Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O kuris scripteris nedirba už dyką?

Jis net neprašė pinigų , sakė for free dirbs . Tad ir ir kilo įtarimas man , jeigu jis dirba už free tai turės atmazą su kuriuo galės platinti modifikaciją . Aš samdausi tik tuos , kurie dirba už pinigus ir šūdo nemala . Markas , net nedavė modifikacijos . 

Bei tau ponaiti klausimas , kam man platinti modifikaciją jei ten mano projektas a ?

Jis net neprašė pinigų , sakė for free dirbs . Tad ir ir kilo įtarimas man , jeigu jis dirba už free tai turės atmazą su kuriuo galės platinti modifikaciją . Aš samdausi tik tuos , kurie dirba už pinigus ir šūdo nemala . Markas , net nedavė modifikacijos . 

Bei tau ponaiti klausimas , kam man platinti modifikaciją jei ten mano projektas a ?

Dirbs for free , kad būtų šio projekto savininkas , bet kaip matau , tau dar nedaėjo tai.

Tau platinti ne savo darbą , o Marko , toks ir tolkas.

---

810ec1a594e6537b6f39ad8445da8d55583.png

(redaguota)

Dirbs for free , kad būtų šio projekto savininkas , bet kaip matau , tau dar nedaėjo tai.

Tau platinti ne savo darbą , o Marko , toks ir tolkas.

Toks tolkas , aš taip išeina kuriu projektą esu savininkas jo ir įkūrėjęs kišu pinigus ir einu paplatinti modifikaciją savo projekto . Kaip protinga ... Cool story bro ! Gal sukuriam temą su atsiliepimais apie Marką gal ?

Ką apie šitą pasakysi , bšk atmazinate turbūt  ? 

01ccd3b220d49c56c78b20e41a34526b720.png

Redaguota , nario GuccerC.

Toks tolkas , aš taip išeina kuriu projektą esu savininkas jo ir įkūrėjęs kišu pinigus ir einu paplatinti modifikaciją savo projekto . Kaip protinga ... Cool story bro ! Gal sukuriam temą su atsiliepimais apie Marką gal ?

Ką apie šitą pasakysi , bšk atmazinate turbūt  ? 

01ccd3b220d49c56c78b20e41a34526b720.png

Tiesiog gaila , kad visas įdėtas darbas liko šuniui ant uodegos.

---

810ec1a594e6537b6f39ad8445da8d55583.png

Kas tau sakė , kad aš nemokamai dirbsiu ?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...