <...>

O tai yra tavo vadinamas "forumo teršimas keiksmais" tad mes taip pat turime pilną teisę apie tave pranešti, todėl prašom nusileisti ant žemės, žmogus pats kūrė dizainus, vargo, o čia atėjo kažkoks čiūvelis ir sako "Matytas" ir viskas, pasakė kazkoks **** save matantis kaip dieva ir viskas, visi turi jo klausyti,..... Ne ne ne, taip nebūna, nusileisk iš kosmoso sau gėdos nesidaręs...

• Teigiamai 3

Kad ir kokią kvailystę bepadarytum - tėvai tau atleis. Niekada su jais nesipyk, nes niekada nerasi nieko geriau nei jie.

Oho pasigyriai, kad danti skauda tai laikas per savo gyvenima nors 1karta apsilankyti pas odontologa nes kitaip čia snargliuosies dėl mūsų postu :)

Aj čia tipo padlaižys... Pasirodysiu koks kietas esu, tikriausiai dabar čia forume ereliu vaidi, o realiai eini kaulų maišas visų mušamas... Apgailėtina.. Daugiau tavo postų nebenorių matyt, vis tiek ignoruosiu.

Aš nesuprantu žmogus grazius darbus daro o jums niekas netinka :D

Šiuolaikiniai lietuviai...

Angliškas forumas - Tau visi bando padėti, lietuviškas - visi aiškina koks tu esi kvailas...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...