Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi, po truputį renkuosi naują telefoną, ne esu tikras ar išviso imsiu vieną iš šių dviejų, tačiau neatmetu ir varianto, kad galbūt imsiu ir vieną iš šių - Galaxy S5 ar Xperia Z1. Tad kuris Jūsų nuomone yra geresnis ? Kodėl ? Būtų gerai, kad pagrįstumėte savo nuomonę, kodėl vienas yra geresnis už kitą, nes norėčiau sužinoti ką mano kiti, ne tik aš pats, tad laukiu Jūsų nuomonių :)

Na kiek visi mana pazystami turi samsungus tai paskutinis sudas... panaudoji keles savaites ir pradeda lagint ir t.t Patarciau experia :) Tik nesamsunga

Tai jeigu į sieną mėtysi, tai aišku lagins.

P.S Siūlau Xperia Z1 - mano nuomone geriau už samsungus (nors nieko neturiu prieš), nes brolis naudoja, pats kartais atkertu iš jo telefoną ir pažaidžiu, ar šiaip... Žodžiu, aš už Xperia.

(redaguota)

Sunku palygint šių ir anų metų telefonus. s5 aišku yra galingesnis. Jeigu tu nori galingesnio, daugiau funkcijų turinčio telefono tada s5. Bet tuo pačiu metu paaukosi dizainą, nes pripažinkime Galaxy telefonų dizainai yra apgailėtini. čia Xperia ir žvilga, dizainas gražus, bet turi vieną minusą - stiklinis back. Irgi galingas telefonas, tačiau s5 galingumu nepasieks, funkcijų stoka taip pat yra. Tačiau kamera mano galva lenkia s5. Bet tai priklauso nuo kokio tipo nuotraukas daro žmogus.

Kažkodėl linkstu į Sony pusę. Tačiau praleisčiau Z1, ir eičiau tiesiai prie Z2.

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Butent man tai abu gaidys, ir dizainas abieju 'plyta' bei 'staciakampis'..

Vieninteliai tel i kuriuos artimu laiku investuociau tai LG G2 (Grazus, greitas ir malonus rankoj) arba iPhone 6 (Kaip teige i-netas, bus didelis ekranas, o man tik to juose ir trukdavo) , visi kiti tel ne mano skonio..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Siaip Note3 nuo S5 labai minimaliai skirias ir pigesnis. Aisku, jei tau kaina visiskai nesvarbi, svarbiau sekti madas, tai skirtumas tarp tavo pateiktu telefonu, tai tik XPerios kamera geresne ant 4pixeliu, daugiau visu kameros nustatymu,ekrano tipas kitoks, bet procesorius truputi prastesnis. Bet cia whatever yra, nes abu telefonai zverys yra ir isveztu pacius geriausius zaidimus.

Taigi, neklausyk cia visokiu nesamoniu, kad kazkas lagina, "nes mano draugas man taip sake"  rinkis ta,kuris rankoj patogesnis, valdymas malonesnis, dizainas grazesnis :) .

Redaguota , nario Aiste_Plush
(redaguota)

Ką rinkčiausi tai tik Z1 kiek girdėjau vandenyje galima laikyti 30min patvarus ir visa kt. Samsungu niekada nebeiimsiu, po kike laiko jie pasidaro kaip tie sakoma opeliai. Tai tiek manau imk Z1 ir dizainas ir šiaip malonus, o tas funjkcijas gali isinstaliouti kas nežinojote. ;O.

xperia-z-durability-water-resistance-124

samsung-galaxy-s5-g900f-1.jpg

Po truputį linkčiau tau siūlyti iOS įrenginius nes dabar iOS 7.0 versija tikrai patogi ir gan gražiai atrodo. Mano manymu kai dar buvau neturėjęs "ifono" galvojau mokam tik dėl ženklo, bet patikėk ne, kokybę neprilyksta samsungui.

Redaguota , nario zMŪLĖĖĖ

autocomplete.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...