Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4319 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Trini temą arbą paduodu į teismą kad platini be mano leidimo. Šiaip psd failas yra pieštas Aivaro'V o monitorius ir kiti tai mano kodavimo. skype: evaldjukas. Nebus ištrinta tema iki rytojaus baigsis tau blogai.

Nesimato blogų rezultatų ^^,gerai kad daliniesi :)

Redaguota , nario Spirit

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

Trini temą arbą paduodu į teismą kad platini be mano leidimo. Šiaip psd failas yra pieštas Aivaro'V o monitorius ir kiti tai mano kodavimo. skype: evaldjukas. Nebus ištrinta tema iki rytojaus baigsis tau blogai.

Paduok. Visiems po*uj, niekas tuo neužsiima. Cert'as, epolicija - pasakos vaikams, jie nieko nedaro.

Pradėkime nuo to, kad tu neesi užregistruotas kaip verslininkas t.y tavo veikla nėra legali. Einame toliau ar esi užptentavęs savo autorinės teisės? Atsakymas ne, nes neturi litų ir metų, kad tai padarytį. Trečia cert.lt , epolicija.lt tai tik pasakos vaikams, kad bijoto, o iš tikrųjų jie nieko nedaro ir visi senai šita žino.

Dizainas man asmeniškai negražus, kodas ir nelabai geras. 

• Teigiamai 1

graphic.png

Pradėkime nuo to, kad tu neesi užregistruotas kaip verslininkas t.y tavo veikla nėra legali. Einame toliau ar esi užptentavęs savo autorinės teisės? Atsakymas ne, nes neturi litų ir metų, kad tai padarytį. Trečia cert.lt , epolicija.lt tai tik pasakos vaikams, kad bijoto, o iš tikrųjų jie nieko nedaro ir visi senai šita žino.

Dizainas man asmeniškai negražus, kodas ir nelabai geras. 

Visapusiškai sutinku su tavimi, pastebėjau niekad nepili iš tuščio į kiaurą, atsakai išsamiai ir paaiškini. Maladiec +REP

IIpQa7y.png

• Parašė po 4 savaičių...
  • d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4319 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...