Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4006 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Juk skaitykite.

Mes sugrįšime miesteliuose ! Ir įrodysime, kad galime būti geriausiais. Laukite mūsų , greitu metu atmerksime akis vėl miesteliuose.

Man pavizdžiui neįdomu ar grįš ar ne... Buvau vienam armes projekte.. Po kiek laiko pardavė ir dabar nebeinu į jo projektus tai...

P.s Sekmės randant pirkėją :)

599f7ff680989404caab69a70621cc3d613.png

# scripter 2013.08.11 - 2016.08.19

Pritariu, Arminas :) vpš atsiputės, žmones stengiasi pirko kreditus, algas ir panašiai, 2sav išbuvo servas 3kartą uždaro, o jie gi krd negražiną tai blėt nachui tau žmones? jeigu jie pirko kreditus? o jiem negražinsi vpš nesamone, + Kažkas tokio tavo žodžiai ''Šitas projektas bus unikalus, ir mes ji neuždarysime'' Praina 2sav? keliamės į kaimelius? kad vel pinigu neks neturetu, nei verslu? nei kreditų adminus gražinsi, bet kred negražinsi :)

Žinoma, čia sančio šitoje situacijoje nekaltas, pats Arminas man sakė, kad jam nemokėjo, nei lito, tai todėl leido parduoti visą SATG.LT atribtutiką, tad ir aš sakau nesmerkit to žmogaus, kuris dirbo ir savo darbo vaisių parduoda, pats dirbo - pats ir parduoda, o Armė kaip visą laiką psišiukšlinęs liko, kad niekm nemokėjo, tik sau litus susikrovė ir iškart uždarė projektą, nors sakė, kad pas jį dabar kažkas dirba, nors nelabai tikiu, kad ir jam mokės pinigus. Sekmės, patikimas, rekomendacija!

• Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4006 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...