Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Kokią OS naudojate?  

70 balsai

1. 1. Jūsų naudojama OS asmeninio kompiuterio platformoje

• Windows 8 - Windows 8.1
    • Windows 7
    • Windows Višta
    • Windows XP
    • Windows 95 - Windows 98
    • Kita Windows OS
      0
    • Linux Ubuntu
    • Linux Debian
    • Linux CentOS
      0
    • Linux BlackTrack - Kali Linux
    • Kita Linux platforma paremta OS
      0
    • Chromium - Chrome OS
    • Kita Android platforma paremta OS
      0
    • Mac OS X SnowLeopard
      0
    • Mac OS X Mavericks
    • Mac OS X Mountain Lion
    • Kita Mac OS
      0
    • Kita OS
      0

Recommended Posts

(redaguota)

Tiesiog smalsu, kokią gi OS šiuo metu yra populiariausia ir ar yra lietuvių, kurie žino, bei naudoja, kažką daugiau, nei daugeliui įgrysusę Windows OS? Būtų smagu išgirsti retesnių OS naudotojų atsiliepimus, apie jų naudojamas OS, kuo gi jos pranašesnės, kuo gi jos skiriasi, kokios jų pagrindinės savybės ir kt.. Kokie gi jūsų favoritai? 

Redaguota , nario ƤƦΘƓƦƐƐƝ

Filthy-Frank.jpg

Kam naudoti kažką kitą jei galima paprasčiausią Win 7.

Na, ilgainiui viskas atsibosta, norisi kažko kito, tiek dizaino, tiek galimybių atžvilgiu. Vis gi, kitos OS (Neskaitant Mac) pritaikytos daugiau patyrūsiems atitinkamoje srityje ir t.t., unitazas (jei kas jį dar pamenate), sakė jog naudoja kažkokią tarpinę OS tarp Win7 ir Win8 (Win 7.<kažkiek :D>), manyčiau būtų įdomu tiesiog išbandyt, o gal kam ir darbui tinka, praverčia labiau specializuota OS... Juk ko gero beveik kiekvienas čia, nors kartą ieškojo kaip pakeisti originalią Windows išvaizdą, tiek su įvairiomis temomis, pachais, tiek su desktopo programomis, gadgetais ir viskuo kitu, tad, vien dėl to įdomu išbandyt kažką kito. Na, bent jau asmeniškai man... Tikiuosi jog ir kitiems.

Aš naudoju Windows 8.1 visi ant jos stūmia, dėl metro? kodėl gi kaip tik patogu, patarčiau pabandyti.

Mmm... Aš prie jo pratinausi gal 2 mėnesius, galiausiai įsirašiau Win7 start menu... Šiaip ar taip, išėjus 8.1 versijai, Win7 start menu nebebuvo palaikomas, o atitikmens normalaus neradau, tad, teko pratintis... Šiuo metu man tas metro visiškai nemaišo nors aš juo beveik nesinaudoju, yra tik nebloga search funkcija. Bet asmeniškai man, Win8 patinka dėl to, jog jie yra labiau optimizuoti nei Win7, juose nėra labai daug įvairių bereikalingų grafikos pribombasų, paprastas ir kartu daug malonesnis dizainas. Taskmanager'is labai pakitęs...

Windows Višta? Wat? Nauja OS? :D

Windows 9 mes nebe sulauksime. Naujoji Microsoft kuriama OS yra Windows Gaidys. Vištai reikia poros...

O šiaip, manau visi supratome, ką aš turėjau galvoje. Juk vis vien, būtų atsiradę keli komentarai "Windows Višta", tokia jau ta OS...

Filthy-Frank.jpg

Aš naudoju Windows 8.1 visi ant jos stūmia, dėl metro? kodėl gi kaip tik patogu, patarčiau pabandyti.

Ne del metro. Senus geimus tiesiog ne visus paleidzia.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Windows 8.1 ir Mac OS X Mavericks. Manau pačios geriausios operacinės sistemos.

Aš tai pat, tolygiai naudoju tiek Win 8.1, tiek Kali Linux, tiek viena, tiek kita OS yra kažkuo geresnė... Mac OS X yra mano nuomone pati gražiausia OS serija. Tai pat, kiek teko su ja susidurti, ji tai pat gerai pritaikyta ir paprastiems vartotojams, ko vis gi nepasakyčiau apie daugelį kitų OS, apart Windows...

P.S.

Tu nusipirkęs kokį Apple kompiuterį, ar įsirašęs Mac OS X Mavericks į paprastą PC palaikantį ir Windows OS?

Filthy-Frank.jpg

Aš tai pat, tolygiai naudoju tiek Win 8.1, tiek Kali Linux, tiek viena, tiek kita OS yra kažkuo geresnė... Mac OS X yra mano nuomone pati gražiausia OS serija. Tai pat, kiek teko su ja susidurti, ji tai pat gerai pritaikyta ir paprastiems vartotojams, ko vis gi nepasakyčiau apie daugelį kitų OS, apart Windows...

P.S.

Tu nusipirkęs kokį Apple kompiuterį, ar įsirašęs Mac OS X Mavericks į paprastą PC palaikantį ir Windows OS?

Atskirą Apple iMac.

2parasas.png

As asmeniskai naudoju dual boot win7 ir mac os Mountain Lion

Win 7 nes man patogiau naudotis nei Win 8 , nes jau priprates prie ju , o mac os Mountain Lion , nes reikia video editinimo programos final cut pro.

Gerai, dabar plačiau - kokia pas tave sistema (CPU, RAM, Motherboard, VGA - tiek galingumai, tiek pavadinimai, tiek specifikacijos)? Bei kaip tu įsirašei tą Mac OS? Nes asmeniškai aš tai bandžiau gal kokias 3 valandas - neįsirašiau, nes kaip suprantu Mac OS nesupportino mano motininės... :|

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...